Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: iwan fals.com

pesan chord lagu Iwan fals
judul na yangg terlupakan..
kirim yah ke email saya.

Re: iwan fals.com

: pesan chord & tablature lagu-lagu Iwan fals

Slm reformasi dri gw bang iwan..
O'iy..gw dah lma bngt niy ga ngliat bg iwan konser...ngomong2 kapan lagi ni bikin album tntang politik...?.
O'iy bg iwan maen2 dng ksini.tempt tinggal dulu.
Pondok gede..?

Re: iwan fals.com

: pesan chord & tablature lagu-lagu Iwan fals
bang iwan,,gmana mnurut abang tentng calon-calon presiden skrng,,,truz kpn abang mau lantangkan suara abang untk bangsa ini,,,,,,?

Re: iwan fals.com

: pesan chord & tablature lagu-lagu Iwan fals
bang kpn ngadain konser lgi,,,,smua orang rindu akan suara mu,,,oya,gimna kbar nya smoga bang iwan sehat-sehat ja ya,,,

Re: iwan fals.com

: pesan chord & tablature lagu-lagu Iwan fals
bang kpn ngadain konser lgi,,,,smua orang rindu akan suara mu,,,oya,gimna kbar nya smoga bang iwan sehat-sehat ja ya,,,

Re: iwan fals.com

: pesan chord & tablature lagu-lagu Iwan fals
kesaksian

Re: iwan fals.com

kang anda musisi yg hbt

Re: iwan fals.com

:bang iwan slalu dihati slalu dinanti

Re: iwan fals.com

: pesan chord & tablature lagu-lagu Iwan fals

hai bang gw baru gabung neh,gw juga baru taw web na dr temen gw

Re: iwan fals.com

: : pesan chord & tablature lagu-lagu Iwan fals

: hai Bang Iwan gw baru gabung neh,gw juga baru taw web na dr temen gw

Re: iwan fals.com

: : pesan chord & tablature lagu-lagu Iwan fals

: hai Bang Iwan gw baru gabung neh,gw juga baru taw web na dr temen gw

malayu

ABANG SAYA NAK LIRIK LAGU RELA KU PUJUK

berhenti mengharap

/////////aku nak chord lagu so7 berhenti mengharap dan lirik/////////////

Re: berhenti mengharap

:nak chord lagu email je nanti boleh balas punya brader!!

Re: berhenti mengharap

: :nak chord lagu email je nanti boleh balas punya brader!!

Re: berhenti mengharap

may i have the chords and lyrics of mawar merah by hattanThanks

Re: berhenti mengharap

: /////////aku nak chord lagu so7 berhenti mengharap dan lirik/////////////aku nak lirik lagu januari nyanyian glenn
fredly

send kat aku lagu berhenti berharap and cokelat-karma

send kat aku tab atau chord lagu berhenti berharap and cokelat-karma..

Re: berhenti mengharap

: /////////aku nak chord lagu so7 berhenti mengharap dan lirik/////////////

Nak ringtones berhenti mengharap

A'kum...
slmt pagi...tolong la, blh x bg saya ringtones berhenti mengharap....10Q

Web Apa ini ..

Web apa ini isinya TIDAK JELAS..

Kordnya I Will Fly ( Ten 2 Five)

Aku lagi nyari dan butuh banget kord sekalian ama tabs nya lagu ten 2 five "I Will Fly" buat yang tahu bantuin gue ya ??

Re: Kordnya I Will Fly ( Ten 2 Five)

: minta kord sama teks lagunya i will fly dong....pliiiisssss.....yak???

Re: Kordnya I Will Fly ( Ten 2 Five)

: : minta kord sama teks lagunya "you" dong....pliiiisssss.....yak???

flop poppy tabs

kalau ade sume flop poppy nyer tabs kasik la.. :P

eeemmm..

kasi aku lyric and tab guitar lagu2 butterfingger and oag

minta kirimi kord lagu

minta kirimi kord lagunya seventeen,thank's

Re: minta kirimi kord lagu

: minta kirimi kord lagunya seventeen,thank's
untuk mencintaimu

Re: minta kirimi kord lagu

: minta chord dan lyricnya simple plan yang lagunya shut up

Re: minta kirimi kord lagu

: minta kirimi kord lagunya glenn=skali ini saja.

Re: minta kirimi kord lagu

: : minta kirimi kord lagu dan not lagunya glenn=skali ini saja.

Re: minta kirimi kord lagu

: minta kirimi kord lagunya Sheryl Crow judulnya RUN BABY RUN
ok plizzzzzzzzzzzz....

Re: minta kirimi kord lagu

: minta kirimi kord lagunya JEWEL
ok plizzzzzzzzzzzz....

Re:janji

nantu: : minta kirimi kord lagunya JEWEL
: ok plizzzzzzzzzzzz....

nati lagunya biar aku yang cari yaaaa

re: nak not lagu 'berhenti berharap'-so7

plzz...sapa ada not lagu nih send email kat aku ek!

Re: re: nak not lagu 'berhenti berharap'-so7

:
: plzz...sapa ada not lagu nih send email kat aku ek!

Re: re: nak not lagu 'berhenti berharap'-so7

: : : :
: : : : plzz...sapa ada not lagu nih send email kat aku ek!
: : woi aku nak not lagu so7!! hang tlg bagi kat aku.....

: woi cepat sikit!!

Re: re: nak not lagu 'berhenti berharap'-so7

: :
: : plzz...sapa ada not lagu nih send email kat aku ek!
woi aku nak not lagu so7!! hang tlg bagi kat aku.....

Re: re: nak not lagu 'berhenti berharap'-so7

: : :
: : : plzz...sapa ada not lagu nih send email kat aku ek!
: woi aku nak not lagu so7!! hang tlg bagi kat aku.....

woi cepat sikit!!

Re: re: nak lirik lagu 'berhenti berharap'-so7

:
: plzz...sapa ada not lagu nih send email kat aku ek!

Re: re: nak lirik lagu 'berhenti berharap'-so7

: :
: : plzz...sapa ada not lagu nih send email kat aku ek!
tolong hantar cepat sikit hantar lirik lagu berhenti berharap

Re: re: nak not lagu 'berhenti berharap'-so7

:
: plzz...sapa ada not lagu nih send email kat aku ek!

Re: re: nak not lagu 'berhenti berharap'-so7

nak tab berhenti berharap,

email kat my, kalu nak sangat...tapi tab tu my cari sendiri..so kalu xsyokk..sori ;)...

Re: re: nak not lagu 'berhenti berharap'-so7

:
: plzz...sapa ada not lagu nih send email kat aku ek!

Re: Nak kord guitar lagu spider rela ku pujuk

: :
: : plzz...sapa ada kord lagu nih send email kat aku ek!

Superiorpromos.com : Promotional Products, Promotional items, Mugs, and Pens

Superiorpromos.com is the ultimate supplier of promotional products and promotional items both on and off the web. Our great prices and low minimum order quantities make shopping for custom imprinted mugs, tote bags, custom magnets, and other great promotional materials a breeze.
Visit our site today for a revolutionary online shopping experience.
http://superiorpromos.com/

Tablature Semangat Lamina

sapa ada link to a website yang ada tablature lagu ni???

re: nak kod guitar lagu dan website tersebut

ain nak minta note guitar untuk lagu dambaan pilu........

Re: re: nak kod guitar lagu dan website tersebut

: ain nak minta note guitar untuk lagu rock malaysia

tolong carikan tab @ chord lagu januari

kpd yg berkenaan, aku berharap korang dapat berikan aku tab @ chord lagu januari nyanyian oleh Glenn Fredly

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.