lagu kafi-fantasi cinta

Posted by yani on Fri, 05/27/05 - 06:52:14.

antaq lagu kumpulan kafi-fantasi cinta dan juga fly dari Hillary Duff

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: mp3 /real media audio lagu pudar-rossa,

nak mp3 /real media audio lagu pudar-rossa

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : : nak lirik lagu pudar - rossa!!

Re: lirik lagu pudar-rossa,

aku pun nak lirik lagu pudar gak....

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: aku pun nak lirik lagu pudar gak...plsssssssss..... thankx

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz.YANG BEST SEKALI..

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz.YANG BEST SEKALI...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

saya nak lirik lagu rossa yg mengemparkan dunia yg terkini plz....i like she..

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

nak suruh rossa nyayikan lagu pudar untuk saya please

Re: fantasi cinta - KAFI

: : : : nak lirik lagu Fantasi Cinta frm KAFI

bole tak bag saya lirik lagu rossa : pudar..

plez... bg kat kita lirik lagu rossa....pudar...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...saya memang menat dengan kak ROSSA.

Re: lirik lagu pudar-rossa,

nk lirik lagu rossa pun susah

Re: lirik lagu pudar-rossa,

nk lirik lagu rossa pun susah

Re:ingin lirik lagu rossa

: : : : kenangan untuk selalu menjaganya jangan sampai pergi karena saya

LiRik LAgu pUDaR

nAk LiRiK LAgU pUdaR....

Re: LiRik LAgu pUDaR

: nAk LiRiK LAgU pUdaR....

Tolong Bagi lirik lagu Rossa...Pudar..

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu westlife:close your eyes

: : : : : : aq mnta liriknya westlife yg close your eyes tlong ya plissssssssssssss

Re: lirik lagu pudar-rossa,

nak lirik pudar ler.....

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: nak lirik pudar ler.....

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : nak lirik pudar ler.....

Re: lirik lagu pudar-rossa,

hantar segera..plss..

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : nak lirik pudar ler.....

kurasakan pudar dalam hatiku
rasa cinta yang ada untuk dirimu
ku lelah dengan semua yang ada
ingin ku lepas semua

setan dalam hati ikut bicara
bagaimana kalau ku selingkuh saja
ku punya banyak teman lelaki
sepertinya ku kan bahagia

reff:

mestinya kau cari pengganti diriku saja
karena kita sudah tak saling bicara
pastikan cerita tentang kita yang telah lalu
hanya ada dalam ingatan hatimu

maafkan aku jika kau kecewa
bintangmu bukan lah untuk diriku
jika memang semua kan jadi cerita
ku tahu kau semakin terluka

repeat reff

kurasakan pudar dalam hatiku
rasa cinta yang ada untuk dirimu
ku lelah dengan semua yang ada
ingin ku lepas semua

setan dalam hati ikut bicara
bagaimana kalau ku selingkuh saja
ku punya banyak teman lelaki
sepertinya ku kan bahagia

Re: lirik lagu pudar-rossa,

lirik lagu pudar:

Kurasakan pudar dalam hatiku
rasa cinta yang ada untuk dirimu
ku lelah dengan semua yang ada
ingin ku lepas semua

setan dalam hati ikut bicara
bagaimana kalau ku selingkuh saja
ku punya banyak teman lelaki
sepertinya ku kan bahagia

reff: mestinya kau cari pengganti diriku saja
karena kita sudah tak saling bicara
pastikan cerita tentang kita yang telah lalu
hanya ada dalam ingatan hatimu

maafkan aku jika kau kecewa
bintangmu bukan lah untuk diriku
jika memang semua kan jadi cerita
ku tahu kau semakin terluka

repeat reff

kurasakan pudar dalam hatiku
rasa cinta yang ada untuk dirimu
ku lelah dengan semua yang ada
ingin ku lepas semua

setan dalam hati ikut bicara
bagaimana kalau ku selingkuh saja
ku punya banyak teman lelaki
sepertinya ku kan bahagia

Re: lirik lagu kembali-rossa,

: : : : nak lirik lagu kembali dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : :

weeeeeeeee aku dah ader lirik lagu rossa
ku rasa pudar dlm ht ku rasa cinta yg ada untk dirimu ku lelah dgn semua yg ada ingin ku lepas semua..........

Re: lirik lagu pudar-rossa,

aku ade lagu rossa,best tol....

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : :

: weeeeeeeee aku dah ader lirik lagu rossa
: ku rasa pudar dlm ht ku rasa cinta yg ada untk dirimu ku lelah dgn semua yg ada ingin ku lepas semua..........

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : :

: : weeeeeeeee aku dah ader lirik lagu rossa
: : ku rasa pudar dlm ht ku rasa cinta yg ada untk dirimu ku lelah dgn semua yg ada ingin ku lepas semua..........

Re: lirik lagu pudar-rossa,

aku blm ade lirik lagu ni..blh sape-sape bagi kat aku.aku mananti ini...aku nak sangat lirik lagu ni.

Re: lirik lagu pudar-rossa,

tolongla bagi aku LIRIK pudar (lagu) PLEASE!!!

Re: lirik lagu pudar-rossa,

saya mahu lirik pudar sekarang juga

: : : weeeeeeeee aku dah ader <font style="color:black;background-color:ffff66">lirik</font> <font style="color:black;background-color:A0ffff">lagu</font> <font style="color:black;background-color:99ff99">rossa</font>
: : : ku rasa <font style="color:black;background-color:ff9999">pudar</font> dlm ht ku rasa cinta yg ada untk dirimu ku lelah dgn semua yg ada ingin ku lepas semua..........

Re: lirik lagu pudar-rossa,

leh antar lirik lagu rossa ..pudar kat saya

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : : : nak <a href="http://64.34.178.81/search.php?s=lirik+lagu+pudar+rossa&rnd=d1138q" onmouseover="window.status='http://www.guitarsite.com/info.php?lirik'; return true;" onMouseOut="window.status='Done'; return true;">Lirik</a> <a href="http://64.34.178.81/search.php?s=lirik+lagu+pudar+rossa&rnd=pma1gz" onmouseover="window.status='http://www.guitarsite.com/info.php?lagu'; return true;" onMouseOut="window.status='Done'; return true;">Lagu</a> <a href="http://64.34.178.81/search.php?s=lirik+lagu+pudar+rossa&rnd=uphwue" onmouseover="window.status='http://www.guitarsite.com/info.php?pudar'; return true;" onMouseOut="window.status='Done'; return true;">Pudar</a> dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...klu buleh degan gambar terbaru sekali...thanks alot...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...klu buleh degan gambar terbaru sekali...thanks alot...

she

hai kak rossa...!! bagus-bagus banget lagu.nya kak...!! nnt lain kali,, k'k buat laguyg yg bagus-bagus yah kak...!! semoga banyak yg suka...!! (y)

by kiki x_spenland kendari...!!! :) :) :)

Re: lirik lagu pudar-rossa,

boleh minta lirik lagu pudar dari rossa.nak gambar dengan rossa sekali boleh tak?thank u

Re: lirik lagu pudar-rossa,

nak lagu rossa dengan gambar terbaru dia sekali!

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...klu buleh degan gambar terbaru sekali...thanks alot...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

: : : : : : : : : : nak lirik lagu pudar dari rossa...pliz...klu buleh degan gambar terbaru sekali...thanks alot...

Re: lirik lagu pudar-rossa,

NAK GAMBAR TERBARU DAN E-MEL ROSSA PLIZ...PLIZ..

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2016 , All Rights Reserved.