Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: Chordnya Ada band - Masih ( Kekasihku sahabatku )

: Minta chordnya ada band dong yang judulnya MASIH ( KEKASIHKU SAHABATKU) Thanx Before....

ADA Band KEREN!!!!

Minta chordnya ^Biarkanku pergi^
DONNIE CAKEP ABIZZZ AND SUARANYA SAMPAI KEBAWA MIMPI!!!!
DONNIE GW PENASARAN AMA LOE!!!!

ADA BAND super duperrrrrrrrr... HOT!!!

harusnya dari dulu aja tuh DONNIE jadi vokalisnya ADA BAND... pasti, langsung terkenal ke seluruh penjuru NUSANTARA...!! Hehehehehehe... btw, salam kenal bwat ARMADA semuwa... mari dukunq ADA BAND di SCTV MUSIC AWARDS...!!

Re: ADA BAND super duperrrrrrrrr... HOT!!!

ADA BAND keren abis apalagi ditambah suara donnie yang khas abis. salam buat armada dan jangan lupa selalu dukung ADA BAND. maju terus pantang mundur

Re: ADA BAND super duperrrrrrrrr... HOT!!!

ADA BAND keren abis apalagi ditambah suara donnie yang khas abis. salam buat armada dan jangan lupa selalu dukung ADA BAND. maju terus pantang mundur

Re: Chordnya Ada band - Masih ( Kekasihku sahabatku )

Kalau mau, coba ini....
C Em Am F C G - 1st part
F C - 2nd part n end with D
chorus:
C Em Am F C D G

hope that help

: : Minta chordnya ada band dong yang judulnya MASIH ( KEKASIHKU SAHABATKU) Thanx Before....

Re: Chordnya Ada band - Masih ( Kekasihku sahabatku )

: : Minta chordnya ada band dong yang judulnya MASIH ( KEKASIHKU SAHABATKU) Thanx Before....

Minta kordnya ada band yang manja

: : : Minta chordnya ada band dong yang judulnya manja... thanks
Before....

Re: Minta kordnya ada band yang manja

: : : : Minta chordnya ada band dong yang judulnya manja... thanks
: Before....

kalo dari G gpp ya
bait 1-2 :
G Em Am G D
G Em Am F D
reff :
C Bm E Am D G
C Bm E Am F D
melody :
G Em Am G F D

maap kalo salah/ga pas.
nyari liriknya dimana ya? :D

rgds,
windos

Re: Minta kordnya ada band yang manja

: : : : Plis !! Minta chordnya ada band dong yang judulnya manja...
dan kirimkan secepatnya :) !!
thanks

Sani

Minta kordnya ada band yang manja, pleasee

: : : : : Plis !! Minta chordnya ada band dong yang judulnya manja...
: dan kirimkan secepatnya :) !!
: thanks

:
: Sani

Re: Chordnya Ada band - Masih ( Kekasihku sahabatku )

: Minta chordnya ada band dong yang judulnya MASIH ( KEKASIHKU SAHABATKU) Thanx Before....
plz yach

minta kunci gitar semua lagu cokelat donnkk...

minta kunci gitar semua lagu cokelat donnkk...

This popular thread has been given its own page : minta kunci gitar semua lagu cokelat donnkk...

laguuuuu Pak belalang(kristal) skali best

aku nak

Re: laguuuuu Pak belalang(kristal) skali best

: aku nak bual ngan engko

Re: laguuuuu Pak belalang(kristal) skali best

: aku nak
kord belajar guitar

Re: laguuuuu Pak belalang(kristal) skali best

: aku nak lagu lagi best dan rock baik puanyaaaaaaaa

Re: laguuuuu Pak belalang(kristal) skali best

: : aku nak lagu pak belalang sekali best

finder

Aku nak lirik lagu Dajal dan Lagenda Cinta dari LEFTHANDED

nak lirik

aku nak lirik lagu dajal dari bpr.

tolong bagi kord lagu spider

tolongle aku..dah lame aku nak blaja main guitar tapi tak berjaya..so skarang kalau ko nak tolong aku tolongle bagi cord lagu kumpulan spider smoge aku terrer dan gemilang TQ

Re: tolong bagi kord lagu spider

: tolongle aku..dah lame aku nak blaja main guitar tapi tak berjaya..so skarang kalau ko nak tolong aku tolongle bagi cord lagu kumpulan spider smoge aku terrer dan gemilang TQ

tolong bagi saye dengar lagu

: : tolongle aku..dah lame aku nak blaja main guitar tapi tak berjaya..so skarang kalau ko nak tolong aku tolongle bagi cord lagu kumpulan spider smoge aku terrer dan gemilang TQ

