Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

re;nak mintak semua lirik lagu peter pan

: : kalau bleh hantar cepat yang mungkin ::

Re: re;nak mintak semua lirik lagu peter pan

: : : kalau bleh hantar cepat yang mungkin ::
nk lirik lagu peter oan bintang d syurga.

Re: lirik lagu sumayyah

: : : kalau bleh hantar cepat yang mungkin ::

Re: lirik lagu sumayyah

x de lirik pun!!!!!!!!!!!!!!!!!kte kt luar tulis lirik tpi x de pun!!!!noOB arh ko nie!!

Re: lirik lagu sumayyah

mnipu kuat......klu da rse xde tu,xyah r ngade2.....heh,sengal....

Re: lirik lagu sumayyah

ape noob ko tau noob tuh aper noob tuh sayo lar ape ark ko nih.......mengong gak ko nih bukan setakat mengong tapi selenge.....wakkakaka

Re: lirik lagu sumayyah

whatever a ............................................

Re: lirik lagu sumayyah

: ape noob ko tau noob tuh aper noob tuh sayo lar ape ark ko nih.......mengong gak ko nih bukan setakat mengong tapi selenge.....wakkakaka

nenek ko................................

Re: lirik lagu sumayyah

: : : : kalau bleh hantar cepat yang mungkin ::alm

Re: lirik lagu sumayyah

kalau bleh hantar cepat gila

Re: lirik lagu sumayyah

: kalau bleh hantar cepat gila

Re: lirik lagu sumayyah

kalu blh tolong hantar lirik lagu sumayyah ye kat laman web my space sy...

Re: lirik lagu sumayyah

kalu blh tolong hantar lirik lagu sumayyah ye kat laman wes my space sy...

Re: lirik lagu sumayyah

: : kalau bleh hantar cepat gila

Re: lirik lagu sumayyah

: : : no comments

Re: lirik lagu sumayyah

: : kalau bleh hantar cepat gila

Re: lirik lagu sumayyah

ASSALAMMUALAIKUM SAYA MASUK NASHIDketua KT SEKOLAH SEMUA PEREMPUAN LAH PASTU CIKGU NK LAGU kumpu NASHID TEMA DIA PEREMPUAN YANG SOLEHAH SO KITA ORANG PILILAH LAgu summayah sebab saya ketua kumpulan so saya la kena ambil lagu kalau boleh nk cpt skit...................

Re: re;nak mintak slirik lagu peter pan iaitu. tak bisakah

boleh saya minta lirik lagu tak bisakah? kalau bleh hantar cepat yang mungkin ::

Re: re;nak mintak semua lirik lagu peter pan yg lama & baru

: : : :-) A S A P :-) ::

Re: re;nak mintak semua lirik lagu peter pan yg lama & baru

: : : : :-) A S A P :-) ::

Re: re;nak mintak semua lirik lagu peter pan yg lama & baru

: : : : : :-) A S A P :-) ::

Q minta semua lirik lagu peterpan di semua album dunk...???
pleaseeee,,,, Q pengen banget punya

Re: re;nak mintak lyrics lagu peter pan album bintang di syurga

: : : kalau bleh hantar cepat yang mungkin ::

nak lyrics bintang di syurga dan khayalan thinkat tinggi

: : : : kalau bleh hantar cepat yang mungkin ::

Re: nak lyrics bintang di syurga dan khayalan thinkat tinggi

: : : : : kalau bleh hantar cepat yang mungkin ::

Re: nak lyrics bintang di syurga dan khayalan thinkat tinggi

: : : : : : kalau bleh hantar cepat yang mungkin ::

Re: nak lyrics bintang di syurga

: : : : : : : kalau bleh hantar cepat yang mungkin ::thanks..

Re: re;nak mintak lirik lagu peter pan yang ade ayat nih..

nk mintak lirik lagu PP yang ade ayat nih..

"waktu terasa semakin berlalu..
tinggalkan cerita tentang kita.."

kalau tak silap dlm lagu "semua tentang kita"..

