Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: meminta kord gitar manbai

: hai,saya cavern dari sabah ingin meminta kord gitar manbai.saya ingin meminta original kord gitar manbai yang bertajuk "kau ilhamku". Diharap saudara menolong dan memberikan kord gitar manbai. bye!

Re: meminta kord gitar manbai

: : hai,saya narvin dari perak ingin meminta kord gitar manbai.saya ingin meminta original kord gitar manbai yang bertajuk "kau ilhamku". Diharap saudara menolong dan memberikan kord gitar manbai. bye!

saper nak chord lagu rela ku pujuk

saper nak chord lagu rela ku pujuk tapi korang kena lah send kat aku lirik lagu ni sebab aku tak leh nak tulis chord tanpa lirik lagu k...korang bleh la send mail kat aku k...

Re: saper nak chord lagu rela ku pujuk

: saper nak chord lagu rela ku pujuk tapi korang kena lah send kat aku lirik lagu ni sebab aku tak leh nak tulis chord tanpa lirik lagu k...korang bleh la send mail kat aku k...

nak kod spider relaku pujuk

plzz anta kat aku kod lagu relaku pujuk

Re: saper nak chord lagu rela ku pujuk

: saper nak chord lagu rela ku pujuk tapi korang kena lah send kat aku lirik lagu ni sebab aku tak leh nak tulis chord tanpa lirik lagu k...korang bleh la send mail kat aku k...

Re: nak chord lagu rela ku pujuk

: :tolon.. sape ader cord lagu rela ku pujuk...
please... nie soal hidup dan mati... sape ader tolon send kat aku..

Re: saya nak kod lagu relaku pujuk

boleh bagi saya kod gitar untuk lagu relaku pujuk daripada kumpulan Spider. Kalau boleh, hantar kat mail saya

nak kod lagu kum. spider

aku nak kod lagu kum. spider lebih² lagi lagu relaku pujuk..

Re: nak kod lagu kum. spider

: aku nak kod lagu kum. spider lebih² lagi lagu relaku pujuk,kalau boleh yg top je seperti gosok,mentera semerah padi,dan lain2

Re: nak kod lagu kum. spider

: : aku nak kod lagu kum. spider lebih?lagi lagu relaku pujuk,kalau boleh yg top je seperti gosok,mentera semerah padi,dan lain2

Re: nak kod lagu kum. spider

: : : aku nak kod lagu kum. spider lebih?lagi lagu relaku pujuk,kalau boleh yg top je seperti gosok,mentera semerah padi,dan lain2

Re: nak kod lagu kum. spider

: : : : aku nak kod lagu kumpulan spider yg terbaru album nazraku kalau boleh cinta dewa dewi,nazraku,kacap terlabik

kod ringtone dan lirik lagu

kod ringtone dan lirik lagu

This popular thread has been given its own page : kod ringtone dan lirik lagu

minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

gue mau minta chord dan lirik lagu the reasonnya hoobastank

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: gue mau minta chord dan lirik lagu the reasonnya hoobastank,,,cepetan yah

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: gue mau minta chord dan lirik lagu the reasonnya hoobastank

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: : gue mau minta chord dan lirik lagu the reasonnya hoobastank

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: : : gue mau minta chord dan lirik lagu the reasonnya hoobastank

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: : : : gue mau minta chord dan lirik lagu i will survive, cake

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: : : : : gue mau minta chord dan lirik lagu the reason,hoobastank

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: : : : : gue mau minta chord guiter same direction,disapear

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: : : : : gue mau minta chord dan lirik lagu i will survive, cake sama hoobastank yangt the reason&crawling in the dark

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: gue mau minta chord dan lirik lagu the reasonnya hoobastank
tx

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: : gue mau minta chord dan lirik lagu the reasonnya hoobastank
: tx

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: :nak mintak minta lirik lagu the reasonnya hoobastank
: : tx

Re: minta lirik dan chord lagu the reason,hoobastank.

