Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: nak kod gitar shiela on 7

: hai...saya nak mintak kod gitar shiela on 7 dan liriknye sekali

Re: nak kod gitar shiela on 7

: : hai...saya nak mintak kod gitar shiela on 7 dan liriknye sekali

Re: nak kod gitar shiela on 7

: : : hai...saya nak mintak kod gitar shiela on 7 dan liriknye sekali

Re: nak kod gitar shiela on 7

: : : : hai...saya nak mintak kod gitar shiela on 7 lagu DAN dan SEPHIA

Re: nak kod gitar shiela on 7

: hai...saya nak mintak kod gitar shiela on 7 dan liriknye sekali

Re: nak kod gitar shiela on 7

: : hai...saya nak mintak kod gitar shiela on 7 dan liriknye sekali.kalau leh semua lagu yang best

Re: nak kod gitar shiela on 7

saya nak kod dan lirik sheila on 7 juga..ya :)

nak mintak kod gitar

assalamualaikum....
hai....leh tak tolong kasi kod gitar lagu linkin park iaitu in the end dan lagu di mana from kumpulan bozz....tolong kasi sekali laman web kod gitar lagu inggeris...
oklah bye assalamualaikum....

Re: nak mintak kod gitar

: assalamualaikum....
: hai....leh tak tolong kasi kod gitar lagu lemon tea dari kumpulan yg sayer pun tak ingat..ader la pekataan garden kat belakang nyer tu....tolong kasi sekali laman web kod gitar lagu inggeris...
: oklah bye assalamualaikum....

Re: nak mintak kod gitar

: ello 1st thing is..nak minta la kod gitar lagu my chemical romance -helena saper bley tolong?..please yerk./.

Re: nak mintak kod gitar

: : ello 1st thing is..nak minta la kod gitar lagu my chemical romance -helena saper bley tolong?..please yerk./.

leh bg x web lgu helena 2...

ish..kwn jngan tdkut,aku tau ampa dah dpt dah kod lgu 2..bleh bg kat aku sma x kod 2..pleazee......

Re: nak mintak kod gitar

: : : ello 1st thing is..nak minta la kod gitar lagu my chemical romance lagu welcome to the black parade

Re: nak mintak kod gitar

aku nak le belajar men gitar tp xtau kord la bro
leh bg standard nyer kord x?

Re: nak mintak kod gitar

: aku nak le belajar men gitar tp xtau kord la bro
: leh bg standard nyer kord x?
: dengan caranya main gitar bro..biasa la budak baru belajar!!

Re: nak mintak kod gitar

: assalamualaikum....
: hai....leh tak tolong kasi kod gitar lagu MUSE(Plug In Baby) iaitu in the end dan lagu di mana from kumpulan bozz....tolong kasi sekali laman web kod gitar lagu inggeris...
: oklah bye assalamualaikum....

Re: nak mintak kod gitar

hye..leh x beri kan sy kod gitar lagu yesterday dr kumpulan the beatles

Re: nak mintak kod gitar

Hello brother saya nak minta lirik dan cord lagu gadis bertudung putih dari kumpulan may unplugged.t.kasih

Re: nak mintak kod gitar

: : assalamualaikum....
: : hai....leh tak tolong kasi kod gitar lagu MUSE(Plug In Baby & new bond iaitu in the end dan lagu di mana from kumpulan bozz....tolong kasi sekali laman web kod gitar lagu inggeris...
: : oklah bye assalamualaikum....

Re: nak mintak kod gitar

: assalamualaikum....
: hai....leh tak tolong kasi kod gitar lagu linkin park iaitu in the end dan lagu di mana from kumpulan bozz....tolong kasi sekali laman web kod gitar lagu inggeris...
: oklah bye assalamualaikum....

Re: nak mintak kod gitar

cari kod gitar lagu o-two ,mr.koma

sapa nak ajar main bass?

asyik gitar jer,bass takde orang nak main ker?aku nak blajar

minta bassnya cokelat yang karma ama jauh donnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

akarin aku bassnya karma ama jauh ddddddddoooooooooooooooooonnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkk daku sedang buntu neeeeeeeeeeeh

ima minta fotonya kikan yang lagie sendiri dan juga yang lagi ma' semua personiel cokelat (kikan erw

m'ba kikan yang baik minta fotonya donk
tolong ama foto yang lagi berempat dan kirimin ke alamat
jl. tubagus ismail bawah no 30a Rt02/01 bandung 40132

nak kod gitar lagu ( Ella & Elyana )

nak kod gitar lagu ( Ella & Elyana )

This popular thread has been given its own page : nak kod gitar lagu ( Ella & Elyana )

nak tahu main gitar,a,b,c.......kod untuk shiela on 7 semuanye kalau boleh..........................

saya yang seperti nama diatas ingin meminta untuk diajarkan basic main gitar,tak tahu a,b,c,d,e,f kodnye.selain itu saya ingin tuan hamba menanugerahkan kod lagu kumpulan sheila on 7,ps kalau boleh semua ye..............wassalam

Re: nak lirik lagu pembuka bagi cerita sarinda Sephia........terima kasih

: saya yang seperti nama diatas ingin meminta untuk diajarkan basic main gitar,tak tahu a,b,c,d,e,f kodnye.selain itu saya ingin tuan hamba menanugerahkan kod lagu kumpulan sheila on 7,ps kalau boleh semua ye..............wassalam

Re: nak tahu main gitar,a,b,c.......kod untuk shiela on 7 semuanye kalau boleh......................