: : : kalau bleh hantar secepat yang mungkin ye!!::

mane die web peter pan?bosan a cam ni!!!!

: nk mintak lirik lagu PP yang ade ayat nih..

: "waktu terasa semakin berlalu..
: tinggalkan cerita tentang kita.."

: kalau tak silap dlm lagu "semua tentang kita"..

: : : : kalau bleh hantar secepat yang mungkin ye!!::

kod lagu

mintak tolong ye...
bagi website untuk kod lagu2 melayu....

kod lagu raihanna

kalu leh bg cepat2 skit..
sbb ade petandingan......

Re: kod lagu

ambk yahoo seach iloveblue klip lagu barat lirik
lirik lagu bali.....

Re: kod lagu

: mintak tolong ye...
: bagi website untuk guitar kod lagu2 melayu....

nak videoclip kump top10 malaysia dan indonesia

tolong r..aku nak sangat videoclip2 tu...kalu boleh yang best2...mcm gerhana skar cinta,ruffedge,kru,peterpan,sheila on 7,spider dan lain-lain lagi.

Re: nak videoclip kump top10 malaysia dan indonesia

Please send me lyrics & chords of Ratu : Teman tapi mesra... & lagu No 1 : Ratu..

Thank You

Re: nak videoclip kump top10 malaysia dan indonesia

: tolong r..aku nak sangat videoclip2 tu...kalu boleh yang best2...mcm gerhana skar cinta,ruffedge,kru,peterpan,sheila on 7,kristal,search dan wing's

Re: nak videoclip kump top10 malaysia dan indonesia

: tolong r..aku nak sangat videoclip2 tu...kalu boleh yang best2...mcm gerhana skar cinta,ruffedge,kru,peterpan,sheila on 7,spider dan lain-lain lagi.

Re: nak videoclip kump top10 malaysia dan indonesia

tolong bagi saya video klip kumpulan peterpan dan kumpulan tiket kerana saya meminati mereka.

best ke

best ke main gitar

Nak mintak MP3 peter pan

kalau bleh tu antar ler kat email aku...

Re: Nak mintak clipvideo peter pan

: kalau bleh tu antar ler kat email aku...secepat mungkin....

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7 seperti DAN,SEPHIA,BILA

 berikan lirik lagu hitz sheila on 7 seperti DAN,SEPHIA,BILA

This popular thread has been given its own page : Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7 seperti DAN,SEPHIA,BILA

nak kod lagu mungkin nanti Peter Pan...

nak kod lagu mungkin nanti Peter Pan...

This popular thread has been given its own page : nak kod lagu mungkin nanti Peter Pan...

Nak kod gitar lagu KEAJAIBAN (PETERPAN) pls

Saya nak kod gitar lagu keajaiban (peterpan)
Kalau ada tolong emailkan kepada saya
tQ

nak mp3 lagu cintamu Dygta feat. Ira

nak mp3 lagu cintamu Dygta feat. Ira

This popular thread has been given its own page : nak mp3 lagu cintamu Dygta feat. Ira

bagi lirik bintang di surga cepat2

bagi lirik bintang di surga cepat2 kerna aku mau cepat la bah uuuuuuiiiiiiiiiii!!LEEEEEEEWWWWWW!!!!!!bak kata pepetah nathalie di Freshis HS!!!!!!!sapa nampak drama thai ni angat ketiak masing2!!!eh dak payala busuk ketiak kamu tu dak pakai rexona kalik kan!!!! pakai detol pun cukup ko kata!

Mintak cium

bagi la kiss ...sekali je Muahhhhhhhh!!!!!

Re: Mintak cium

: bagi la kiss ...sekali je Muahhhhhhhh!!!!!

ww

Re: aku nak kod gitar lagu,tab, Dan Lirik OAG(Grhna Sky Cinta) n Lagu Peter Pan(Mungkin Nanti).tQ

: leh send tak????

hi gua nak lirik lagu JINBARA (KASIHNYA LAILA)

: : leh send tak????

BUDAK BLUES SANDAKAN

ROCK SELAMANYA........... BLUES.... JADI FIGHTER BAH.....

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.