Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: saya mau lagu "LINKIN PARK"(with you)

: Plzz I need it!

Re: hantarkan gambar linkin park pd semua peminat ke dlm emeil.

: plest siar kan gambar yg besar2 dan cantik..

Re: hantarkan gambar linkin park pd semua peminat ke dlm emeil.

: : plest siar kan gambar yg besar2 dan cantik..

Re: hantarkan gambar linkin park pd semua peminat ke dlm emeil.

: : : plest siar kan gambar yg besar2 dan cantik dan yang hebat

Re: saya mau gambar2 kumpulan linkin park

: plest siar kan gambar yg besar2 dan cantik..

Re: saya mau gambar2 kumpulan linkin park

: : plest siar kan gambar yg besar2 dan cantik..

Re: Saya mahu gambar gitar yang digunakan oleh kumpulan linkin park

Sertakan jenis dan kalau boleh harga gitar tersebut.

Re: saya mau gambar2 kumpulan linkin park

: : nak background linkin park

mau cari kawan ramai

mana dia

Re: mau cari kawan ramai

: cari kawan berapa ramai yang nak kawan dgn saya ,saya teringin mempunyai teman wanita.

Re: mau cari kawan ramai

: cari kawan berapa ramai yang nak kawan dgn saya ,saya teringin mempunyai teman wanita.

Re: mau cari kawan ramai

: mana dia

Re: mau cari kawan ramai

: : nak kawan pompuan

nak kord XPDC

assalamualaikum di sana.........
kat sini aku nak mintak tab (lead dan second) bagi lagu 'Semangat yang hilang'
Sapa-sapa yang berkenaan sudi-sudikanlah bagi................

Re: nak kord XPDC

kita orang nak kord sakinah leh lah........ tolong lah.......

Re: nak kord XPDC

: assalamualaikum di sana.........
: kat sini aku nak mintak tab (lead dan second) bagi lagu 'Semangat yang hilang'
: Sapa-sapa yang berkenaan sudi-sudikanlah bagi................kau ni tak pandai2 nak cari sendiri

Re: nak kord XPDC

: assalamualaikum di sana.........
: kat sini aku nak mintak tab (lead dan second) bagi lagu 'Semangat yang hilang'
: Sapa-sapa yang berkenaan sudi-sudikanlah bagi................

nak tab lagu sakinah

:
: : assalamualaikum di sana.........
: : kat sini aku nak mintak tab (lead dan second) bagi lagu sakinah.....
: : Sapa-sapa yang berkenaan sudi-sudikanlah bagi................

Re: nak kord XPDC

: :
: : : assalamualaikum di sana.........
: : : kat sini aku nak mintak tab (lead dan second) bagi lagu 'Semangat yang hilang'
: : : Sapa-sapa yang berkenaan sudi-sudikanlah bagi................

Re: nak kord XPDC

: : :
: : : : assalamualaikum di sana.........
: : : : kat sini aku nak mintak tab (lead dan second) bagi lagu 'Semangat yang hilang'
: : : : Sapa-sapa yang berkenaan sudi-sudikanlah bagi................

Re: nak kord XPDC

uit sapa ada kord semangat yang hilang?
x dek orang nak sponser ape?
hau hau hau...

kord lagu kumpulan spider

kord lagu kumpulan spider

This popular thread has been given its own page : kord lagu kumpulan spider

ajar kiter main gitar...!!

pleazeee....nak main gitar,tapi xde org nak ajar...pleazeee....

kod gitar

kod gitar

This popular thread has been given its own page : kod gitar

nak tahu lirik sefia

hahhahahha

aku , sukri dan nayi mahu lirik lagu oag dan kord nirvana
60's tv oag

Re: hahhahahha

: aku ,azhar dan gogo mahu lirik lagu oag 60's tv
: 60's tv oag

lirik lagu oag(60's tv)

aku nak minta lirik lagu oag (60's tv)...
susah sgt nak dapat da....
tolong lah aku we...

aDe x LiRiK LAGu oAg 60's tv

: aKu nAk mInTaK lIrIk lAgU oAg (60's tv)...
: sUsAh sAngAt nAk dApAt lOr...
: tOlOnG lAh aKu cArIkAn yErK...
: tQ , aKu uCaPkAn kAlO nKo dApAtKaN

Re: lirik lagu oag(60's tv)

: aku nak minta lirik lagu oag (60's tv)...
: susah sgt nak dapat da....
: tolong lah aku we...
: plisshs..

cari kod lagu Nyata&spd

korang reti main gitar ke? AjArKan Aku KOrang jangan kedekut lak ngan aku bodo ke?

anarchy

ku nak guitar tabs xpdc- hidup bersama dngan acab- skinhead 4 life..antar aaaaa

PUNK NOT F**KING DEAD !!!

P:people U:unite N:not k:kingdom
p + u + n + k = punk not fucking dead !!
punk is the way of my lifes !!

Re: anarchy-klah`kau`ala`sial

kau ni apa kena soal jawap main lagu skinhead tapi anarchy?! poseur kau?! memang kau sial bodo!! kesilapan datang dari diri sendiri ubah kalau betul2 anarchy! punk not fucking dead !!

nak tau kord gitar lagu melayu

nak tau kord gitar lagu melayu

This popular thread has been given its own page : nak tau kord gitar lagu melayu

aku cord guitar lagu acab (skinhead)

aku cord guitar lagu acab (skinhead)

This popular thread has been given its own page : aku cord guitar lagu acab (skinhead)

tolong cari dan ajar tab dan kod lagu jimi hendrix

tolong ajarkan cara jimi hendrix main gitar dan tab atau kod sekali ya cepat sikit tau...............

Re: tolong cari dan ajar tab dan kod lagu jimi hendrix

: tolong ajarkan cara jimi hendrix main gitar dan tab atau kod sekali ya cepat sikit tau...............

Re: tolong cari dan ajar tab gitar

: : aku minat main gitar...tapi aku tak tau care nak gunekan tab gitar...boleh tolong ajarkan aku cam ner care nak main tab tu x...plsss

AKU NAK KOD LAGU KRISTAL DAN SPIDER

AKU NAKKKKKKKKKKK..... JUGA.

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL DAN SPIDER

aku nak kod lagu spider tajuk "cinta dewa dewi"

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL

: AKU NAKKKKKKKKKKK..... JUGA.

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL -pak blalang

: : AKU NAKKKKKKKKKKK..... JUGA.

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL -pak blalang

: : : AKU NAKKKKKKKKKKK..... JUGA.

tolong bagi aku kod lagu pak belalang

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL DAN SPIDER

: AKU NAKKKKKKKKKKK..... JUGA.

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL DAN SPIDER

: : aku nak lagu aladin kumplan spider tuuuuuuuuu...dah lama cari..tak jumpe...sesiapa yg ade bagi lah kat aku..
thanks

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL DAN SPIDER

: : AKU NAKKKKKKKKKKK..... JUGA.

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL DAN SPIDER

: : : AKU NAKKKKKKKKKKK..... JUGA.

aku juga mahu kod dan lirik lagu krystal,spider,wings lama dan search.

ensem tul la org yang buat web nih!!!

Re: aku juga mahu kod dan lirik lagu krystal,spider,wings lama dan search.

: ensem tul la org yang buat web nih!!!

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.