Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih(awie)

saya nak chord lagu intan ku kesepian(wings)dan iris (awie)

Re: aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih(awie)

: aku nak chord lagu relaku pujuk(spider),terima kasih (awie) dan iris...code untuk main organ

Re: aku nak lirik mata,hati,jiwa nyanyian awie

lirik lagu mata, hati, jiwa

Re: aku nak lirik mata,hati,jiwa nyanyian awie

: lirik lagu mata, hati, jiwa
AKu nak cepat lirik n lagu sekali.

Please....

Re: aku nak lirik mata,hati,jiwa nyanyian awie

: lirik lagu mata, hati, jiwa

Re: aku nak lirik mata,hati,jiwa nyanyian awie

: : lirik lagu mata, hati, jiwa
pehhh...meletup btul lagu ni kan ....cayo lahhhhhhh

Re: aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih(awie)

: aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih (awie)

Re: aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih(awie)

 aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih(awie)

This popular thread has been given its own page : Re: aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih(awie)

Re: aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih(awie)

: aku nak chord lagu relaku pujuk(spider)&terima kasih (awie)

Re: aku nak chord lagu relaku pujuk(spider),mungkin nanti(peterpan), ngan isabella(search)

: : aku nak chord lagu relaku pujuk(spider),mungkin nanti(peterpan) ngan isabella(search)

Re:sayer nak chord lagu relaku pujuk(spider)&andainya dari casey..plz

: hi..saye nak chord lagu relaku pujuk(spider)&andainya dari casey..tolong kasi yer!

naka kod lagu keindahan pantai dari kristal

tolong berikan kod gitar keindahan pantai kumpulan kristal

KOD GITAR APE KO NI

KO TAK TAU KE MAIN GITAR TU HARAM ... TUNGGU LA BALA TUHAN TURUN KAT KO SAMBIL KO MAIN GITAR .... SOLAT TU LAGI BAIK BOLEH MENCEGAH DARI PERBUATAN KEJI DAN MUNGKAR ...

RE: aku nak chord gitar rela ku pujuk dari spider dan semua tentang kita dari peter pan

pls...... kalau siapa yang tahu, beritahu tempat saya. ok

Re: RE: tolong carikan aku cord/kunci lagu cross bottom yg jedulnya 9 tahun

: bagi siapa yg manemukan nya atau tahu kunci nya tolong beri tahu saya, dan saya bener2 berterima kasih banyak2 yg udah mau nolong saya

tolong carikkan lirik dan cord gitar lagu-lagu crossbottom

: : bagi siapa yg manemukan nya atau tahu kunci nya tolong beri tahu saya, dan saya bener2 berterima kasih banyak2 yg udah mau nolong saya

tolong carikkan lirik dan cord gitar lagu-lagu crossbottom

: : bagi siapa yg manemukan nya atau tahu kunci nya tolong beri tahu saya, dan saya bener2 berterima kasih banyak2 yg udah mau nolong saya

Re: tolong carikkan lirik dan cord gitar lagu-lagu crossbottom

: : : bagi siapa yg manemukan nya atau tahu kunci nya tolong beri tahu saya, dan saya bener2 berterima kasih banyak2 yg udah mau nolong saya
by hendra maturnuhvn

Re: tolong carikkan lirik dan cord gitar lagu-lagu crossbottom

: : : bagi siapa yg manemukan nya atau tahu kunci nya tolong beri tahu saya, dan saya bener2 berterima kasih banyak2 yg udah mau nolong saya
by hendra maturnuhvn

Re: RE: tolong carikan aku cord/kunci lagu cross bottom yg jedulnya 9 tahun

Mulai dri kunci C

nak lirik lagu relaku pujuk dan berhenti berharap

nanti hantar dekat e-mail lite tau....................

Re: nak lirik lagu relaku pujuk dan berhenti berharap

Nak Lirik Lagu Relaku Pujuk dan Berhenti Berharap Hantar Kat Email saya tau.

nak gambo tam spider ngan anuar zain laa............

: nanti hantar dekat e-mail lite tau....................

nak gambo tam spder ngan anuar zain laa............

: nanti hantar dekat e-mail lite tau....................

