Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: minta lirik lagu jujur radja

: mekasih.....

Re: minta lirik lagu jujur radja

Meminta lirik lagu radja

Re: minta lirik lagu jujur radja

: thank u.....

Re: minta lirik lagu jujur radja

: : thank u.....

Re: minta lirik lagu jujur radja

hai
: : : thank u.....

Re: minta lirik lagu takkan melupakanmu dari radja

toyol nak mtak tolong...........nak mtak lagu radja tajuk kt atas tue...

Re: minta lirik lagu takkan melupakanmu dari radja

: toyol nak mtak tolong...........nak mtak lagu radja tajuk kt atas tue...

Re: minta lirik lagu takkan melupakanmu dari radja

: : toyol nak mtak tolong...........nak mtak lagu radja tajuk kt atas tue...

RADJA: minta lirik lagu takkan melupakanmu dari radja

: : : toyol nak mtak tolong...........nak mtak lagu radja tajuk kt atas tue...

Re: RADJA: minta lirik lagu takkan melupakanmu dari radja

Intro: Am F Dm G

Am Dm
Duhai kekasih pujaan hatiku
G C
Apakah kau memberiku satu arti
F Bm7-5
Sedikit rasa yang bisa kumengerti
E
Bukan sumpah atau janji

(*) Am Dm
Buktikanlah bila ada cinta
G C
Setulus hatimu bisa menerima
F Bm7-5
Sebatas kejujuran yang kau miliki
E Am
Bukan sekedar bersama

Reff: Dm G
Jujurlah padaku bila kau tak lagi cinta
C
Tinggalkan aku
F
Bila tak mungkin bersama
Bm7-5 E
Jauhi diriku lupakanlah aku
Am
O... Ho... O... Ho...
Dm G
Jujurlah padaku bila kau tak lagi cinta
C
Tinggalkan aku
F
Bila tak mungkin bersama
Bm7-5 E
Jauhi diriku lupakanlah aku
Am
Selamanya

Int: Am F Dm G

Kembali ke: (*)

Int: Dm G C F
F Bm7-5 E A

Kembali ke: Reff

Re: minta lirik lagu takkan melupakanmu dari radja

wei benda yg kat atas tu nak lagu radja
xkan melupakan mu

Re: minta lirik lagu takkan melupakanmu dari radja

: nak lagu radja,takkan melupakanmu
tolong laaaaa.....

nak lirik lagu radja

saya minat giler kat kumpulan korang ...so bagilah lirik lagu korang.....

Re: nak lirik lagu radja

: saya minat sangat kt kumpulan radja so saya nk minta lirik lagu jujur,tulus.aku takkan melupakanmu and semua la lagu radja

Re: nak lirik lagu radja

: : saya minat sangat kt kumpulan radja so saya nk minta lirik lagu jujur,tulus.aku takkan melupakanmu and semua la lagu radja. saya juga ingin dengar semua lagu kumpulan rajda.

Re: nak lirik lagu radja

: : : saya minat sangat kt kumpulan radja so saya nk minta lirik lagu jujur,tulus.aku takkan melupakanmu and semua la lagu radja. saya juga ingin dengar semua lagu kumpulan rajda.

Re: nak lirik lagu radja

: : : : saya nak lagu benci bilang cinta dan yakin.

Re: nak lirik lagu radja

: : saya minat sangat kt kumpulan radja so saya nk minta lirik lagu jujur,tulus.aku takkan melupakanmu and semua la lagu radja. saya juga ingin dengar semua lagu kumpulan rajda.

Re: minta lirik lagu takkan melupakanmu dari radja

: : nak lagu radja,takkan melupakanmu
: tolong laaaaa.....aku tunggu nih..

