|
GuitarSite.com Discussion Forum |
||||||||
Ben mermer sektörüne geçiş yapmak isteyen ve 15 yıllık uluslararası satış&pazarlama deneyimi olan kendini yetiştirmiş, başarı odaklı profesyonel düşünüp hareket eden ve çalıştığım firmaların en üst düzeyde temsili yapmış ABD pazarında hizmet vermis prezantable biriyim.
Mermer konusunda eğitim alarak bu sektörde çalışmak istemekle beraber, yurt dışında ikamet edebilirim, hazırda ABD ve İngiltere vizelerim bulunmaktadır, gerek görülmesi durumunda iş birliği için her an göreve hazır olduğumu da eklemek isterim.
Profesyonelliğim gereği, ar-ge, raporlama, satış hedefleri belirleme, personel idaresi, üretim ve yükleme takipleri, fuar organizasyonları, firmalara teklif hazırlama, satış stratejileri belirleme ve uygulama konularındaki deneyim ve bilgilerimi çalışacağım firmada kullanmak istemekteyim.
Konuyla ilgili değerli cevaplarınızı beklerim.
Saygılarımla,
Faysal Zorlu
Outsourcing
Istanbul/Turkey
faysalzorlu@gmail.com
0532-216-1248