aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, la

Posted by yus on Tue, 05/23/06 - 03:25:17.
In Reply to Play Guitar

tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu tau

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

tlong ku bkan lgu Kasi kod x SDI Dan ku bkan x cnta ..

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu tau

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu tau

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh? Lagu Bengang k..Kumpulan Mantera

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu tau,,bg k...

sweet charity (zakiah)

: tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu zakiah dari kumpulan sweet charity

Re: sweet charity (zakiah)

: : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu zakiah dari kumpulan sweet charity

Re: Bila Diri Disayangi (Ukays)

: : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu dila diri disayangi dari kumpulan ukays

Re: Bila Diri Disayangi (Ukays)

: : : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu dila diri disayangi dari kumpulan ukays

Re: Bila Diri Disayangi (Ukays)

: : : : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu dila diri disayangi dari kumpulan ukays

Re: Bila Diri Disayangi (Ukays)

ac,mkasdajiauiggsduif

Re: Bila Diri Disayangi (Ukays)

: : : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu bila diri disayangi dari kumpulan ukays

Re: Bila Diri Disayangi (Ukays)

tolong bagi saya kod gitar lirik dia sekali boleh tak, lagu bila diri disayangi dari kumpulan ukays plss

Re: Bila Diri Disayangi (Ukays)

: : : : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu bila diri disayangi dari kumpulan ukays

Re: Bila Diri Disayangi (Ukays)

tolong bagi aku kod gitar ngan lirik dia sekali boleh.lagu melayu bila diri disayangi dari kumpulan ukays

Re: Bila Diri Disayangi (Ukays)

: : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu zakiah dari kumpulan sweet charity

Re: sweet charity (zakiah)

tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu zakiah dari kumpulan sweet charity

Re: sweet charity (zakiah)

: tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu zakiah dari kumpulan sweet charity

a-f-g-Bb

minta kord lagu

tolong bagi aku kord lagu selimut hati from Dewa dan zakia dari sweet charity

hello...minta guitar chord

leh kasi kord lagu english x. yang top skang la...muse (starlight), my chemical romance (welcum to black parade), evanesence (call me when u sober),beyonce (irresplaceable) n....

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

tolong bagi aku kod gitar nagn lirik lagu kumnpulan may,search dan wings......

nak kod gitar

: tolong bagi aku kod gitar ngan lirik lagu kumpulan may,search dan wings n kumpulan rock kapak yang lain

Re: x jupe2 kod gitar...

aku nk kod lagu brekmok!!!!!
pa croh aku cari x jupe2....
tekan molek.......

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: tolong bagi aku kod gitar nagn lirik lagu kumnpulan may,search dan wings......

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik lagu kumnpulan Spring (sejiwa), Dewa (Dealova), Dewa (cinta gila), Senario (cinta berkarat), XPDC (Nafisa), My Heart(Irwansyah&Acha), Radja (Jujur) Kristal(Dendang Remaja)Acha Septriasa(berdua lebih baik)Def Gab C(Pelangi petang)...........
Please!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik lagu kumnpulan Spring (sejiwa), Dewa (Dealova), Dewa (cinta gila), Senario (cinta berkarat), XPDC (Nafisa), My Heart(Irwansyah&Acha), Radja (Jujur) Kristal(Dendang Remaja)Acha Septriasa(berdua lebih baik)Def Gab C(Pelangi petang)...........
: Please!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik lagu kumnpulan bliz (mimpi yang mati), force vomit (siti), Bittersweet (capital e), Senario (cinta berkarat), Kristal (cinta 3 segi),Kristal(Suatu Kenangan),Def Gab C(Pelangi petang)...........
: : Please!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik lagu kumnpulan Spring (sejiwa), Dewa (Dealova), Dewa (cinta gila), Senario (cinta berkarat), XPDC (Nafisa), My Heart(Irwansyah&Acha), Radja (Jujur) Kristal(Dendang Remaja)Acha Septriasa(berdua lebih baik)Def Gab C(Pelangi petang)...........dan sebagainya dari A-Z....
: Please!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: tolong bagi aku kod gitar nagn lirik lagu kumnpulan may,search dan wings......

hi sekila my neme is deepek your malyali fialim supar ilike it

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: tolong bagi aku kod gitar nagn lirik lagu kumnpulan may,search dan wings......

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik lagu kumnpulan may,search dan wings......

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke,

: : : tolong bagi aku lirik lagu kumnpulan may,search dan wings,axcel,leon,lela dengan mega

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik lagu kumnpulan putra,bumiputrarockers,spider

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu tau

Re: aku nak semua kod gitar kumpulan search ngan lirik lagu skali

: : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu tau

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: eira xnak kod gitar.....
just nak lirik laagu jiwang je...
leh la bagikat eira lirik 2 k
bubye

jiwang nk sdih ponye

bler nk smpai nie>>
da tak sbar nk dgar
agu iwng nie..!!<..>

nk lagu jiwang

aku nk lirik lagu jiwang yang sdih sdih taw...
cpt la smpai da tak sbar nk dgar nie..!!
nk ngan lirik die skali k..!!

nk lagu jiwang

aku nk lirik lagu jiwang yang sdih sdih taw...
cpt la smpai da tak sbar nk dgar nie..!!
nk ngan lirik die skali k..!!

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

iza nak lirik lagu to'ki(hampa) bolehlah...bolehlah..

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : wee!!!aku nak lirik lagu jiwang 90an pnya..rock2 la xlayan
arr!!!!!!!!!

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

ask0m aku nk kod gitar lagu
my heart

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: ask0m aku nk kod gitar lagu
: my heart
: dan lagu-lagu rock jiwang lain

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : ask0m aku nk kod gitar lagu
: : my heart
: : dan lagu-lagu rock jiwang lain

yub..ape2 sje

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : ask0m aku nk kod gitar lagu
: : my heart
: : dan lagu-lagu rock jiwang lain

aku nk lagu lagu jiwang serta kod gitar

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : : ask0m aku nk kod gitar lagu
: : : pawana
: : : dan lagu-lagu rock jiwang lain

: aku nk lagu lagu indie serta kod gitar

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu tau

Re: aku nak semua kod gitar ngan lirik lagu skali.lagu jiwang ke, lagu rock ke, 10Q

: : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu tau

Re: aku nak semua kod gitar dgn lirik-lirik lagu.aku nak lirik lagu rock dulu-dulu.

: : : tolong bagi aku kod gitar nagn lirik dia sekali boleh.lagu melayu tau

Chords guitar,bass,drum

lyari www.thetabworld.com...munkn ni bleh tlong ampa tp lgu rock omputeh la..the Black parade pun ada....ni x nak bg adiah ape2 ke bla org tlong..

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.