Arzakem's Guitar Webpage

Arzakem's Guitar Webpage

The Tab Page

As a guitar hobbyist, writing tabs has been a pasttime. Check out my tabs from the Red Hot Chili Peppers and Sugar Ray,etc.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Cari cord lagu

Cord lagu metallica semua cord ya... thanks

Re: Cari cord lagu

: Cord lagu maroon5 & muse semua cord ya... thanks

Re: Cari cord lagu

: : Cord lagu maroon5 & muse semua cord ya... thanks

Re: Cari lagu

cari lagu muse yang bisa di download

Re: Cari cord lagu

: :smashing pumkin

chord guitar band nirvana

chord guitar band nirvana

This popular thread has been given its own page : chord guitar band nirvana

kirimkan aku cord lagu A.C.A.B. Fight For Your Right

tolong la aku ni....susah la nak cari cord lagu tu..plzzz

Re: kirimkan aku cord lagu A.C.A.B. Fight For Your Right

nyanyian biasa, G,Bm,C,D, Chorus:Em, D,C, Bunger dier B,C,D,

kirimkan aku cord lagu A.C.A.B. Streets Of Uptown

tolong la kirimkan aku cord lagu a.c.a.b. dah setengah mati aku cari tapi tak jumpa juga.....

Re: kirimkan aku cord lagu A.C.A.B. Streets Of Uptown

: tolong la kirimkan aku cord lagu a.c.a.b. dah setengah mati aku cari tapi tak jumpa juga.....

A C# F# D A E
D A E D C# D A E

Re: kirimkan aku cord lagu A.C.A.B. Streets Of Uptown

: : tolong la kirimkan aku cord lagu a.c.a.b. dah setengah mati aku cari tapi tak jumpa juga.....

: A C# F# D A E
: D A E D C# D A E

Re: kirimkan aku cord lagu A.C.A.B. Streets Of Uptown

: : : tolong la kirimkan aku cord lagu a.c.a.b. dah setengah mati aku cari tapi tak jumpa juga.....

: : A C# F# D A E
: : D A E D C# D A E

Re: kirimkan aku cord lagu A.C.A.B. Streets Of Uptown

ku juga menyaitaimu

aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

siga saga

:asalamualaikum dan siga saga buat crout2 skin sharp.aku dah lame x dgr pasal bdk2 sharp.korang boleh cite skit kat aku x?

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

Aku Nak Skinheads Fashion Arr KAt Ner Nak Cari

Sesaper ader power2 nyer skinheads fashion knowledge please sedekah ok kat website www.malaysianoi.com,aku bukan tak tau dreesup tp i wanna true skinheadgurl fashion k.~cheers~

Re: Aku Nak Skinheads Fashion Arr KAt Ner Nak Cari

: Sesaper ader power2 nyer skinheads fashion knowledge please sedekah ok kat website www.malaysianoi.com,aku bukan tak tau dreesup tp i wanna true skinheadgurl fashion k.~cheers~

lu gi cari knowledge kat brother hood jb

lu gi jumpe master magoo
gi bli sndri knowledge
SIGASAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Re: Aku Nak Skinheads Fashion Arr KAt Ner Nak Cari

: Sesaper ader power2 nyer skinheads fashion knowledge please sedekah ok kat website www.malaysianoi.com,aku bukan tak tau dreesup tp i wanna true skinheadgurl fashion k.~cheers~

lu gi cari knowledge kat brother hood jb

lu gi jumpe master magoo
gi bli sndri knowledge

Re: Aku Nak Skinheads Fashion Arr KAt Ner Nak Cari

: Sesaper ader power2 nyer skinheads fashion knowledge please sedekah ok kat website www.malaysianoi.com,aku bukan tak tau dreesup tp i wanna true skinheadgurl fashion k.~cheers~

lu gi cari knowledge kat brother hood jb

Re: Aku Nak Skinheads Fashion Arr KAt Ner Nak Cari

: Sesaper ader power2 nyer skinheads fashion knowledge please sedekah ok kat website www.malaysianoi.com,aku bukan tak tau dreesup tp i wanna true skinhead fashion k.~cheers~

