Malaysian Metal Madness

Advertisement

The Malaysian Metal Madness listing has been removed from the Guitar Database

Try searching :
The comment area has been left below for ongoing discussion of Malaysian Metal Madness

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Yg paling besh.. search , wings... band lama lama laa... yg baru nie.. semua korok ahh!!!!! boleh bl

Yg paling besh.. search , wings... band lama lama laa... yg baru nie.. semua korok ahh!!!!! boleh blaaahhhh....

wat the hell on earth??????????~

Yg paling besh.. search , wings... band lama lama laa... yg baru nie.. semua korok ahh!!!!! boleh blaaahhhh....

podda budak black metal gila tuuuu

saya amat menyokong jika mereka yg menjadi ahli black metal yg memuja tuuu di tangkap bah..sebab mereka ada lah syaitan dalam selimut bah...aku juga mintak pihak kerajaan jangan lah menangkap budak black metal di sabah..sebab mereka bukan memuja bah......ok lah tuu jak lah...dari anak anak bitin di tawau bah dan budak underground boyz smk kabota

Re: podda budak black metal gila tuuuu

WeRh,,sYa jUak mEnYOkoNg jiKa piHak keRajaAn mEnaNGkap aHLi2 bLaCk mETal Yg MemUja toE...tPiE jGan sMuA nYerw cOz,aBG sYa poWn bLack metal huhu...bHa kaY arR,sMpaY diE cNiE saK arR,,dRiE MAFIAblues Sko0L aT Q_haRa tWU..

re:black metal hit number one

:saya amat menyokong budak black,sebab black number one,black metal tak akan jatuh

Re: re:black metal hit number one

bTo0L3,,syA PowN meNYokoNk bDak bLaCk meTal tPiE diE SaBAH bHa bKan tMpAT laEn..huhuhu,,BLACK METAL NOT DEAD!!!

Re: podda budak black metal gila tuuuu

: saya amat menyokong jika mereka yg menjadi ahli black metal yg memuja tuuu di tangkap bah..sebab mereka ada lah syaitan dalam selimut bah...aku juga mintak pihak kerajaan jangan lah menangkap budak black metal di sabah..sebab mereka bukan memuja bah......ok lah tuu jak lah...dari anak anak bitin di tawau bah dan budak underground boyz smk tawau

qalimat

8854562000

Re: podda budak black metal gila tuuuu

: saya amat menyokong jika mereka yg menjadi ahli black metal yg memuja tuuu di tangkap bah..sebab mereka ada lah syaitan dalam selimut bah...aku juga mintak pihak kerajaan jangan lah menangkap budak black metal di sabah..sebab mereka bukan memuja bah......ok lah tuu jak lah...dari anak anak bitin di tawau bah dan budak underground boyz smk tawau

metal Compilations...

:org yang lakukan pemujaan adalah setaraf ngan tapir laut..
sbb dorang black metal jadi buruk.. kalo nak jadi ganaz skalipun jgnlah sampai minum darah kambing.. knapa d malaysia ndak da sdah jual minuman tin ka..
org lain pun layan gak benda2 metal ni tp ndak la sampai jadi tenggiling puja sana puja sini.... still underground #BLACKEND SQUAD# SMK KINABUTAN TAWAU 1998-2002

metal Compilations...

:org yang lakukan pemujaan adalah setaraf ngan tapir laut..
sbb dorang black metal jadi buruk.. kalo nak jadi ganaz skalipun jgnlah sampai minum darah kambing.. knapa d malaysia ndak da sdah jual minuman tin ka..
org lain pun layan gak benda2 metal ni tp ndak la sampai jadi tenggiling puja sana puja sini.... still underground #BLACKEND SQUAD# SMK KINABUTAN TAWAU 1998-2002

black metal selamanya

kamonlah pulis jangan tangkap bah kami budak black metal.apa salah kami kalu kami black metal.kami tahu akidah.takkan terpesong.

tiada muzik seunik metal

:akum, pakabar metal head.. walau apapun tanggapan buruk tentang black metal. kita ndak payah risau la selagi kita ndak buat benda2 syirik tu kita ndak salah bah,
jom.. metal sampai koma..

SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK MAMPOSS!!!

