Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re:lirik lagu "Rela Ku Pujuk"

: "tiada lafaz yang lebih agung, kalimah cintamu,"
Bukankah dalam agama Islam hanya lafaz kalimah syahadah saja yang lebih agung? Macam mana ni? Jgn buat lirik lagu yang mensyirikkan peminat Tam. Tolonggggglahhh!

aku nak lirik lagu rela ku pujuk

:send kat aku lirik lagu rela ku pujuk

Re: aku nak lirik lagu rela ku pujuk

: :send kat aku lirik lagu rela ku pujuk

Zan nak lirik lagu rela ku pujuk

: : :send kat zan lirik lagu rela ku pujuk

aku nak tab lagu rela ku pujuk

: send kat aku tab rela ku pujuk

Re: aku nak tab lagu rela ku pujuk

: : send kat aku lagu rela ku pujuk

OKAY AKU ADA HAA NAH!!!!

tutt.........................

Re: aku nak tab lagu rela ku pujuk

: send kat aku tab rela ku pujuk

Re: aku nak tab lagu rela ku pujuk

: : send kat aku tab rela ku pujuk

Re: aku nak tab lagu rela ku pujuk

: : : send kat aku tab rela ku pujuk

Re: aku nak tab lagu rela ku pujuk

: : : : send kat aku tab rela ku pujuk so kamek mauk dengar

Re: aku nak kord lagu rela ku pujuk

please

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk dan berhenti berharap

: send kat aku kod rela ku pujuk dan berhenti berharap

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk dan berhenti berharap

: : send kat aku kod rela ku pujuk dan berhenti berharap

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk dan berhenti berharap

: : : yupppp apit....send kat aku kod rela ku pujuk dan berhenti berharap

"Berhenti berharap" Sheila On7

Cuba amati lirik lagu ini:-

"Aku tak percaya lagi
Akan guna matahari
Yang dulu mampu terangi
Sudut gelap hati ini

Aku berhenti berharap
Dan menunggu datang gelap
Sampai nanti suatu saat
Tak ada cinta kudapat"

Seolah-olah penulis lirik ini berputus harap kepada Yang Maha Esa dan tidak percaya pada nikmat yang diberi oleh Allah kepada hambanya. Tidak mensyukuri nikmat matahari yang menerangi dunia ketika waktu siang. Tolongggglahhhh! kalau kecewa sekali pun, kita minta pada Allah untuk ringankan beban dan jadilah hamba yang tabah menghadapi ujian dan bukan hamba yang berputus asa dengan segala kegagalan.

"Berhenti berharap" Sheila On7

Cuba amati lirik lagu ini:-

"Aku tak percaya lagi
Akan guna matahari
Yang dulu mampu terangi
Sudut gelap hati ini

Aku berhenti berharap
Dan menunggu datang gelap
Sampai nanti suatu saat
Tak ada cinta kudapat"

Seolah-olah penulis lirik ini berputus harap kepada Yang Maha Esa dan tidak percaya pada nikmat yang diberi oleh Allah kepada hambanya. Tidak mensyukuri nikmat matahari yang menerangi dunia ketika waktu siang. Tolongggglahhhh! kalau kecewa sekali pun, kita minta pada Allah untuk ringankan beban dan jadilah hamba yang tabah menghadapi ujian dan bukan hamba yang berputus asa dengan segala kegagalan.

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk

send aku kod rela ku pujuk

Re: relaku pujuk

cmner nak ambik lirik lagu woi......

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk dan berhenti berharap

: : send kat aku kod rela ku pujuk dan berhenti berharap

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk dan berhenti berharap

: : : send kat aku kod rela ku pujuk dan berhenti berharap

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk dan berhenti berharap

: : : : send kat aku kod rela ku pujuk dan berhenti berharap

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk dan berhenti berharap

: : : : : send kat aku kod rela ku pujuk dan berhenti berharap

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk dan nazrahku

korang kasi lah aku kot nyer ok kupulanmkoarang semakain hari semakain top ok lah labah-labah wa cau dulu dari geng lu spiderman