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: : : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: : : : maner ko tau kord acab kat malaysianoi!?ko pandai2 je buat citer

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

takde knowledge power ke

RE;aku nak cari kord rancid

: : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

aku nak cari mana letak gambar all's malaysian skinhead

: : : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

aku nak cari mana letak gambar all's malaysian skinhead

: : : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

Re: aku nak cari mana letak gambar all's malaysian skinhead

: : : : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : : : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

aku bdk jb ..........kt ne ar nk cri bible

aku nk cri bible skinhead ky ne ar ade

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

nak tau ckit pasal skinhead...?

: : : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: : : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

Re: aku tau nak carik katne nak cari kord ACAB!!

: : : : ko cari kat www.malaysianoi.com laa.. situ byk kord ACAB ...
: : : : wokey..??? kalo website tu tak leh masuk, ko cube lain hari.!!! situ mmg byk kord ACAB.... ko try rr masuk website tu.... tapi, kengkadang website tu gile skit, tak dpt nak masuk.. tapi kengkadang orait.. ape²hal pun, ko cube masuk situ...

aku nak tanya

napa susah sangat nak masuk website ne ha?

Dewa and Jamrud, extreme,MR.BIG

Kirimin gue chord nya DEWA donk dari album terbarunya ... sama Jamrud..album terbaru juga...extreme ( more than words ) dan MR.BIG semuanya...ok..thanks..men..!!!

null

null

Dewa and Jamrud, extreme,MR.BIG

: Kirimin gue chord nya DEWA donk dari album terbarunya ... sama Jamrud..album terbaru juga...extreme dan MR.BIG semuanya...ok..thanks..men..!!!

Re: Dewa and Jamrud, extreme,MR.BIG

: : Kirimin gue chord nya DEWA donk dari album terbarunya ... sama Jamrud..album terbaru juga...extreme dan MR.BIG semuanya...ok..thanks..men..!!!

Re: Dewa and Jamrud, extreme,MR.BIG

: : : Kirimin gue chord nya DEWA donk dari album terbarunya ... sama Jamrud..album terbaru juga...extreme dan MR.BIG semuanya...ok..thanks..men..!!!

Re: Dewa and Jamrud, extreme,MR.BIG

: : : : Kirimin gue chord nya DEWA donk dari album terbarunya ... sama Jamrud..album terbaru juga...extreme dan MR.BIG semuanya...ok..thanks..men..!!!biar kita nyanyi bareng sama jamrud di konser berikutnya di east timor( dili)pada tanggal 28 november nantinya.obrigado.

Re: Dewa19

Allo gw pendatang baru web ini, gw suka lagu dewa19 yang masih ada wong aksan, ari lasso ,dll original groups. Please kirimin gw tablature gitar dewa19 yang di album "Terbaik-Terbaik" kalo bisa semua lg di album itu, gw suka lagunya kayak; siti nurbaya, manusia biasa, ips, hanya satu,... wah banyak yang g suka dialbum itu. Dan pasti Baladewa juga suka lagu tsb,

Ok, thanks gw berharap dapat kiriman e-mail (balasan)!!
Music is my life!

nak kod/tabs ku bahagia

sapa leh tolong saya kasi tabs/kod lagu ku bahagia...plz...nak tau gaks sapa tau kasi la email kat saya yer.......

Re: nak kod/tabs ku bahagia

: sapa leh tolong saya kasi tabs/kod lagu ku bahagia...plz...nak tau gaks sapa tau kasi la email kat saya yer.......

Re: nak kod/tabs ku bahagia

ko dah dapat ker..?? tolong pas kat aku plak!! kord ku bahagia.. tenkiuuu..

: : sapa leh tolong saya kasi tabs/kod lagu ku bahagia...plz...nak tau gaks sapa tau kasi la email kat saya yer.......

Re: nak kod/tabs ku bahagia

: sapa leh tolong saya kasi tabs/kod lagu ku bahagia...plz...nak tau gaks sapa tau kasi la email kat saya yer.......

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.