Arzakem's Guitar Webpage

Arzakem's Guitar Webpage

The Tab Page

As a guitar hobbyist, writing tabs has been a pasttime. Check out my tabs from the Red Hot Chili Peppers and Sugar Ray,etc.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: Rima Rashidi

Lagunyer..bermula...
Sering aku teringat...teringatkan diri mu
Sering aku merindu...merindukan diri mu

Re: lagu - lagu nya mr .big

: hello kawan!!
: boleh tolong saya cari siapa nyanyi lagu ini?
: i think kan dari farah tapi saya tak tau name lagu dan nama pernuh artist ini...

: terima kasih

minta tab kubahagia-melly

pls sesiapa punya tab kubahagia from melly ...

minta chord lagu padi , so 7,dan dewa

minta chord lagu padi , so 7,dan dewa

This popular thread has been given its own page : minta chord lagu padi , so 7,dan dewa

eo!

hi! mr. Arzak, ur great. -from a grade 6 doulos2001-2002

budi

minta lagu like an angel yngwie malmsteen terima kasih

Minta cord

WANDI MINTACORD GITAR LAGU LAGU SO7 DONG PLEASE BANGET SOALNYA SAYA SUKA BANGET SO7 KIRIM KE EMAIL WANDI YACH PLEASE...!

kirimi aku kord lagu dan so7

please give me that

Re: kirimi aku kord lagu dan so7

: please give me that

Re: kirimi aku kord lagu dan so7

: : Tolong kirimkan kord lagu sephia,Dan,&anugerah terindah yang pernah ku miliki

Re: kirimi aku kord lagu lagu so7

please kirimin ke email wandi yach

please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

Boleh kan ???
Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod2 untuk lagu OAG macam `wired`,`Name Of The Game`,`Endless Dream`,`Knocked Silly`,etc, saya tentu amat menghargainya.
please ok....??
thanks..!!!

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: Boleh kan ???
: Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod2 untuk lagu OAG macam `stanza,senyawa,akustatik,`Knocked Silly`,for whatever
, saya tentu amat menghargainya.
: please ok....??
: thanks..!!!

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : Boleh kan ???
: : Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod2 untuk lagu OAG macam `stanza,senyawa,akustatik,`Knocked Silly`,for whatever
: , saya tentu amat menghargainya.
: : please ok....??
: : thanks..!!!

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : : please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : : Boleh kan ???
: : : Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod2 untuk lagu OAG macam `stanza,senyawa,akustatik,`Knocked Silly`,for whatever
: : , saya tentu amat menghargainya.
: : : please ok....??
: : : thanks..!!!

Re: mintak lirik dan kod gitar untuk lagu² O@G

: : : : minta kod & lirik untuk lagu² OAG...please

: : : : Boleh kan ???
: : : : so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod² dan lirik untuk lagu OAG baru dan lama....kalau boleh lirik lagu dalam first album o@g..........
: : : , saya tentu amat menghargainya.
: : : : ok....??
: : : : thanks.
::::::we need yours support for our scenes!!!!:::::::::

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : : please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : : Boleh kan ???
: : : Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod2 untuk lagu OAG macam dalam `stanza,senyawa,akustatik,`Knocked Silly`,for whatever
: : , saya tentu amat menghargainya.
: : : please ok....??
: : : thanks..!!!

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: Boleh kan ???
: Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod2 untuk lagu OAG macam `wired`,`Name Of The Game`,`Endless Dream`,`Knocked Silly`,etc, saya tentu amat menghargainya.
: please ok....??
: thanks..!!!

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : Boleh kan ???
: : Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod2 untuk lagu OAG macam `wired`,`Name Of The Game`,`Endless Dream`,`Knocked Silly`,etc, saya tentu amat menghargainya.
: : please ok....??
: : thanks..!!!

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : : please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : : Boleh kan ???
: : : Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod2 untuk lagu OAG macam `wired`,`Name Of The Game`,`Endless Dream`,`Knocked Silly`,etc, saya tentu amat menghargainya.
: : : please ok....??
: : : thanks..!!!

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : : : please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : : : Boleh kan ???
: : : : Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod2 untuk lagu OAG macam `wired`,`Name Of The Game`,`Endless Dream`,`Knocked Silly`,mutiara, etc, saya tentu amat menghargainya.
: : : : please ok....??
: : : : thanks..!!!

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: Boleh kan ???
: Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh tolong kirimkan saya kod2 untuk lagu OAG macam `wired`,`Name Of The Game`,`Endless Dream`,`Knocked Silly`,etc, saya tentu amat menghargainya.
: please ok....??
: thanks..!!!

