Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: guitar kord

: : i want to khnow about ACAB kord

aku dah anta 3 kali....tak reply pon....kencing la lu

Re: guitar kord

: :saya nak tab lagu like a stone

guitar kord

: : i want to know gun n roses kord

Re: guitar kord

: : i want to khnow about metallica kord

mau minta bass nya cokelat-luka lama

...kayak mana?makasih

null

null

debt consolidation

Great site that like it <a href='http://www.all-debt-consolidation.org'>debt consolidation</a> make true communication.

Re: mau minta bass nya cokelat-luka lama

Saya nak minta kord lagu cokulat-luka lama & karma

Re: mau minta bass nya cokelat-luka lama

: Saya nak minta kord lagu cokulat-luka lama & karma
tolong kasi saye kord gitar luka lama[cokelat] ngan karma [cokelat]..plZ!!!!~~~~~Kay thanx!!

Re: mau minta bass nya cokelat-luka lama

: Saya nak minta kord lagu cokulat-luka lama & karma

Re: mau minta kord nya cokelat-bendera

: : Saya nak minta kord lagu cokulat-bendera

saya ingin kod dan lirik lagu "aku mahu pulang" amuk

kepada sesiapa yang mempunyai kod dan lirik lagu amuk "aku mahu pulang" saya meminta agar anda menghantarkan nya kepada saya ok.....
pertolongan anda adalah penting bagi saya...

ni lirik lagu aku mahu pulang

ku sambut tanganmu,
di lembayung senja,
lukisan sejarah mengukir kulitku,
mugkinkan terlewat pertemuan kali ini,
setelah terpisah di pintu realiti.

kepulangan semula membuka cerita,
hujan panas sepanjang jalan,
terketar jemariku,
melukiskan rasa,
disejarah yang berlalu....yeahhhh

cahaya di mata tak seindah dulu,
bara semangatmu dikuburi rindu,
mencari yang hilng dan yang lepas masa lalu,
kau sekuntum bunga yang semakin layu....

kalaul;ah ku dapat menyeru waktu dulu,,,,,
ku hias semula ia untukmu...
kupimpin tanganmu..kezaman indah syahdu...
tidaklah kau seperti hari ini,,.,,,,yeahhh...

nak kod gitar lagu kristal

nak kod gitar lagu kristal

This popular thread has been given its own page : nak kod gitar lagu kristal

kord guitar nirvana yang komplittttttttttttt

tolong ya

Re: kord guitar nirvana yang komplittttttttttttt fans bangeeeeeeeeeeeet gw

: tolong ya awas lo kalu gak gw tungguin nich

Re: kord guitar nirvana yang komplittttttttttttt

: tolong ya

saya nak kord guitar nirvana

Re: kord guitar nirvana yang komplittttttttttttt

: tolong ya

Re: kord guitar nirvana yang komplittttttttttttt

: : tolong ya

i nak kod A.C.A.B street of up town

tolong ler bagi yer.lagu tu sedap tau

LAGU SENANG SANGAT

:BUTOLA BUDAK SKIN.MAIN LAGU SENANG BOLEHLAAAA.AKU YANG BUKAN BUDAK SKIN PUN BULEH TAU DENGAN DENGAR JE.

minta kord gitar + scalenya

: tolong ya saya kirimi cord + scale semua lagu dari semua album nirvana...please....

Re: kord guitar nirvana yang komplittttttttttttt

: tolong ya

boleh tak kau bagi aku kord gitar nirvana dumb ngan lirik dai skali??please...

: : tolong ya

tolong bagi kord semua lagu shiela on7 yang terbaru....

saya nak kord lagu shiela on7 semua lagu dalam album terbarunya......

Tolong bagi dengar lagu shiela on7 sekarang

: saya nak kord lagu shiela on7 semua lagu dalam album terbarunya......

Re: Tolong bagi dengar lagu shiela on7 sekarang

: : saya nak kord lagu shiela on7 semua lagu dalam album terbarunya......

Re: Tolong bagi dengar lagu shiela on7 sekarang

: : : saya nak dengar semua lagu shiela on7

Re: tolong bagi kord semua lagu shiela on7 yang terbaru....

: saya nak kord&lirik lagu shiela on7 semua lagu dalam album terbarunya......

Re: lyric lagu

: saya nak lyric semua lagu shiela on7

Re: sebuah kisah klasik

: : saya nak lyric semua lagu shiela on7

lirik lagu priya terhebat

: sayer nak lirik lagu shiela on7 priya terhebat

Re: tolong bagi kord semua lagu shiela on7 yang terbaru....

: saya nak kord lagu shiela on7 semua lagu dalam album terbarunya......
sekarang

Re: tolong bagi kord semua lagu shiela on7 yang terbaru....

kami mahukan lagu pria terhebat

nak lirik lagu berhenti berharap

saya nak lirik tueeeeeeeeeeeee.

Re: nak lirik lagu berhenti berharap

: bestnye lagu tu......

Re: nak lirik lagu berhenti berharap- aku pun nak le bangang

memang best tapi mana liriknyerrrrr.........?

Re: nak lirik lagu berhenti berharap- aku pun nak le bangang

: : bestnye lagu tu......

Re: tolong bagi kord semua lagu shiela on7 yang terbaru....

: saya nak kord lagu shiela on7 lagu uat aku tersenyum,berhenti berharap,melompat lebih tinggi dan seberapa pantas dalam album terbarunya......

berikan saya lagu shiela on7 berhenti berharap.

saya nak lagu shiela on 7 bertajuk berhenti berharap

Re: berikan saya lagu shiela on7 berhenti berharap.

: saya nak lagu shiela on 7 bertajuk berhenti berharap.TOLONG EMAILKAN LIRIK LAGI BERHENTI BERHARAP.
BEST LA LIRIKNYA SEKALI DENGAR TERUS SUKA

Re: berikan saya lagu shiela on7 berhenti berharap.

: : saya nak lagu shiela on 7 bertajuk berhenti berharap.TOLONG EMAILKAN LIRIK LAGI BERHENTI BERHARAP.
: BEST LA LIRIKNYA SEKALI DENGAR TERUS SUKA.tolong yaa!!!

Re: berikan saya lagu shiela on7 berhenti berharap.

: : : saya nak lagu shiela on 7 bertajuk berhenti berharap.TOLONG EMAILKAN LIRIK LAGI BERHENTI BERHARAP.
: : BEST LA LIRIKNYA SEKALI DENGAR TERUS SUKA.tolong yaa!!!

Re: berikan saya lagu shiela on7 berhenti berharap.

saya nak dengar semu lagu shiela on7 yg terbaru..k

lyric lagu berhenti berharap.

: seronok dengar lagu tu

Re: tolong bagi kord semua lagu shiela on7 ....

: saya nak kord lagu shiela on7 semua lagu dalam semua album

Re: tolong bagi kord semua lagu shiela on7 ....

: : saya nak kord lagu shiela on7 semua lagu dalam semua album

Re: tolong bagi kord semua lagu shiela on7 ....

: : : saya nak kord lagu shiela on7 semua lagu dalam semua album

Re: tolong bagi kord semua lagu shiela on7 ....

: : : : saya nak kord lagu shiela on7 semua lagu dalam semua album

Re: tolong bagi kord semua lagu shiela on7 ....

: : : : : saya nak kord lagu shiela on7 semua lagu dalam semua album
(saya syok gila babi dengan kump. Sheila ON7.ucapan:semoga terus maju jaya kepada kumpulan Shiela on7.okey bye....)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.