Re: nak lirik lagu relaku pujuk

: nanti hantar dekat e-mail tau....................

Re: nak lirik lagu relaku pujuk

: : nanti hantar dekat e-mail tau....................

Re: nak lirik lagu relaku pujuk

: : : nanti hantar dekat e-mail tau....................

Re: nak lirik lagu relaku pujuk

: : : : nanti hantar dekat no ni cpt tai?

hi.

nak lirik Relaku Pujuk

ni lirik lagu relaku pujuk

RELAKU PUJUK
(SPIDER)

ku dikejar bayang² resah
bila hatimu masih tak berubah
enggan dipunya dan dipenjara
belaian cintaku ini

aku bukanlah lelaki yang tewas
bisa menyembam walau ku ditolak
biar diuji kanan dan kiri
kau kan tetap ku miliki

tiada lafaz yang lebih agung
kalimah cintamu
yang ku tunggu²
biar jasadku yang menanggung
permainan darimu
relaku pujuk

janganlah kau salahkan aku
kerana memburu menawan cintamu
daku percaya sedikit masa
kau kecundang akhirnya

usahlah kau bersedih di hadapanmu aku hadir
memadam resah dan gelisah
dari hati mu oh...
apakah kali ini
bisa kau tolak dan berlari
setelah aku menanamkan azimatku........

saye: nak lirik lagu relaku pujuk,berhenti berharap dan kekal

: nanti hantar dekat e-mail Kite tau....................
KALO KITE DA DAPAT KITE BELANJE AIS-KRIM.......AHAKSSSS.

Re: nak lirik lagu relaku pujuk dan berhenti berharap

: nanti hantar dekat e-mail lite tau....................

Re: nak lirik berhenti berharap

: : nanti hantar dekat e-mail tau....................

Re:Kirimin kord ten2five

: hai
: kirimin tab 'n liriknya ten2five ya, yang judulnya ready to lose you, i do, bila, please ya

Re:Kirimin kord ten2five

: : hai
: : kirimin tab 'n liriknya ten2five ya, yang judulnya ready to lose you, i do, bila, please ya

Re:Kirimin kord ten2five

: : : hai
: : : kirimin tab 'n liriknya ten2five ya, yang judulnya my world is full with you, please ya

Re:Kirimin kord ten2five

: : hai
: : kirimin tab 'n liriknya ten2five ya, yang judulnya ready to lose you, i do, bila, please ya

Re:Kirimin kord ten2five

: : : hai
: : : kirimin tab 'n liriknya ten2five ya, yang judulnya you, pleaze bgt ya

Re:Kirimin kord ten2five

: : : : Hai.........
: : : : Kirimin kord-a ten2five dunk, yang "i will fly"...please

Re:Kirimin kord ten2five

: : : hai
: : : kirimin tab 'n liriknya ten2five ya, yang judulnya i will fly

Re:Kirimin kord ten2five

: : : : hai
: : : : kirimin tab 'n liriknya ten2five ya, yang judulnya i will fly

Re:Kirimin kord ten2five

: : : : : hai
: : : : : kirimin tab 'n liriknya ten2five ya, diusahakan semuanya ya...makasihh

Re:Kirimin kord idola indonesia

: : : : hai
: : : : kirimin tab 'n liriknya theme song idola indonesia

Iwan Fals Lyrics adn Song Guitar Cords

Please send me any lyrics and song guitar cords on iwan fals.

Re: Iwan Fals Lyrics adn Song Guitar Cords

: Please send me any lyrics and song guitar cords on iwan fals.especially song title ijinkan aku menyayangimu

Re: Iwan Fals Lyrics adn Song Guitar Cords

: Please send me any lyrics and song guitar cords on iwan fals.

Re: Iwan Fals Lyrics adn Song Guitar Cords

: : Please send me any lyrics and song guitar cords on iwan fals.
Faraway
scorpions
micheal bolton

Re: Iwan Fals Lyrics adn Song Guitar Cords

: Please send me any lyrics and song guitar cords on iwan fals.

Re: Iwan Fals Lyrics adn Song Guitar Cords

tolong dong kasih kunci gitarnya iwan fals yg lama

aku nak tab lagu rela ku pujuk

send kat aku tab rela ku pujuk

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.