Re: SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK

Advertisement
Posted by MetalRocker on Thu, 09/06/07 - 12:23:01.

lorrrrrrr,,,nak serang mamat2 black metal pi pakai nama mael real x kunun. nak bentuk identiti orang lain tapi ngko sendiri yg keparat takde identiti sendiri. nih la dia melayu typical yg menjatuhkan martabat bangsa sendiri lepas tu x ubah macam ketam yg dok sibuk nak ngajar anak sendiri jalan lurus. apa BAPAK ATOK NENEK MOYANG HAPRAK KO baik yg dah MAMPOS duk dlm kubur tuh ajar satu keturunan ko memandang masyarakat dgn sebelah mata? sorry beb,aku pun kena layan ko dgn cara macam gini kalau ngko sendiri pun guna cara macam ni jugak nak tegur org..so??? x boleh terima ke? MELAYU BANGANG MACAM ngko la yg buat bangsa sendiri jatuh apa lagi nak maju kalo x habis2 sifat dengki dlm diri tu melekat selagi nyawa ko tak tanggal dari badan. asal black metal aje puja setan eh? kalo tak black metal x puja setan la ye??? bangang Ya Rabbi. Binatang lagi mulia dari manusia macam ngko. pelik betul manusia macam ko yang nak sedarkan orang dgn point yg ngko sendiri pun x tau. nak kata ko ni bodo...pehhh,ko dah mmg BEBAL sangat2 dah pun. x pernah ke ko bezakan "black metal" dgn "satanist"? wey mat! buat research dulu kalo nak bukak point. nih lah masalah dia kalo mak ko lahir x kena bedung sampai ke pantat melopong...pastu lahir la BABI macam ko. so....manusia "satanist" yg x tergolong dlm komuniti black metal tu ko x pernah amik tau ke? x nak plak kutuk dorg? kalau apa2hal pun org lain buat,itu hak dorg. kalo dorg nk jadi setan sekali pun,itu dorg punya lantak laaaaa. dosa dorg yang tanggung. apa TERKOPEK KE TELOR BAPAK,ATOK DGN MOYANG KO??? x kaco LUBANG PANTAT MAK DGN NENEK SEKALI DGN MOYANG KO PUN! lain kali kaji dulu,buat researh pasal topic yg nak diutarakan. ngko x tau pasal music metal x kira la black metal ka,death metal ka,heavy metal ka..jangan pandai2 nak buka issue. ko sekadar membuktikan betapa ceteknya minda diri ko sendiri sekaligus memalukan air muka kaum sendiri. nak suruh orang bertaubat diri sendiri pun macam lahanat,ini ke contoh bagus yg ko rasa dah cukup layak utk ko nak tegur masyarakat? typical nak mampos!

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.