Malaysian Metal Madness

Advertisement

The Malaysian Metal Madness listing has been removed from the Guitar Database

Try searching :
The comment area has been left below for ongoing discussion of Malaysian Metal Madness

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

hail to langsuir especially azlan

apsal korang buat last performance kat ipoh hari tu. KOrang ade problem ke

Re: hail to langsuir especially azlan

: apsal korang buat last performance kat ipoh hari tu. KOrang ade problem ke

ello semua...wa raspek cara kamu semua....tapi satu aje dressing tu biar lebih kemaslagi.....semangatkan keberanian kamu...

:

suara lu memang power ah !!!!!!!!memang deathmetal!!!!!!!

No komen

:

Re: suara lu memang power ah !!!!!!!!memang deathmetal!!!!!!!

metal bukan pada nama tetapi pada jiwa
hidup mesti metal!!!!!!!!!!!!!

:
: :

hai

ssala, boleh tak, kalau pihak tuan tolong hantar ,kos untuk bayaran VCD KALAU ADA KEPADA SAYA ,BERKENAAN VIDEO KLIP METAL MALAYSIA O.K

mail me about Barbalans bands(sabah black metal band)

mail me about Barbalans bands(sabah black metal band)

This popular thread has been given its own page : mail me about Barbalans bands(sabah black metal band)

nak tanya sikit?

bole bagi info yg lebih lanjut?

lu punya bit manyak musyuk oooooo

lu tarak basuh ka itu lu punya bit..........

lu punya bit banyak sedap ooooooooo

u taruk apa kat u punya bit

Re: lu punya bit manyak musyuk oooooo

: lu tarak basuh ka itu lu punya bit..........mayak best..

butuh pak hang

aku tak minat pemain gitar yg glamour macam hangpa tu

Re: butuh pak hang&butuh mak hang

butuh pak hang x guna........g mati la cepat sikit.....korek butuh mak hang

Re: butuh pak hang angkat stand

butuh pak hang angkat stand moto

Re: butuh pak hang angkat stand

: butuh pak hang angkat stand motottt ptelok pak cik hang bengkak

aky lapaq peliaqqqqqqqq

aku gila sex...aku masih mencari kepala zakar yang besar...aku masih mencari anu jejaka yang macho seperti farid :batu lintang...........sesiapa yang menjumpai apa yang saya cari, sila contact saya kat e-mail....

burit mak angpa relah

burit mak angpa semua memang dah relah, warna hijau kuning plak,

kepala butuh pak hang la!!

takminatb sudah

Re: kepala butuh pak hang la!!

pala butuh tu aper ha......

Re: pala hangguk kau

: nak main gitar, main sampai menanah jari baru bawak datang beb, susun sikit la

Re: pala hangguk kau

ape bende yang hang merepek ni

Re: butuh pak hang

: aku tak minat pemain gitar yg glamour macam hangpa tu

Re: butuh pak hang

bapak ko laknat!!!!!babi
silap orang la babi
pantat ko terembik la terkelepet keluar

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.