Wei orang melayu bangang!!!!
Pantat sungguh la korang semua tau tak!!!
Black la....metal...punk....skate & nak haram jadah yang lain lagi...hang pa nak jadi apa hah???
Kalau setakat nak suka-suka tu pi blah la bodoh!!! Banyak benda lagi yang boleh hangpa buat tau!!!
TAHUKAH KORANG...syaitan...para iblis...musuh-musuh Islam dan sebagainya sedang mentertawakan atas kebengongan korang!!!
Kononnya nak ranggi la kalau ada status cam tu.Kat akhirat ni hang pa HEADBANGLAH SAMPAI KOMA KAT DALAM PENTAS NERAKA JAHANNAM kalau jadi ikutan black pencaci ISLAM samaada secara terang atau tersembunyi.
Kalau hangpa rasa kemas sangat....Try bawak motor racing laju-laju.....kona baring seround....mamposss macam tu gak!!! Hang tu black ka....white ka...SAMA SAJA BODOH!!!
Gua cakap kasar cam ni bukan sebab TAK BERADAB tapi hanya dengan layanan sebegini sahajalah yang LAYAK buat setan-setan sekalian!!! IYELAH KAN...MAT BLACK TU KAN KE BERIDOLAKAN SETAN-SETAN TANDUK CABANG!!!
Dah la pakai pakaian macam puki mak!!! conteng muka....seluar koyak rabak...ketat.....serba hitam.....ishh!!! memang BODOHHHH la korang semua!!! pakai sebijik macam panglima syaitan kat neraka JAHANNAM!!!!
Sebab tulah PUNCA kemerosotan golongan bumiputera amnya dan Melayu khususnya.
Gua nak lepas ni KORANG BERTAUBAT!!!! bukan bertaubat kerana gertakan gua tapi atas GERTAKAN ALLAH S.W.T!!!!!
Gua tak heran kalau lepas ni bertimbun-timbun "REPLY" yang nak maki-hamun gua kerana gua memang BENCIKAN GOLONGAN MACAM KORANG.INSAFLAH UMAT ISLAM SEKALIAN!!! kalau agama lain tu lantak pilah nak buat camne pun...sebab dah gerenti masuk NERAKA!!!
Sudahlah....gua blah dulu....maaf atas salah & silap gua.Sebenarnya gua SAYANGKAN korang....sebab tulah gua nak korang tak menyimpang jauh.Sekian...Assalamualaikum....

Re: SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK MAMPOSS!!!

lorrrrrrr,,,nak serang mamat2 black metal pi pakai nama mael real x kunun. nak bentuk identiti orang lain tapi ngko sendiri yg keparat takde identiti sendiri. nih la dia melayu typical yg menjatuhkan martabat bangsa sendiri lepas tu x ubah macam ketam yg dok sibuk nak ngajar anak sendiri jalan lurus. apa BAPAK ATOK NENEK MOYANG HAPRAK KO baik yg dah MAMPOS duk dlm kubur tuh ajar satu keturunan ko memandang masyarakat dgn sebelah mata? sorry beb,aku pun kena layan ko dgn cara macam gini kalau ngko sendiri pun guna cara macam ni jugak nak tegur org..so??? x boleh terima ke? MELAYU BANGANG MACAM ngko la yg buat bangsa sendiri jatuh apa lagi nak maju kalo x habis2 sifat dengki dlm diri tu melekat selagi nyawa ko tak tanggal dari badan. asal black metal aje puja setan eh? kalo tak black metal x puja setan la ye??? bangang Ya Rabbi. Binatang lagi mulia dari manusia macam ngko. pelik betul manusia macam ko yang nak sedarkan orang dgn point yg ngko sendiri pun x tau. nak kata ko ni bodo...pehhh,ko dah mmg BEBAL sangat2 dah pun. x pernah ke ko bezakan "black metal" dgn "satanist"? wey mat! buat research dulu kalo nak bukak point. nih lah masalah dia kalo mak ko lahir x kena bedung sampai ke pantat melopong...pastu lahir la BABI macam ko. so....manusia "satanist" yg x tergolong dlm komuniti black metal tu ko x pernah amik tau ke? x nak plak kutuk dorg? kalau apa2hal pun org lain buat,itu hak dorg. kalo dorg nk jadi setan sekali pun,itu dorg punya lantak laaaaa. dosa dorg yang tanggung. apa TERKOPEK KE TELOR BAPAK,ATOK DGN MOYANG KO??? x kaco LUBANG PANTAT MAK DGN NENEK SEKALI DGN MOYANG KO PUN! lain kali kaji dulu,buat researh pasal topic yg nak diutarakan. ngko x tau pasal music metal x kira la black metal ka,death metal ka,heavy metal ka..jangan pandai2 nak buka issue. ko sekadar membuktikan betapa ceteknya minda diri ko sendiri sekaligus memalukan air muka kaum sendiri. nak suruh orang bertaubat diri sendiri pun macam lahanat,ini ke contoh bagus yg ko rasa dah cukup layak utk ko nak tegur masyarakat? typical nak mampos!