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk dan berhenti berharap

: : : : : send kat aku kod rela ku pujuk dan berhenti berharap

Re: aku nak kod berhenti berharap

: : : : : : send kat aku kod berhenti berharap

Re: aku nak kod berhenti berharap

: : : : : : : send kat aku kod berhenti berharap.terimerkasih beb

Re: aku nak kod lagu rela ku pujuk dan berhenti berharap

: : send kat aku kod rela ku pujuk dan berhenti berharap

aku nak kod lagu berhenti berharap

: : : berhenti berharap
aku nak kod lagu berhenti berharap

Re: aku nak tab lagu rela ku pujuk

: send kat aku tab rela ku pujuk

Re: aku nak tab lagu rela ku pujuk

: : send kat aku tab rela ku pujuk..please

Re: aku nak tab lagu rela ku pujuk

: send kat aku tab rela ku pujuk

Re: aku nak tab lagu rela ku pujuk

: : send kat aku tab rela ku pujuk

Re: aku nak lirik lagu rela ku pujuk

: : : send kat aku lirik rela ku pujuk

Re: aku nak lirik lagu rela ku pujuk

: : : : send kat aku lirik rela ku pujuk

Re: aku nak lirik lagu rela ku pujuk

: : : : : send kat aku lirik rela ku pujuk
lagu memang bestttttttt

akar

nak tau kod gitar akar (memang betul).

carikan kord gitar "atas nama cinta"

carikan kord gitar "atas nama cinta"

This popular thread has been given its own page : carikan kord gitar "atas nama cinta"

KECOH LAH KAMU NE BODOH KIMAK TUL !!!!

TAK LEH CARI SENDIRI KER BODOH NYA sIALLLLL ??? kamu SEMUA KALAU BERANI BETUMBUK KITA

Re: KECOH LAH KAMU NE BODOH KIMAK TUL !!!!

: TAK LEH CARI SENDIRI KER BODOH NYA sIALLLLL ??? kamu SEMUA KALAU BERANI BETUMBUK KITA
pukimak kau la...bangsat btul..bapak kau sama kau sama mak kau sama je cam gampang...anak haram.....

Butuh bantuan nih.....!!!!!

Woi...tolongin gw dong....!!!!!Gw minta teks and chord gitar dari Hellowen-Forever and One.Please bgt ya.....!!!!!!OK....

nk kod lagu melayu dan inggeris

nk kod lagu melayu dan inggeris

This popular thread has been given its own page : nk kod lagu melayu dan inggeris

kirimin kord ten2five

salam kenal
tolong kirimin liric and tablaturenya ten2five PLEASE.biar bisa main gitarnya ten2five, yang judulnya my world is full with you.
terima kasih banyak.

nak kod lagu dan lirik amuk(aku mahu pulang)

nak kod lagu dan lirik amuk(aku mahu pulang)

This popular thread has been given its own page : nak kod lagu dan lirik amuk(aku mahu pulang)

A.C.A.B

aku nak lirik lagu ngan kord guitar die sekali.... kalau leh ngan die punyer leed skali.... sesaper yang ader leh kasi aku kau email nie.... ajip_superman@yahoo.com.... k...

Tolong Kord ,Lyric, dan mp3 nya Ten 2 Five - I Will Fly

tolong bantu donk kk kk.. yang baik.. plss.... deh.....
kalu bisa secepat nya....

TQ b4

Re: Tolong Kord ,Lyric, dan mp3 nya Ten 2 Five - aku ada rahasia

: tolong bantu donk kk kk.. yang baik.. plss.... deh.....
: kalu bisa secepat nya....

: TQ b4

Re: Tolong Kord ,Lyric, samson kenangan terindah

: tolong bantu donk kk kk.. yang baik.. plss.... deh.....
: kalu bisa secepat nya....

: TQ b4

Re: Tolong Kord ,Lyric lagu samson akhir rasa ini

: : tolong bantu donk kk kk.. yang baik.. plss.... deh.....
: : kalu bisa secepat nya....

: : TQ b4

Re: Tolong Kord ,Lyric & cord lagu samson akhir rasa ini

: : tolong bantu donk kk kk.. yang baik.. plss.... deh.....
: : kalu bisa secepat nya....

: : TQ b4

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.