Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 200

Advertisement
Posted by fauzimasrur on Mon, 08/25/03 - 04:58:08.

tolong carikan album rock 80'an dan 90'an dari album Wings dan Search.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: Nak cari lirik lagu double truble

: tolong carikan lirik lagu dalam album double trouble(wings dan search) dan lirik serati tak bisa jadi undan serta kiblat laser(wings and superfriends)

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: tolong carikan album rock 80'an dan 90'an dari album Wings dan Search.

Re: Nak cari lirik and kord lagu Yantzen - Dibalik Keghaibanmu

Tolong carikan lagu dan lirik Penyanyi Yantzen, tajuk lagunya Di Balik Kegahibanmu

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: : tolg crikan kord lagu lama2 cam scan,spring,spoon and lestari...

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: : : tolg crikan kord lagu lama2 cam scan,spring,spoon and wings

i nk lgu2 rock2 80an@90an arh..... layan keyh....da....mmmmuahh

: : tolong carikan album rock 80'an dan 90'an dari album Wings dan Search.

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: : tolong carikan album rock 80'an dan 90'an dari cromok

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

nak himpunan lgu drpd axl, mega, ukays, data n sebagainyer...

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: : tolong carikan album rock 80'an dan 90'an dari album mega dan ukays.

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: : tolong carikan album rock 80'an dan 90'an dari album Wings dan Search.

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

Tolong carikan lirik lagu wings dan awie(ukiran jiwa)

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: Tolong carikan lirik lagu wings dan awie(ukiran jiwa)

LAGU KISAH SEORANG BIDUAN
SEMUA LAGU BAND MUSE....

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: : Tolong carikan lirik lagu wings dan awie(ukiran jiwa)

: LAGU KISAH SEORANG BIDUAN
: SEMUA LAGU BAND MUSE....

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: tolong carikan lagu rio
: yang sedia ada layu dihujung mekar..
: nak yang lain

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: : : Tolong carikan lirik lagu IKLIM dan MEGA(ukiran jiwa)

: : LAGU KISAH SEORANG BIDUAN
: : SEMUA LAGU BAND MUSE....

Re: Nak cari lirik dan kord lagu IRIS dari Awie

: Tolong carikan kord dan lirik lagu IRIS dari Awie

Re: Nak cari lirik dan kord lagu BUJANG SENANG dari Awie

: : Tolong carikan kord dan lirik lagu BUJANG SENANG dari Awie

Re: Nak cari lirik dan kord bass lagu BUJANG SENANG dari Awie

: : : Tolong carikan kord bass dan lirik lagu BUJANG SENANG dari Awie

Re: Nak cari lirik dan kord lagu alif ba ta duniaku dari awie

: : Tolong carikan kord dan lirik lagu alif ba ta duniaku

Re: wings-hukum karma

re: Tolong carikan kord lagu wings-hukum karma

Re: wings-hukum karma

: re: Tolong carikan lirik lagu wings-hukum karma

Re: wings-hukum karma

: Tolong carikan lirik lagu wings-hukum karma

Re: wings-hukum karma

: Tolong carikan lirik <b style="color:black;background-color:#a0ffff">lagu</b> wings dan <b style="color:black;background-color:#99ff99">awie(</b>ukiran jiwa)

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: Tolong carikan lirik <b style="color:black;background-color:#a0ffff">lagu</b> wings dan <b style="color:black;background-color:#99ff99">awie(</b>ukiran jiwa)

nak cari lagu bayangan tarimu dr fllybaits nak guna lirik jerk

Bley tlg la.....aku nak lagu bayangan tarimu dr flybaits

Re: Nak cari lirik lagu irama rock 80'an, 90'an dan 2000

: tolong carikan seberapa banyak yang boleh..pls...

p/s secepat yg mungkin.

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama 50'an, - 2003

Tolong carikan lirik dan kod lagu-lagu filem lama zaman P.Ramli dan seangkatannye.

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama 50'an, - 2003

: Tolong carikan lirik dan kod lagu-lagu filem lama zaman P.Ramli dan seangkatannye.

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama 50'an, - 2003

: : Tolong carikan lirik dan kod lagu-lagu filem lama zaman P.Ramli dan seangkatannye. CARI DENGAN CEPAT YEH.KALAU BOLEH DENGAN BUNYI BUNYINYA SEKALI ATAU VIDEOKLIP NYA

Re: Nak cari lirik dan lagu aci-aci buka pintu

: : Tolong carikan lirik dan kod lagu-lagu filem lama zaman P.Ramli dan seangkatannye.

Re: Nak cari lirik dan lagu aci-aci buka pintu

: : : Tolong carikan lirik lagu aci-aci buka pintu

Re: Nak cari lirik dan lagu aci-aci buka pintu

: : : : Tolong carikan lirik lagu aci-aci buka pintu

Re: Nak cari lirik dan lagu aci-aci buka pintu

: : : : : Tolong carikan lirik lagu aci-aci buka pintu dan nak lagu aci-aci buka pintu

carikan lagu filem gila2 remaja

:tolong carikan lirik lagu filem gila2 remaja yang faizal hussin...

Re: carikan lagu filem gila2 remaja

tolong carikan lagu gila2 remaja...
ramai yang nak dengar lagu lama2 nie...

Re: carikan lagu filem gila2 remaja

: :tolong carikan lirik lagu filem gila2 remaja yang faizal hussin... nyanyikan tu

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama 50'an, - 2003

: Tolong carikan lirik dan kod lagu-lagu filem lama zaman P.Ramli dan seangkatannye.

Re: Nak cari lirik jangan tinggal daku

: : Tolong carikan lirik jangan tinggal daku nyanyian p.ramli

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama 50'an, - 2003

: : Tolong carikan lirik dan kod lagu-lagu filem lama zaman P.Ramli dan seangkatannye.

Re: Nak cari lirik and kord lagu irama 50'an, - 2003

: : : Tolong carikan lirik dan kod lagu-lagu filem lama zaman P.Ramli dan seangkatannye.

Ada satu website baru www.mykord.com. Aku tengok banyak gak lagu2 lam kat sini.

Hope this help.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.