Re: SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK MAMPOSS!!!

lorrrrrrr,,,nak serang mamat2 black metal pi pakai nama mael real x kunun. nak bentuk identiti orang lain tapi ngko sendiri yg keparat takde identiti sendiri. nih la dia melayu typical yg menjatuhkan martabat bangsa sendiri lepas tu x ubah macam ketam yg dok sibuk nak ngajar anak sendiri jalan lurus. apa BAPAK ATOK NENEK MOYANG HAPRAK KO baik yg dah MAMPOS duk dlm kubur tuh ajar satu keturunan ko memandang masyarakat dgn sebelah mata? sorry beb,aku pun kena layan ko dgn cara macam gini kalau ngko sendiri pun guna cara macam ni jugak nak tegur org..so??? x boleh terima ke? MELAYU BANGANG MACAM ngko la yg buat bangsa sendiri jatuh apa lagi nak maju kalo x habis2 sifat dengki dlm diri tu melekat selagi nyawa ko tak tanggal dari badan. asal black metal aje puja setan eh? kalo tak black metal x puja setan la ye??? bangang Ya Rabbi. Binatang lagi mulia dari manusia macam ngko. pelik betul manusia macam ko yang nak sedarkan orang dgn point yg ngko sendiri pun x tau. nak kata ko ni bodo...pehhh,ko dah mmg BEBAL sangat2 dah pun. x pernah ke ko bezakan "black metal" dgn "satanist"? wey mat! buat research dulu kalo nak bukak point. nih lah masalah dia kalo mak ko lahir x kena bedung sampai ke pantat melopong...pastu lahir la BABI macam ko. so....manusia "satanist" yg x tergolong dlm komuniti black metal tu ko x pernah amik tau ke? x nak plak kutuk dorg? kalau apa2hal pun org lain buat,itu hak dorg. kalo dorg nk jadi setan sekali pun,itu dorg punya lantak laaaaa. dosa dorg yang tanggung. apa TERKOPEK KE TELOR BAPAK,ATOK DGN MOYANG KO??? x kaco LUBANG PANTAT MAK DGN NENEK SEKALI DGN MOYANG KO PUN! lain kali kaji dulu,buat researh pasal topic yg nak diutarakan. ngko x tau pasal music metal x kira la black metal ka,death metal ka,heavy metal ka..jangan pandai2 nak buka issue. ko sekadar membuktikan betapa ceteknya minda diri ko sendiri sekaligus memalukan air muka kaum sendiri. nak suruh orang bertaubat diri sendiri pun macam lahanat,ini ke contoh bagus yg ko rasa dah cukup layak utk ko nak tegur masyarakat? typical nak mampos!

Re: SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK

 SEDARLAH MAT METAL  BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK

This popular thread has been given its own page : Re: SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK

Re: SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK MAMPOSS!!!

sabar semua yee...kene ingat kiblat kiter satu 'KAABAH', sumer aktiviti kiter mesti asas kepada Al-Quran samada aktiviti harian,hiburan,pelajaran dan sebagainyee....kalo kiter menyimpang dr asas ni insyallah jalan ke neraka mmg terbuka....

Re: SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK MAMPOSS!!!

Ini bukan Mael btol2 real x ni..Mael tipu dr UUM,kita kalo tak suka buat apa ikut..ada ker dorang ni pegi umah ko paksa ko join dorang,..?Amendalah lu..Gua tak suka lu pakai nama Mael Real X sebab nama tu adalah satu nama yg cukup bermakna bagi gua..Adioss.

Re: SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK

 SEDARLAH MAT METAL  BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK

This popular thread has been given its own page : Re: SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK

Ni MAEL Yg Ori ker?

Ni MAEL Yg Ori ker?

This popular thread has been given its own page : Ni MAEL Yg Ori ker?

jgn main cakap jekk....

: ek'eleh...ko macam jeles jerr bio ler dia nak real ker ciplak ker apa kerr..yang ko marah apasal...mmg la mampos sumer sama...tapi kasi ingat la,kubur,dosa lain lain...takkan ko ader share kot dose ngan dia....ko lain kali nak taip tu pikir derpan blakang atas bawah dulu...jgn main lepas jerr...hati orang lain lain tak sama cam ko....cakap macam dunia semua bapak ko yg punya...