: : gue mau minta chord dan lirik lagu the reasonnya hoobastank
: tx

Re: minta lirik dan chord lagu stranger by the day dari shades a part

: : : gue mau minta chord dan lirik lagu stranger by the day dari shades a part.
: : tx

Re: minta lirik dan chord lagu stranger by the day dari shades a part

: : : gue mau minta chord dan lirik lagu the reasonnya hoobastank
: : tx

minta lyric serta kod gitar lagu DENDAM(AMUK)

harap pihak anda segera hantar apa yang i minta tadi.Terima kasih.

minta lyric serta kod gitar lagu DENDAM(AMUK)

harap pihak anda segera hantar apa yang i minta tadi.

Re: minta lyric serta kod gitar lagu DENDAM(AMUK)

: harap pihak anda segera hantar apa yang i minta tadi.
:jangan kecewakan peminatmu
:yeah....yeaaah

http://surf.to/gitartab

jadikan forum nih sebagai tempat request tab

Re: http://surf.to/gitartab

: jadikan forum Re: http://surf.to/gitartab nih sebagai tempat request tab

nak lirik lagu from avril skaterboy

plezzzzzzzzzz saya nak lagu ni secepat mungkin tq

Minta kord peter pan

Saya harap dengan hormat, segera kirimkan kord peter pan dengan judul mungkin nanti dan semua tentang kita, lengkap dengan melodi... -Ashar Badhowi-

Re: Minta kord peter pan

: Saya harap dengan hormat, segera kirimkan kord peter pan dengan judul mungkin nanti dan semua tentang kita, lengkap dengan melodi... -Ashar Badhowi-

Minta kord ada apa denganmu (peter pan)

Minta kord lagu ada apa denganmu.... dari peter pan

Re: can i have peter pan(semua ttg kita) chord please..:)

i really wanna start my guitar skil with playing the guitar..i used to play guitar..so now..i wanted to start it over again... can u send it as soon as possible? thank u.. (^_^)v.

p/s: IF u have keyboard note for semua ttg kita..can u send it too?...thank u!

Re: Minta kord peter pan

: Saya harap dengan hormat, segera kirimkan kord peter pan dengan judul mungkin nanti, semua tentang kita,bintang di surga lengkap dengan melodi... jihad(fans berat peterpan)

Re: Minta kord peter pan

: Saya harap dengan hormat, segera kirimkan kord peter pan dengan judul mungkin nanti dan semua tentang kita, lengkap dengan melodi + solo gitarnya

Re: Minta kord peter pan

: : Saya harap dengan hormat, segera kirimkan kord peter pan dengan judul mungkin nanti dan semua tentang kita, lengkap dengan melodi + solo gitarnya

Re: Minta kord peter pan

: : : Saya harap dengan hormat, segera kirimkan kord peter pan dengan judul mungkin nanti dan ada apa denganmu, lengkap dengan melodi + solo gitarnya

Re: Minta kord peter pan

: : Saya harap dengan hormat, segera kirimkan kord peter pan kalau boleh lagu yg top je tq.

Re: Minta kord peter pan

: Saya harap dengan hormat, segera kirimkan kord peter pan dengan judul ada apa denganmu dan semua tentang kita,terima kasih...-michael-

MINTA LIRIK LAGU DAN CHORD GITAR CINTA DEWA DEWI

MINTA LIRIK LAGU DAN CHORD GITAR CINTA DEWA DEWI

This popular thread has been given its own page : MINTA LIRIK LAGU DAN CHORD GITAR CINTA DEWA DEWI

mat guitar

NAK belajar--> kenal kord guitar,cara baca kord guitar,cara bermain guitar.

Re: mat guitar

: NAK belajar--> kenal kord guitar,cara baca kord guitar,cara bermain guitar.
nak tahu asa2 kord gitar

kod gitar lagu warna kehidupan (yusry)

a`kum..tolong lah bagi saya di bulan ramadan ini..plz

kord

sya hndal kord lagu relaku pujuk,aladin..........bolehlaa yek

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.