Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: aku juga mahu kod dan lirik lagu krystal,spider,wings lama dan search.

: : U power la beb.!!!
bagi wa ckit ilmu main lagu rock

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL DAN SPIDER

: AKU NAKKKKKKKKKKK..... JUGA.

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL DAN SPIDER

: : AKU NAKKKKKKKKKKK..... JUGA.

Kod lagu Layar Sambar dan cara bermain bass rock&sentimetal

Kod lagu Layar Sambar dan cara bermain bass rock&sentimetal

This popular thread has been given its own page : Kod lagu Layar Sambar dan cara bermain bass rock&sentimetal

Re: AKU NAK KOD LAGU KRISTAL

aku nak kod tu cepat.!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

carikan kunci gitar atau cord lagu Ada band judul Masih (sahabat

carikan kunci gitar atau cord lagu Ada band judul Masih (sahabat

This popular thread has been given its own page : carikan kunci gitar atau cord lagu Ada band judul Masih (sahabat

carikan kunci gitar atau cord lagu Ada band judul Masih (sahabat

carikan kunci gitar atau cord lagu Ada band judul Masih (sahabat

This popular thread has been given its own page : carikan kunci gitar atau cord lagu Ada band judul Masih (sahabat

nak lagu xpdc hujan air mata

nak lagu xpdc hujan air mata

This popular thread has been given its own page : nak lagu xpdc hujan air mata

tolong carikan lead and rhytem lagu halooweed be thy name dari iron maiden (the best of the best)

re: tolong banget karena gue susah nyarinya ,kalau bisa jangan lama ya re karena tanggal 5 gue mau bawa lagu itu

nak kod gitar semua lagu kump.spider

nak   kod gitar semua lagu kump.spider

This popular thread has been given its own page : nak kod gitar semua lagu kump.spider

nak kod gitar

allow brader. aku nak kod lagu percayakan siti "exist" seragam hitam "kristal" dengan lirik sekali.... tq

once

kod gitar lagu dealova by once plessss...

Re: nak kod gitar

AKU NAK KOD GITAR LAGU SIMPLE PLAN

Re: nak kod gitar

Pekabooo......aku nak lagu 'rela ku pujuk' ngan 'seragam hitam' timer kasih......

Re: nak kod gitar

alow brader. aku nak kod gitar spider relaku pujuk ngan cinta dewa-dewi. ok brader............tq.

Re: nak kod gitar

wassap allop aku nak kod gitar avril lavigne, yg kau tau

Re: nak kod gitar

: aloi kawan aku nak semua kod gitar lagu2 lama yang kau tahu.yang sentimental ke atau rock@ ape2la,janji rock.

nak kod gitar

aloo brader! aku nak kod lagu samba ...la isla bonita...ngan kod lagu relaku pujuk dr kumpulan spider! tq

aku dah kasi

aku dah kasi

aku nak kod xpdc

Wei,
tolonglah kasi aku kod lagu xpdc
apa2 tajuk pun moleh

ok
tq

Re: aku nak kod xpdc

: Wei,
: tolonglah kasi aku kod lagu xpdc
: apa2 tajuk pun moleh

: ok
: tq

Re: aku nak kod xpdc

Hai,
tolonglah kasi aku kod lagu xpdc
apa2 tajuk pun moleh

ok
: : tq

Kord gitar

Kepada sesiapa yg tau kord gitar lagu 'standing in the eyes of the world, tolong antar kat aku secepat yg mungkin ... ok

kord gitar

boleh kirim kan kord gitar seberapa pantas-s07

Re: kord gitar

: boleh kirim kan kord gitar relaku pujuk dari spider

Re: kord gitar

: : boleh kirim kan kord gitar relaku pujuk dari spider dan kord lagu-lagu best dari metallica..yang slow rocknya....

Re: kord gitar

: : boleh kirim kan kord gitar relaku pujuk dari spider
bolehh....memula B.A.D#.E.A.B 2X
C/O D#.F#.B.A.
b

Re: kord gitar

: : boleh kirim kan kord gitar mungkinkah terjadi dari spider

Re: kord gitar

: boleh kirim kan kord gitar relaku pujuk

Re: kord gitar

: boleh kirim kan kord gitar ada apa dengan cinta? melly goeslow and eric.

Re: bagi lagu ada apa dengan cinta

:boleh nak bagi tp kena bagi lagu ada apa dengan cinta kat eddy

Re: kord gitar

: boleh kirim kan kord gitar seberapa pantas-s07

Re: kord gitar

: : boleh kirim kan kord gitar kenangan terindah-samsons

kord gitar semua lagu sheila on 7

kord gitar semua lagu sheila on 7

This popular thread has been given its own page : kord gitar semua lagu sheila on 7

guitar kord

i want to khnow about ACAB kord

Re: lagu street of uptown

: sEsApE LeH Bg KoRd GiTaR LaGu StrEEt ofuptown,we are tre acab,fight 4 your rite n skin head 4 life

Re: guitar kord

i want to know peterpan's song cord

ajarin maen melodi donk......

eh ajarain gue teknik2 bermain gitar melodi donk

Re: ajarin maen melodi donk......

: eh ajarain gue teknik2 bermain gitar melodi dan pada guitar listrik,please donk

Re: guitar kord

: i want to khnow about ACAB kord

Re: guitar kord

: : i want to know `leaving on a jet plane kord'

Re: guitar kord

: : i want to khnow about ACAB kord

Re: guitar kord

: : : i want to know about disagree kord-please

Re: guitar kord

: : i want to khnow about ACAB kord

Re: guitar kord

: : : i want to khnow about gun n roses kord....

Re: guitar kord

i want all kord rock

aku nak semua lagu the offspring

: : : i want to khnow about ACAB kord

Re: aku nak semua lagu the offspring

: : : : i want to khnow about the offspring

Re: guitar kord

: i want to khnow about ACAB kord

Re: guitar kord

: : i want to khnow about ACAB kord

aku dah anta 3 kali....tak reply pon....kencing la lu

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.