Re: jgn main cakap jekk....

: : ek'eleh...ko macam jeles jerr bio ler dia nak real ker ciplak ker apa kerr..yang ko marah apasal...mmg la mampos sumer sama...tapi kasi ingat la,kubur,dosa lain lain...takkan ko ader share kot dose ngan dia....ko lain kali nak taip tu pikir derpan blakang atas bawah dulu...jgn main lepas jerr...hati orang lain lain tak sama cam ko....cakap macam dunia semua bapak ko yg punya...ok la tu REAL XPDC!!!!gua respect lu...

Re: KITA KAWAN TAK MAU LAWAN

:ASTAGFIRULAH.......
PASAI APA NI MAKI2 NI.AWAT HANGPA JADI LAGU TU? HANGPA YANG TERSESAT DENGAN TERSIMPANG JAUH NI SEBENAQNYA.KALAU MAEL SALAH TU HAL DIA DENGAN TUHAN.OK

Re: KITA KAWAN TAK MAU LAWAN

:ASTAGFIRULAH.......
PASAI APA NI MAKI2 NI.AWAT HANGPA JADI LAGU TU? HANGPA YANG TERSESAT DENGAN TERSIMPANG JAUH NI SEBENAQNYA.KALAU MAEL SALAH TU HAL DIA DENGAN TUHAN.OK

Re: KITA KAWAN TAK MAU LAWAN

:

Re: SEDARLAH MAT METAL ..hidup mael real x...

korang cam tak atu jer..
sbb suara mael la ,, xpdc dulu naik tau tak..
klu tak keran a"BRUTAL".. lambat lagila xpdc nak naik..
muzik??? klu muzik power pun aper barang klu suara cam hamperh???
korang fikirla..
kiter ni rockers..taknak gaduh2..

Re: ..hidup mael real x...

: korang cam tak atu jer..
: sbb suara mael la ,, xpdc dulu naik tau tak..
: klu tak keran a"BRUTAL".. lambat lagila xpdc nak naik..
: muzik??? klu muzik power pun aper barang klu suara cam hamperh???
: korang fikirla..
: kiter ni rockers..taknak gaduh2..

Re: ..hidup mael real x...cayalar...

MEMANG MANGKUK HAYUN BETUL KEPADA SESIAPA YANG MENGUTUK ABANG AKU IAITU MAEL!!!!!!!!!11

Re: ..hidup mael real x...

real x forever.jangan kutuk mael lagi.berdosa.dia pun makluk tuhan.sama macam kita.

hangpa semua nie pasai apa..??

assalamualaikum..
em.. aku nak tanya skit nie.. yg hangpa nie semua org apa..?? abiH tue yg hangpa dok maki melayu nie pasai apa..?? hangpa semua agama apa..?? kalau hangpa islam la kan aku nak tanya la..dlm islam nie ada ka maki²..?? abiH tue daH tak suka kat org tue biaq la..dia nak buat apa poN ada ka depa kacau hangpa..?? depa buat tu dosa depa hangpa tanggung ka..?? kalau nak tegoq tu tak salaH.. tapi jangan la sampai maki hamun.. tuhan pon marah..lepas tu cita pasai nerakan jahannam tu..awat daH tak sabaq nak masuk ka..?? aku rasa la..dari hangpa dok maki org baik mengaji lagi baguih la.. apa ra....tu la..bila org tegoq sat gi hangpa kata la..nak tunjuk baik la..apa la..tu la..kalau habaq elok² sapa pon tak maraH aiH...tapi yg aku tak puaH hati tue..yg hang dok maki daK skate tue pasai apa..?? ada depa kacau hangpa ka..?? kalau ada pon tak semua la.. hangpa tau dak main skate tue sukan hang tau daK... tu la..kalau org jenih tak tau apa..macam katak bawaH tempurung memang la tak tau apa...kalau jenis sukan pon hangpa kata sosial.. nie kan nak sembang pasai agama... hang pecaya ka..?? aku rasa la..kan kalau hangpa pecaya la..boleH keluaq agama Ooo..ok la weHH aku tegoq pon takat nie ja la..kalau hangpa nak terus kan tue buakn urusan aku..yg tu hangpa ngan tuhan la..kan.. aku punya tugas daH habiH.. ok na.. assalamualaikum w.b.r

bastarddddddd mael

lu ni anjing kurap betul la mail.geramnya aku eee.rasa macam
nak tendang lu la.last warning buat lu mael.kalau lu berani
lagi kata gua akan cari lu sampai lubang idung ayah lu mael
lu ingat mael. mael lu ingat band lu bagus lagu tak teruk
action lebih pirahhhh.lu ingat lubang idung ayah lu besar
tempayan gua takut.lu ingat lagu lu baik.alah setakat lagu
lu sedekah kat pekan rabu pun laku kah kah kah.bodo punya
mael.rasa macam nak sepak kepala lu.memang patut pun lagu
lu nama sedekah.mak aku pun tak mau dengar.