Re: minta lirik lagu tulus

plz send me lyric tulus, Radja. plz

Re: minta lirik lagu jujur - Radja

: plz send me lyric tulus, Radja. plz

Re: minta lirik lagu jujr

: plz send me lyric jujur, Radja. plzzzzzz sgt

Re: minta lirik lagu tulus

: plz send me lyric tulus, Radja. plz

Re: minta lirik lagu tulus

: : plz send me lyric tulus, Radja. plz **** u

minta cord gitar jujur dari radja

minta cord gitar jujur dari radja donk....sebelumnya gw ucapin thnx

Re: minta lirik lagu dan cord gitar jujur broery marantika

:tolong lirik lagu koleksi brory marantika sebelumnya minta gw ucapin thnx

Re: minta lirik lagu dan cord gitar jujur broery marantika

 minta lirik lagu dan cord gitar jujur broery marantika

This popular thread has been given its own page : Re: minta lirik lagu dan cord gitar jujur broery marantika

Re: minta lirik lagu dan cord gitar jujur dari radja

: minta tolong lirik lagu plus chord "jujur" dari radja....sebelumnya gw ucapin thnx

minta lirik lagu dan cord gitar Cinderella dari radja

: minta tolong lirik lagu"Cinderella" dari radja....sebelumnya gw ucapin thnx

Re: minta lirik lagu dan cord gitar jujur dari radja

: minta tolong lirik lagu"berhenti mengharap" dari radja....sebelumnya gw ucapin thnx

Re: minta lirik lagu dan cord gitar jujur dari radja

 minta lirik lagu dan cord gitar jujur dari radja

This popular thread has been given its own page : Re: minta lirik lagu dan cord gitar jujur dari radja

nak tab lagu relaku pujuk ngan cinta dewa dewi dari kum spider

akum...aku nak minta sesiapa yg tahu tab lagu relaku pujuk ngan cinta dewa dewi...aku minat sgt lagu tu...

Re: nak tab lagu relaku pujuk ngan cinta dewa dewi dari kum spider

: akum...aku nak minta sesiapa yg tahu tab lagu relaku pujuk ngan cinta dewa dewi...aku minat sgt lagu tu...
kalau boleh chordnya sekali

nak mintak lirik lagu island in the sun oleh weezer

: akum...aku nak minta sesiapa yg tahu tab lagu island in the sun yang disampaikan oleh weezer

Re: nak mintak lirik lagu island in the sun oleh weezer

: : akum...aku nak minta sesiapa yg tahu tab lagu island in the sun yang disampaikan oleh weezer

Re: nak mintak lirik lagu island in the sun oleh weezer

: : : akum...aku nak minta sesiapa yg tahu tab lagu weezer(butterfly).

kord gitar

nak kord lagu gitar kumpulan spring

Re: kord gitar

: nak kord lagu gitar kumpulan spring

lagu sejiwa dan semoga cinta kita bahagia

Re: kord gitar

: nak kord lagu gitar kumpulan wings(Ranggi Metropolis)
: nak kord lagu gitar kumpulan Deep Purple(Highway Star)

Re: kord gitar

: : nak kord lagu gitar kumpulan wings(Ranggi Metropolis)
: : nak kord lagu gitar kumpulan sixth sense(hari ini dan semalam)

Nak kord bass lagu Hati Emas - Kembara

A'kum....nak minta tolong untuk dptkan kord bass original / bass tab lagu di atas.tq.

akum....

sy nak lirik dan kod gitar gun n roses........

minta chord dan tabs album sheila on 7 terbaru

minta chord dan tabs album sheila on7 terbaru dan dikirimpadaku segera

minta chord dan tabs album peterpan terbaru

minta chord dan tabs album peterpan terbaru

This popular thread has been given its own page : minta chord dan tabs album peterpan terbaru

minta chord dan tab album bintang di surga dan album terbaru band-band di indonesia

minta tab mungkin nanti,ada apa denganmu,bintang di surga.
minta tab pass band albumnya lagu persib,jengah,dipantai,yesterday,dan album terbaru yang lengkap yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Re: minta chord dan litik yesterday pas band

minta chord dan lirik yeterday dari pas band

Re: minta chord dan tab anak kali sekarang (pass and)

: minta tab pass band albumnya lagu persib,jengah,dipantai,yesterday,dan album terbaru yang lengkap yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Re: minta chord dan tab album bintang di surga dan album terbaru band-band di indonesia

Mintan Chord Bintang disurga & Manusia Bodoh

Re: minta chord dan tab album peterpen terbaru

: minta tab mungkin nanti,ada apa denganmu,bintang di surga
batas normal,dan yang lainnya.
: yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

meminta kord gitar manbai

hai,saya cavern dari sabah ingin meminta kord gitar manbai.saya ingin meminta original kord gitar manbai yang bertajuk "kau ilhamku". Diharap saudara menolong dan memberikan kord gitar manbai. bye!

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.