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : please bagi saya kod gitar lirik lagu splender "....explain...." maap bagt kalo lupa judulnya
: : untuk kod dan lirik dari grup band kid rock " only god kwows way" tolong juga kirimi
thanks before

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : Boleh kan ???
: : Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh bagi saya kod lagu 'Knocked Silly`, saya tentu amat menghargainya.

: : please ok....??
: : thanks..!!!

Re: please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : please bagi saya kod gitar untuk lagu2 OAG...please...

: : Boleh kan ???
: : Saya baru jer belajar main gitar..so kalau awak boleh bagi saya kod lagu 'Knocked Silly`, saya tentu amat menghargainya.

: : please ok....??
: : thanks..!!!

kord & lirik metallica

tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, mama said, my friends is mysteri

Re: kord & lirik metallica

: tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, mama said, WELCOME HOME, master of pupets, harvester of sorrow

Re: kord & lirik metallica

: tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, mama said, my friends is mysteri,nothing else matter

Re: kord & lirik metallica

: : tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, mama said, my friends is mysteri,master of pupets

Re: kord & lirik metallica

: tolong bagi kord & lirik lagu nothing else matters. secepat yg mungkin........

kord&lirik metallica

kord&lirik metallica

This popular thread has been given its own page : kord&lirik metallica

Re: kord & lirik metallica

: tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, mama said, my friends is mysteri

Re: kord & lirik metallica

: : tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, nothing else matter, master of puppet or ape2 jer

Re: kord & lirik metallica

: : : tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, nothing else matter, master of puppet or ape2 jer

Re: kord & lirik metallica

 kord & lirik metallica

This popular thread has been given its own page : Re: kord & lirik metallica

Re: kord & lirik metallica

: : : tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, nothing else matter, master of puppet or ape2 jer

kord lagu metallica dan sheila on 7

tolong hantar kord lagu metallica the one,until it sleep,hero of the day,dan fade to black dan sheila on 7 pula album 07 des

Re: kord & lirik metallica

: tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, mama said, my friends is mysteri

Re: kord & lirik metallica

: : kirimkan lirik lagu fade to black, unforgiven,
and enter sandman

Re: kord & lirik metallica

: : tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, mama said, my friends is mysteri

Re: kord & lirik metallica

... gw minta tolong kirimin cord and tabs metallica
dan judulnya antara lain :
- one
- else nothing and mather

Re: kord & lirik metallica

: : tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one, mama said, my friends is mysteri

Re: kord & lirik metallica

: : : tolong kirimin kord & lirik lagu metallica yang u ketahui salah satunya lagu one sad but true and master of puppet

A,kum

hantar kod lagu sheila on 7
(seberapa pantas)

kord

please kirimi aku lirik dan kord dari lagu-lagunya iwan fals

aku nak chords & lyrics SO7, Padi & Dewa

Kepada mat² & minah² indon, aku berharap jika kamu semua dapat mengirimkan kepada ku lirik dan kod lagu² Sheila on 7, Padi & Dewa....Aku di malaysia amt meminati konsep muzik yang disampaikan oleh kumpulan² dari indonesia............bye²

Re: aku nak chords & lyrics SO7,berhenti berharap

: Kepada mat² & minah² indon, aku berharap jika kamu semua dapat mengirimkan kepada ku lirik dan kod lagu² Sheila on 7, Padi & Dewa....Aku di malaysia amt meminati konsep muzik yang disampaikan oleh kumpulan² dari indonesia............bye²

Re: aku nak tabs & lyrics SO7, Padi , Dewa,Gigi

Kalau bleh tolong la kim kan aku tabs lagu andai (gigi),arjuna(dewa),rapuh(padi) banyak lagi la.....nanti kim la sume

Re: aku nak chords & lyrics SO7, Padi & Dewa

: Kepada mat² & minah² indon, aku berharap jika kamu semua dapat mengirimkan kepada ku lirik dan kod lagu² Sheila on 7, Padi & Dewa....Aku di malaysia amt meminati konsep muzik yang disampaikan oleh kumpulan² dari indonesia............bye²

Re: aku nak chords & lyrics SO7, Padi & Dewa

: : Kepada mat² & minah² indon, aku berharap jika kamu semua dapat mengirimkan kepada ku lirik dan kod lagu² Sheila on 7, Padi & Dewa....Aku di malaysia amt meminati konsep muzik yang disampaikan oleh kumpulan² dari indonesia............bye²

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.