Re:U ARE THE BEST MAEL

: LU NIE MEMANG BEST LA MAEL.GUA RESPECT LU.ALI MEMANG TAK SETANDING DGN LU.KALAU BOLEH GUA MAU JOIN BALIK XPDC.

buster you mael busterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

: Wei orang melayu bangang!!!!
: Pantat sungguh la korang semua tau tak!!!
: Black la....metal...punk....skate & nak haram jadah yang lain lagi...hang pa nak jadi apa hah???
: Kalau setakat nak suka-suka tu pi blah la bodoh!!! Banyak benda lagi yang boleh hangpa buat tau!!!
: TAHUKAH KORANG...syaitan...para iblis...musuh-musuh Islam dan sebagainya sedang mentertawakan atas kebengongan korang!!!
: Kononnya nak ranggi la kalau ada status cam tu.Kat akhirat ni hang pa HEADBANGLAH SAMPAI KOMA KAT DALAM PENTAS NERAKA JAHANNAM kalau jadi ikutan black pencaci ISLAM samaada secara terang atau tersembunyi.
: Kalau hangpa rasa kemas sangat....Try bawak motor racing laju-laju.....kona baring seround....mamposss macam tu gak!!! Hang tu black ka....white ka...SAMA SAJA BODOH!!!
: Gua cakap kasar cam ni bukan sebab TAK BERADAB tapi hanya dengan layanan sebegini sahajalah yang LAYAK buat setan-setan sekalian!!! IYELAH KAN...MAT BLACK TU KAN KE BERIDOLAKAN SETAN-SETAN TANDUK CABANG!!!
: Dah la pakai pakaian macam puki mak!!! conteng muka....seluar koyak rabak...ketat.....serba hitam.....ishh!!! memang BODOHHHH la korang semua!!! pakai sebijik macam panglima syaitan kat neraka JAHANNAM!!!!
: Sebab tulah PUNCA kemerosotan golongan bumiputera amnya dan Melayu khususnya.
: Gua nak lepas ni KORANG BERTAUBAT!!!! bukan bertaubat kerana gertakan gua tapi atas GERTAKAN ALLAH S.W.T!!!!!
: Gua tak heran kalau lepas ni bertimbun-timbun "REPLY" yang nak maki-hamun gua kerana gua memang BENCIKAN GOLONGAN MACAM KORANG.INSAFLAH UMAT ISLAM SEKALIAN!!! kalau agama lain tu lantak pilah nak buat camne pun...sebab dah gerenti masuk NERAKA!!!
: Sudahlah....gua blah dulu....maaf atas salah & silap gua.Sebenarnya gua SAYANGKAN korang....sebab tulah gua nak korang tak menyimpang jauh.Sekian...Assalamualaikum....

REAL XPDC KONON!!!!!

OI SETAN GONDOL!!!!!
APAHAL NGAN HANG NI HAH!!
HANG CAKAP YANG BUKAN BUKAN MACAM LA HANG TU BAIK SANGAT
SETAKAT SEMBAHYANG PUN SEKALI SETAHUN BAIK TAK PAYAH
HANG TU SEDO LAH SIKIT,DAH LA MUKA TAK HENSEM,RUPA MACAM TENUK BERCAMPUR BABI HUTAN.HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
PADAN NGAN MUKA HANG!!!!!!
SETAKAT LAYAN XPDC ORANG ASLI PUN LAYAN
HAHAHAHHAH MALUNYA!!!!

REAL XPDC BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

waw! kumpulan yang ku nanti2 kan sudah muncul... woi kpd anti REAL XPDC, diorg pun manusia jgk. engkau lah babi utan sbnornya. apsal cari psl hah? lu klu x minat, lu bla la.... jgn nak komen org. lu pn silap2 semaang 5 tahun skali je, tu pn nak kena abah bedal.......... lu klu x minat, p main jauh2. jgn nk menggelewat kt laman wab ni..
ingat tuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <zua>

re:mael bagus

mael dahulu dan kini tak boleh dinafikan mempunyai suara
yang bagus. boleh dikatakan dalam banyak-banyak artis lelaki
hanya mael sahaja suara bagus. Ali(xpdc) suaranya tak sedap
langsung. suara katak lagi bagus drp suara Ali. mampuslah
kau Ali.blahlah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: re:mael bagus

mael suara cam drug addict..pengikut dia pun ala songsang.