Re: tolong bagi kord lagu spider

: : tolongle aku..dah lame aku nak blaja main guitar tapi tak berjaya..so skarang kalau ko nak tolong aku tolongle bagi cord lagu kumpulan spider smoge aku terrer dan gemilang TQ

Re: tolong bagi kord lagu spider

: : : tolongle aku..dah lame aku nak blaja main guitar tapi tak berjaya..so skarang kalau ko nak tolong aku tolongle bagi cord lagu kumpulan spider smoge aku terrer dan gemilang TQ

Re: tolong bagi kord lagu spider

ko jangan nak poyo-poyo !!!1!1!!!!!!!!!!

Aku nak sumua kod guitar kumpulan spider

Aku nak sumua kod guitar kumpulan spider

This popular thread has been given its own page : Aku nak sumua kod guitar kumpulan spider

Minta kirim guitar tab-nya ada band

Tolong kirimin aku guitar tab ada band untuk album yang baru, dong!

nak tahu kod DO RE ME FA SO LA TI DO Bass dan Lid

Aku minta tolong ngan korang cara main kod DO RE ME FA SO LA TI DO Bass dan Lid

nak kord lagu 'nothing else matters' mr.Metallica

yang gua tau lagu ni susah nak main (lead) tapi sapa yang ade tu tolongla email gua...nak try gak main...

Re: nak kord lagu 'nothing else matters' mr.Metallica

-------------------------------

hai

aku nak kord gitar lagu kristal&metallica

nak lagu 'seruan' lefthanded

nak lagu 'seruan' lefthanded

This popular thread has been given its own page : nak lagu 'seruan' lefthanded

nak chord so7...email je aku...ambassadorz@eudoramail.com

nak chord lagu so7...email je aku...ambassadorz@eudoramail.com

Re: nak chord so7...email je aku...ambassadorz@eudoramail.com

: nak chord lagu so7...email je aku...ambassadorz@eudoramail.com

forward chordnya smua lgnya so7 plizzzzz!!!

Re: nak chord so7...melompat_lebih _tinggi

: good song

Re: nak chord so7...email je aku...ambassadorz@eudoramail.com

: nak chord lagu so7...email je aku...ambassadorz@eudoramail.com

tolon pas kat aku kord lagu so7 'hingga ujung waktu'...tolon yek

aku ada kord 'Monggol dah pulang'

sapa2 nak kord ni aku mintak tukar dengan kord 'Semangat yang hilang' (lead) atau lagu 'Seruan' (Lefthanded)

"aku bukan nak tu aku cuma nakkan lagunya saje

: sapa2 nak kord ni aku mintak tukar dengan kord 'Semangat yang hilang' (lead) atau lagu 'Seruan' (Lefthanded)buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu siapa nak ok bleh blahle

Re: aku ada kord 'Monggol dah pulang'

: sapa2 nak kord ni aku mintak tukar dengan kord 'Semangat yang hilang' (lead) atau lagu 'Seruan' (Lefthanded)

kord 'Monggol dah pulang'

: : sapa2 nak kord ni aku mintak tukar dengan kord 'Semangat yang hilang' (lead) atau lagu 'Seruan' (Lefthanded)

Re: kord 'Monggol dah pulang'

: : : sape2 yg tau kod gitar lagu ini tolong hantar kat gua; ada hadiahhhhhhhhhhh...........

kasi kat aku lirik dan kord tu ekk..

aku tader apa yg ko nak tapi
tolong arr aku baru habis khatam kord gitar

leh kasi lirik lagu monggol tak?

sesaper yg ada lirik lagu nih leh kirim kat aku tak?

Re: entah la

ko nak lead unmetal ker yg metal punyer, apa nak dikata punyer lead saper ader arr

sape ada kod aku dan kamu

beri aku kod aku dan kamu dari flop poppy

Re: nak lagu puisi ada apa dengan cinta

: beri aku kod puisi ada apa dengan cinta

sape ada kod aku dan kamu

beri aku kod aku dan kamu dari flop poppy

saya mau kod lagu "Linkin park" (In the end)

Plzz I need it!

tolong kasih saya chord lagu2nya counting crow dong

: Plzz I need it!

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2020 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.