Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

minta lirik lagu

gw minta lirik lagunya hoobastank semuanya klo bisa thanks

nak liri lagu relaku pujuk

hai...saya nak sangat lirik sebenar lagu spider relaku pujuk

Re: nak liri lagu relaku pujuk

:
: hai...saya nak sangat lirik sebenar lagu spider relaku pujuk

Re: nak liri lagu relaku pujuk

: :
: : hai...saya nak sangat lirik sebenar lagu spider relaku pujuk

hai kalau nak kena la berkawan dengan saya

Re: nak liri lagu relaku pujuk & Guitar Chords

:
: hai...saya nak sangat lirik sebenar lagu spider relaku pujuk

Re: nak liri lagu relaku pujuk & Guitar Chords

: :
: : hai...saya nak sangat lirik sebenar lagu spider relaku pujuk

Re: nak liri lagu relaku pujuk & Guitar Chords

: : :
: : : hai...saya nak sangat lirik sebenar lagu spider relaku pujuk

Re: nak liri lagu relaku pujuk & Guitar Chords

: : : :
: : : : hai...saya nak sangat kord relaku pujuk dari kumpulan spider.. Dan lagu jangan kau berputus asa kords daripada kumpulan spider jugak..

Re: nak liri lagu jangan berputus asa spider & Guitar Chords

: : : : :
: : : : : hai...saya nak sangat kord relaku pujuk dari kumpulan spider.. Dan lagu jangan kau berputus asa kords daripada kumpulan spider jugak..

Re: nak liri lagu relaku pujuk & Guitar Chords

: :
: : hai...saya nak sangat lirik sebenar lagu spider relaku pujuk tolong cepat sikit ok please

Re: nak liri lagu relaku pujuk & Guitar Chords

: :
: : hai...saya nak sangat lirik sebenar lagu spider relaku pujuk

Re: nak liri lagu relaku pujuk & Guitar Chords

: : :
: : : hai...saya nak sangat lirik sebenar lagu spider relaku pujuk

hai..bleh mintak chord guitar?

: : : :
: : : : hai...saya nak sangat lirik sebenar lagu dan chord guitar spider relaku pujuk...

aku nak lirik lagu spider

aku nak lirik spider...................

aku nak lirik lagu dan kod gitar kumpulan spider

: tolong le cepat skit..boleh takk...

pe

saya nak semua kod gitar dan lirik lagu melayu dari era rock dahulu hingga lagu rock sekarang dari awak.....tolong yeee

lirik lagurelaku

Re: lirik lagurelaku

Relirik and chord lagu peterpan(bintang di surga)

tolong cepat dikirim ke emailku

Re: Relirik and chord lagu peterpan(bintang di surga)

: tolong cepat dikirim ke emailku

Re: Relirik and chord lagu peterpan(bintang di surga)

: : tolong cepat dikirim ke emailku

semua lirik dan chord peterpen album bintang di surga

Re: Relirik and chord lagu peterpan(bintang di surga)

: : : tolong cepat dikirim ke emailku

: semua lirik dan chord peterpen album bintang di surga

Re: Relirik and chord lagu peterpan

: : : : tolong cepat dikirim ke emailku

: : semua lirik dan chord peterpen dari album taman laing sampai alexandria.
thans banget yach!

Re: Relirik and chord lagu peterpan(bintang di surga)

Minta chord lagu peterpan bintang di surga...

Re: Relirik and chord lagu peterpan(bintang di surga)

Minta chord lagu peterpan bintang di surga...

Re: lirik lagurelaku

saya nak lsemua lagu awak

Re: carikan kunci gitar atau cord lagu cross bottom yg jedul nya

 carikan kunci gitar atau cord lagu cross bottom yg jedul nya

This popular thread has been given its own page : Re: carikan kunci gitar atau cord lagu cross bottom yg jedul nya

minta litik + cordnya donk

bagi yg punya lirik peterpan "Ada apa denganmu" kasihi aku donk

Re: minta lirik + cordnya dewa donk

: bagi yg punya lirik dewa judul apa aja kasihi aku donk

Re: minta lirik + cordnya dewa donk

: : bagi yg punya lirik dewa judul apa aja kasihi aku donk.. yg penting lirik "hadapi dengan tenang"... terimakasih

Re: minta lirik + cordnya ten to five donk

: : bagi yg punya lirik ten to five judul apa aja kasihi aku donk

Re: minta lirik + cordnya I will Fly Yg di nyanyiin ten to five donk

tolong,dong

Re: minta cord lagunya Ello : Gadisku!!

: tolong,dong!! thanks sebelumnya!! GBU

Saye nak KOD LAGU -KEINDAHAN PANTAI DARI KRISTAL-

Saye nak KOD LAGU -KEINDAHAN PANTAI DARI KRISTAL-

This popular thread has been given its own page : Saye nak KOD LAGU -KEINDAHAN PANTAI DARI KRISTAL-

nak tab/chord cokelat

nak chord and tab guitar n bass lagu cokelat
especially bendera

Re: nak tab/chord cokelat

: nak chord and tab guitar n bass lagu cokelat
: especially karma

Re: nak tab/chord cokelat

: nak chord and tab guitar n bass lagu cokelat
: especially segitiga

Re: nak tab/chord cokelat/kuasanya

: : nak chord and tab guitar n bass lagu cokelat
: : especially segitiga/kuasanya

ni lirik lagu nazraku-spider

ni lirik lagu nazraku-spider

This popular thread has been given its own page : ni lirik lagu nazraku-spider

guitarsite.com

kord lagu nya "this love" by maroon5 dan lagu jet

minta lirik beserta kord lagu

minta lirik beserta kord lagu

This popular thread has been given its own page : minta lirik beserta kord lagu

hai

bisa minta lirik utopia antara ada dan tiada?

kod guitar lagu Siti Nurhaliza

Saya ingin mendapatkan kod guitar dari lagu Cik Siti Nurhaliza

Re: kod guitar lagu Siti Nurhaliza

: as,,,rita pingin bangat dapetin kod guitar lagunya kak siti nurhaliza...Rita penggemar berat kak siti lho...kirimin jg foto kak siti di e-maily rita ya...mksh..

Re: kod guitar lagu Siti Nurhaliza

: as,,,rita pingin bangat dapetin kod guitar lagunya kak siti nurhaliza...Rita penggemar berat kak siti lho...kirimin jg foto kak siti di e-maily rita ya...mksh..

Re: kod guitar lagu Siti Nurhaliza

: Saya ingin mendapatkan kod guitar dari lagu Cik Siti Nurhaliza. keseluruhan lagu baik melayu atau pop

Re: kod guitar lagu Siti Nurhaliza

assalammu'alaikum
saye nak kod lagu cik siti, mohon kirim ke email saye. semua lagu baik melayu ataupun pop. please
wassalam.

Re: kod guitar lagu Siti Nurhaliza

Nak chord lagu siti gak!!!!

aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih(awie)

aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih (awie)

Re: aku nak lirik lagu mata hati jiwa(awie)

: aku nak lirik lagu mata hati jiwa(awie)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.