: SAYA INGIN LIRIK LAGU SEPHIA

mau lirik lagu melompat lebih tinggi

: saya datang dari Brunei,memandangkan saya mempunyai minat yang mendalam terhadap shiela on 7 jadi..Saya mau liriknya melompat lebih tinggi dong!!

Re: nak tahu main gitar,a,b,c.......kod untuk shiela on 7 semuanye kalau boleh......................

: saya yang seperti nama diatas ingin meminta untuk diajarkan basic main gitar,tak tahu a,b,c,d,e,f kodnye.selain itu saya ingin tuan hamba menanugerahkan kod lagu kumpulan sheila on 7,ps kalau boleh semua ye..............wassalam

Re: nak tahu main gitar,a,b,c.......kod untuk shiela on 7 semuanye kalau boleh......................

: : saya yang seperti nama diatas ingin meminta untuk diajarkan basic main gitar,tak tahu a,b,c,d,e,f kodnye.selain itu saya ingin tuan hamba menanugerahkan kod lagu kumpulan sheila on 7,ps kalau boleh semua ye..............wassalam

Re: nak tahu main gitar,a,b,c.......kod untuk shiela on 7 semuanye kalau boleh......................

cepat skitz..

minta lyric lagu buat aku tersenyum dong....!

aku cuma mau minta lyric lagu buat aku tersenyum.....
sama ntar kalau lebaran pas aku mudik ke jogja aku pgen bgt bisa ketemu sheila on 7...bisa gak?

Re: minta lyric lagu buat aku tersenyum dong....!

aku minta lyric<tak mungking melepaskan mu>artis<dygta & ading>.Dan lyric<cinta kita>artis<reza>tolong reply hari ini.

nak minta tolong carikan chord&tabs gitar lagu shiela on 7,pleas

nak minta tolong carikan chord&tabs gitar lagu shiela on 7,pleas

This popular thread has been given its own page : nak minta tolong carikan chord&tabs gitar lagu shiela on 7,pleas

Re: nak tahu main gitar,a,b,c.......kod untuk shiela on 7 semuanye kalau boleh......................

: saya yang seperti nama diatas ingin meminta untuk diajarkan basic main gitar,tak tahu a,b,c,d,e,f kodnye.selain itu saya ingin tuan hamba menanugerahkan kod lagu kumpulan sheila on 7,ps kalau boleh semua ye..............wassalam

saya nak sume lirik lagu so7.

harap2 dapat bagi liriknyer ye? :)

Re: saya nak sume lirik lagu so7.

: harap2 dapat bagi liriknyer ye? kalo buli bagi dari lirik dari album yang 1st hingga yang sekarang...buli la k...:) I LUV U ALL!!!

berikan lirik lagu hitz sheila on 7

berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti DAN,PERHATIKAN RANI,BILA KAU TAK DISAMPING KU,SEPHIA,SEBERAPA PANTAS,BUAT AKU TERSENYUM

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti SEBERAPA PANTAS,BUAT AKU TERSENYUM,pulang

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: : berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti SEBERAPA PANTAS,BUAT AKU TERSENYUM,pulang, sekalian berikan aku kord lagu dan.

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: berikan saya <font style="COLOR:black;BACKGROUND-COLOR:ffff66" >lirik</font> <font style="COLOR:black;BACKGROUND-COLOR:A0ffff" >lagu</font> hitz <font style="COLOR:black;BACKGROUND-COLOR:99ff99" >sheila</font> on7 seperti DAN,PERHATIKAN RANI,BILA KAU TAK DISAMPING KU,SEPHIA,SEBERAPA PANTAS,BUAT AKU TERSENYUM

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti pria terhebat, berhenti mengharap

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: : berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti pria terhebat, berhenti mengharap

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: : : berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti pria terhebat, betapa

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti DAN,BERHENTI BERHARAP

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti berhenti berharap, melompat lebih tinggi

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti DAN,SEBERAPA PANTAS,MELOMPAT LEBIH TINGGI

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: : berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti pria terhebat

Re: berikan lirik lagu hitz sheila on 7

: : : berikan saya lirik lagu hitz sheila on7 seperti berhenti berharap

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.