Play Guitar

Advertisement
The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: nak lagu-lagu jamal

: : : : saya nak semua kod dan lirik lagu-lagu jamal serta lagu aku penghibur

Re: nak lagu-lagu jamal

: : saya nak kod dan lirik lagu-lagu jamal(azura )

Re: nak lagu-lagu jamal

nak lagu-lagu jamal(azura )

nak lagu

saya nak lirik lagu oag

nak lagu

saya nak lirik lagu oag

Re: nak lagu BODOH

: saya nak lirik lagu oag PELAX MAK ANG

nak lagu

saya nak lirik lagu oag

nak lagu

saya nak lirik lagu oag

Re: nak lagu

: saya nak lirik lagu oag-aku statik

Re: nak lagu

: saya nak lirik lagu oag
boleh tolong hantarkan pada saya secepat mungkin . ok

nak lagu

: saya nak lirik lagu oag

Re: nak lagu

: : saya nak lirik lagu Flop Poppy (teratai)

kasi aku kord guitar cradel of filth

heheheheh baru leh gempak skit hehehheh

Re: kasi aku kord guitar cradel of filth

: heheheheh baru leh gempak skit hehehheh

Re: kasi aku kord guitar cradel of filth

: : wey laaaa lagu blekk pong nok gokkk cari sediri laaaa!!!! paling penting riffing tue dapat gentellll pick dengan lajuuuu!!!!!

nak minta kod lagu srikandi cintaku .....

saya ingin meminta kod lagu dari kumpulan bloodshed iaitu srikandi cintaku

Re: nak minta kod lagu srikandi cintaku .....

: saya ingin meminta kod lagu dari kumpulan bloodshed iaitu srikandi cintaku

Re: nak minta kod lagu srikandi cintaku .....

: : saya ingin meminta kod gitar dan lirik untuk lagu dari kumpulan bloodshed iaitu srikandi cintaku

Re: nak minta kod lagu srikandi cintaku .....

: : : saya ingin meminta kod gitar dan lirik untuk lagu dari kumpulan bloodshed iaitu srikandi cintaku

Re: nak minta kod lagu srikandi cintaku .....

: : : : saya ingin meminta kod gitar dan lirik untuk lagu dari kumpulan bloodshed iaitu srikandi cintaku

Re: nak minta kod lagu menggenggam bara

: : : : : saya ingin meminta kod gitar dan lirik untuk lagu dari kumpulan bloodshed iaitu menggenggam bara

Nak kod gitar xpdc - mongol dah pulang

Sesapa yg ada.. tolong sudi2kanlah email kod tu kat email kiter k... tq sooooooooo much....

Re: Nak kod gitar xpdc - mongol dah pulang

: Sesapa yg ada.. tolong sudi2kanlah email kod tu kat email kiter k... tq sooooooooo much....

Re: Nak kod gitar & lirik lagu xpdc - mongol dah pulang

: : Sesapa yg ada.. tolong sudi2kanlah email kod tu kat email kiter k... tq sooooooooo much....

Re: Nak kod gitar xpdc - mongol dah pulang

: : Sesapa yg ada.. tolong sudi2kanlah email kod tu kat email kiter k... tq sooooooooo much....

Re: Nak kod gitar xpdc - mongol dah pulang

: : : Sesapa yg ada.. tolong sudi2kanlah email kod tu kat email kiter k... tq sooooooooo much....

Re: Nak kod gitar xpdc - apa nak dikata (brutal)

: : : : Sesapa yg ada.. tolong sudi2kanlah email kod tu kat email kiter k... tq sooooooooo much....

kod lagu shade>jangan kau ucap selamat tinggal

saya nak kod gitar lagu "jangan kau ucap selamat tinggal" shade

Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

This popular thread has been given its own page : Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

SS

AKU NAK LAGU JIWANG

11:15:00 7/7/03

nak chord lagu radiohead ngan nirvana

11:15:00 7/7/03

nak chord lagu radiohead ngan nirvana

11:15:00 7/7/03

nak tau chord lagu butterfingger ngan oag

Re: 11:15:00 7/7/03

: nak tau chord lagu butterfingger ngan oag

Re: 11:15:00 7/7/03

nak tahu kod lagu tentang-tentang.please....

aku nak lirik hujan air mata XPDC yang origanal nya

sapa sapa ada laa lirik lagu nie sila hantar kat saya nie.

Re: aku nak lirik hujan air mata XPDC yang origanal nya

: sila hantar lirik lagu ni kat e-mail saya......

re: saye nak lirik lagu pontianak xpdc yang origanal

: sape yang ade lirik lagu pontianak ok

Re: re: saye nak lirik lagu pontianak xpdc yang origanal

: : sape yang ade lirik lagu pontianak ok

Re: re: saye nak lirik lagu pontianak xpdc yang origanal

Pontianak Dengarkan lagu, Nyanyianku hanya untukmu, * Ku pinta supaya kamu, Gembira Selalu Uwa.. Uwa..

Pontianak Jangan meradang, Dengarkan dendang, Tidurlah sayang, * Ku pinta supaya kamu, Gembira Selalu Uwa.. Uwa..

Re: aku nak lirik hujan air mata XPDC yang origanal nya

: sapa sapa ada laa lirik lagu nie sila hantar kat saya nie.

penting sangat.......

aku nak lirik hujan air mata XPDC yang origanal nya

Kan Carik Ler Ni LOL! HeHe2.....Tak De Kah?? Saya ni nak liat lirik nya lah nie..Rupanye~ tak de...ala...kecoh...lah

Re: aku nak lirik hujan air mata XPDC yang origanal nya

: sapa sapa ada laa lirik lagu nie sila hantar kat saya nie.

dengan kodnya sekali

Re: aku nak lirik hujan air mata XPDC yang origanal nya

: sapa sapa ada laa lirik lagu nie sila hantar kat saya nie.

dengan kodnya sekali

Re: aku nak lirik hujan air mata XPDC yang origanal nya

: sapa sapa ada laa lirik lagu nie sila hantar kat saya nie.

Re: aku nak lirik hujan air mata XPDC yang origanal nya

aku nok gokkkk kord lagu nihhhh.

saya nak lirik lagu X-pdc Monggol_Dah_Pulang

hehehhe X-pdc base lah kalau saya minta email abg ali bulah tak....!!!

Re: saya nak lirik lagu X-pdc Monggol_Dah_Pulang

: hehehhe X-pdc base lah kalau saya minta email abg ali bulah tak....!!! boleh apa sala nya

Re: saya nak lirik lagu X-pdc Monggol_Dah_Pulang

hi there...boleh minta lirik lagu XPDC Monggol Dah Pulang??..Terima kasih!

Re: aku nak lirik hujan air mata XPDC yang origanal nya

: sapa sapa ada laa lirik lagu nie sila hantar kat saya nie.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.