Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: nak lirik lagu suatu kenangan

: : : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

Re: nak lirik lagu suatu kenangan

aku nak lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

Re: nak lirik lagu suatu kenangan

: aku nak lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

Re: nak lirik lagu suatu kenangan.cari kt mna

: : lagu itu ada kenangan bersamaku

Re: nak lirik lagu suatu kenangan

: aku nak lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

Re: nak lirik lagu suatu kenangan

aku pon tengah cari ni tapi tak jumpa.....

Re: nak lirik lagu suatu kenangan

: aku nak lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

Re: nakkod gitar lagu suatu kenangan

: : aku nak kod gitar lagu baru kristal Suatu kenangan -

Re: nak lirik lagu suatu kenangan

: : : : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

Re: CAM NER NAK SALIN LAGU SUATU KENAGAN .

: : : : : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

nak tau kod lagu keindahan pantai

: : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

sebenarnya saya nak lirik lagu Keindahan Pantai,leh tak?

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

TO AMIR..........SAYA NAK SANGAT TAHU KORD KRISTAL YANG BERTAJUK KEINDAHAN PANTAI>>>>>>>>>>>>>

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

nak lirik lagu memburu impian

: : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

aku nak kord gitar lagu2 Kristal

WEi aku nak kord girar untuk lagu Nujum Pak Belalang dari Kumpulan Kristal.

Re: aku nak kord gitar lagu2 Kristal

:
: WEi aku nak kord girar untuk lagu dilaila dari Kumpulan Kristal.

Re: aku nak kord gitar lagu2 Kristal

: :
: : leh bagi i kord lagu kristal resam pak belalang.... minat sangat dengan lagu layar dan bahtera

Re: aku nak kord gitar lagu2 Kristal

: : :
: : : leh bagi i kord gitar sume lau kristal,,,,....i minat sangat dengan lgu kristal..

Re: aku nak kord lagu kamikaze

: : :
: :leh minta kord lagu tawa dalam tangisan oleh kamikaze...

Re: aku nak piece lagu kamikaze semuanya

Semua sekali dalam bentuk piece standard

Re: aku nak kord lagu kamikaze

: : : :
: : :leh minta kord lagu tawa dalam tangisan oleh kamikaze...
aku nak main gitar ni

Re: aku nak kord lagu kamikaze

: : : : :
: : : :leh minta kord lagu tawa dalam tangisan oleh kamikaze...
: aku nak main gitar ni, semualah lagu kamikaze dari 3 album tu

Re: aku nak kord lagu dr kronik

: : : :
: : :i minta lagu hidup-hidup di bakar oleh kumpulan dr kronik... aku nak kord lagu hidup-hidup di bakar oleh kumpulan dr kronik

Re: aku nak kord gitar lagu2 Kristal

 aku nak kord gitar lagu2 Kristal

This popular thread has been given its own page : Re: aku nak kord gitar lagu2 Kristal

tolong bagi aku cord gitar lagu2 melayu, leh tak?

cepat cikit

Re: tolong bagi aku cord gitar lagu2 melayu, leh tak?

: cepat cikit

Re: tolong bagi aku cord gitar lagu salam rindu,leh tak??

: : cepat cikit

saya nak tab gitar

saya nak tab gitar dan lirik lagu kumpulan search yg lengkap...iaitu yg bertajuk kejora, gadisku, milik siapakah gadis ini,fantasia bulan madu, rozanna, dan lain2 lagi ... juga tab gitar kump blackrosse dan febians (penantian).. ok ....terima kasih atas sumbangan anda...

Re: saya nak tab gitar ghitu

: saya nak tab gitar dan lirik lagu kumpulan search yg lengkap avanged

Re: saya nak tab gitar

: saya nak tab gitar warisan wanita terakhir

Re: saya nak tab gitar

saya ingin mencari tab gitar indonesia

tab gitar di www.ultimateguitar.com

:gua hope adalah u all jumpa tab-tab gitar tersebut

Re: tab gitar di www.ultimateguitar.com

I like the music

Re: tab gitar di www.ultimateguitar.com

mminta tablaturnya burgerkill yang shadow of sorrow...................

Re: tab gitar di www.ultimateguitar.com

: :hahahaha!!!!wa ko kasabot

Re: tab gitar di www.ultimateguitar.com

chinva de pag

Re: tab gitar di www.ultimateguitartwersesal.com

: :gua hope adalah u all jumpa tab-tab gitar tersebut

Re: tab gitar di www.ultimateguitar.com

:COPY OF SONGS

Re: tab gitar di www.ultimateguitar.com

;want 2 know bout guitar

Re: tab gitar di www.ultimateguitar.com

:gimana caranya
belajar guitar cepat!!

Re: tab gitar di www.ultimateguitar.com

: : i want to be a member of the guitarist in your website

ri keyboards lrycis

: :gua hope adalah u all jumpa tab-tab gitar tersebut

Re: tab gitar di www.ultimateguitar.com

Please bring me the different lyrics of songs

Re: tab gitar di www.ultimateguitar.com

I want licks guitar

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2020 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.