Re: REAL XPDC KONON!!!!!

BODO MACAM MAEL

cakap orang bangrang, bobroks, rancau..

:gua support lu real xpdc.............................

Re: REAL XPDC KONON!!!!!

: OI SETAN GONDOL!!!!!
: APAHAL NGAN HANG NI HAH!!
: HANG CAKAP YANG BUKAN BUKAN MACAM LA HANG TU BAIK SANGAT
: SETAKAT SEMBAHYANG PUN SEKALI SETAHUN BAIK TAK PAYAH
: HANG TU SEDO LAH SIKIT,DAH LA MUKA TAK HENSEM,RUPA MACAM TENUK BERCAMPUR BABI HUTAN.HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
: PADAN NGAN MUKA HANG!!!!!!
: SETAKAT LAYAN XPDC ORANG ASLI PUN LAYAN
: HAHAHAHHAH MALUNYA!!!!

Re: REAL XPDC BESTTTTTTTT

: : OI SETAN GONDOL!!!!!
: : APAHAL NGAN HANG NI HAH!!
: : HANG CAKAP YANG BUKAN BUKAN MACAM LA HANG TU BAIK SANGAT
: : SETAKAT SEMBAHYANG PUN SEKALI SETAHUN BAIK TAK PAYAH
: : HANG TU SEDO LAH SIKIT,DAH LA MUKA TAK HENSEM,RUPA MACAM TENUK BERCAMPUR BABI HUTAN.HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
: : PADAN NGAN MUKA HANG!!!!!!
: : SETAKAT LAYAN XPDC ORANG ASLI PUN LAYAN
: : HAHAHAHHAH MALUNYA!!!!

Re: REAL XPDC KONON!!!!!

dd

Re: REAL XPDC KONON!!!!!

:Brader2 rock &heavy metal..lu jgn kata org, b'dosa la beb.. mati nanti masuk neraka..

Re: REAL XPDC KONON!!!!!

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui!!!!!! takkanlah kami nak dengar ************************************************

Hidup Real x

Kalau tak de mael xpdc tak naik la......

KALAU LU BERANI LU BACA,.......................................

cuba lu fikir..macam mana black metal boleh sampai kat malaysia...pengaruh heavy metal gak...heavy metal punya angkara....black metal di evolusi kan dari heavy metal....lu kena tahu tu...gua cau...sendiri mau ingat.....lastly..fuck off lu...

Jagan kater semua gejala ini tidak baik.................

aku kater gini bukan aper sebab nyer kiter jgn terlalu pandang serong kat benada macam nie kiter kena tengok gak kalau yg salah kiter tinggal kan but yg baik jadikan la pengajaran ingat tuuuuuuuuuuuu

Re: KALAU LU BERANI LU BACA,.......................................

: cuba lu fikir..macam mana black metal boleh sampai kat malaysia...pengaruh heavy metal gak...heavy metal punya angkara....black metal di evolusi kan dari heavy metal....lu kena tahu tu...gua cau...sendiri mau ingat.....lastly..fuck off lu...
antu diam lu ni apa ni org kasik nasihat dengor udah la apalah mangkuk punya melayu dah tau heavy ka apa ka semo tu tak elok dok ikut wat pa, layan la benda yg lebih baik mamat oii. apa la mamat@mangkuk@antu ni melalut ni. ko diam lagi baikla mangkok. sorry antu aku kasik nasihat cara akula mangkuk@antu.

Re: KALAU LU BERANI LU BACA,.......................................

: : cuba lu fikir..macam mana black metal boleh sampai kat malaysia...pengaruh heavy metal gak...heavy metal punya angkara....black metal di evolusi kan dari heavy metal....lu kena tahu tu...gua cau...sendiri mau ingat.....lastly..**** off lu...
: antu diam lu ni apa ni org kasik nasihat dengor udah la apalah mangkuk punya melayu dah tau heavy ka apa ka semo tu tak elok dok ikut wat pa, layan la benda yg lebih baik mamat oii. apa la mamat@mangkuk@antu ni melalut ni. ko diam lagi baikla mangkok. sorry antu aku kasik nasihat cara akula mangkuk@antu.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.