Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

Posted by zulaini on Sat, 05/08/04 - 05:48:42.
In Reply to Play Guitar

Sesiapa yang ader bole tolong hantar kat email saya tak.Saya nak sangat lirik lagu tu.Saya adalah peminat setia kumpulan tu.Saya nak sangat lirik lagu tu.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

nak lirik lagu cinta kain putih, kumpulan putera

: Sesiapa yang ader bole tolong hantar kat email saya tak.Saya nak sangat lirik lagu tu.Saya adalah peminat setia kumpulan tu.Saya nak sangat lirik lagu tu.

Re: nak lirik lagu cinta kain putih, kumpulan putera

: : Sesiapa yang ader bole tolong hantar kat email saya tak.Saya nak sangat lirik lagu tu.Saya adalah peminat setia kumpulan tu.Saya nak sangat lirik lagu tu.

nak bolah la awak bagi kat sa

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

: Sesiapa yang ader bole tolong hantar kat email saya tak.Saya nak sangat lirik lagu tu.Saya adalah peminat setia kumpulan tu.Saya nak sangat lirik lagu tu.

sesiape yg nk lirik lagu kumpulan lestari...

sesiape yg nk lirik lagu dari kumpulan lestari sila email saya.. ira_pink_psyco@hotmail.com

Re: lagu

: nak lagu kumpulan nie......pe2 pn blh...

Nak lagu Lestari

sesiapa yg ade lagu Lestari, pls plsssssss antar laa kat email saya.. saya nak sgt dgr lagu Lestari..plsss guys.

Re:Nak lagu kumpulan Qiara,

: saya nak lagu kumpulan qiara yg terjadi tetap terjadi

Re:hanya padamu,

: : saya nak lagu kumpulan qiara hanya padamu

Re:Nak lagu kumpulan Qiara,

: : saya nak semua lagu qiara

Re:Nak lagu kumpulan Qiara,

: : saya nak lagu kumpulan qiara-hanya padamu

Re:Nak lagu kumpulan Qiara,

: : saya nak lagu kumpulan qiara yg terjadi tetap terjadi

Re:Nak lagu kumpulan Qiara,

: : : saya nak lagu kumpulan qiara hanya padamu

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan - Bukti

: Sesiapa yang ader bole tolong hantar kat email saya tak.Saya nak sangat lirik lagu tu.Saya adalah peminat setia kumpulan tu.Saya nak sangat lirik lagu tu.

Trima aceh

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,cinta bandar tasik selatan

Saya nak sangat lirik lagu tu.

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

: Sesiapa yang ader bole tolong hantar kat email saya tak.Saya nak sangat lirik lagu tu.Saya adalah peminat setia kumpulan tu.Saya nak sangat lirik lagu tu.

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

: : Sesiapa yang ader bole tolong hantar kat email saya tak.Saya nak sangat lirik lagu tu.Saya adalah peminat setia kumpulan tu.Saya nak sangat lirik lagu tu.tajuk kumpulan olan ialah hiasan

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

: : tlg hantar lirik lagu kumpulan lestari

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

: : Sesiapa yang ader bole tolong hantar kat email saya tak.Saya nak sangat lirik lagu tu.Saya adalah peminat setia kumpulan tu.Saya nak sangat lirik lagu tu.

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

TOLON BERI LAGU LESTARI SEKELIP MATA KAU BERUBAH

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

:
: TOLON BERI LAGU LESTARI SEKELIP MATA KAU BERUBAH

I DO NO?

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

: :
: : TOLON BERI LAGU LESTARI SEKELIP MATA KAU BERUBAHIZIN KAN DIRI KU MELUAHKAN RASA MAAFKANLAH AKU ANDAI KAU

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

:
:tolong beri lagu hitam manisan dari kumpulan olan plzzzzzz!!!!!

sesiapa nk lirik lagu kumpulan lestari...

sape nk lirik lagu dari kumpulan lestari sila email saya di ira_pink_psyco@hotmail.com

Re: sesiapa nk lirik lagu kumpulan lestari...

: sape nk lirik lagu dari kumpulan lestari sila email saya di ira_pink_psyco@hotmail.com

bagi la semua lirik lagu lestari.
TQ

semua lirik lagu kumpulan lestari...

minat gle...

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

:
: TOLON BERI LAGU LESTARI SEKELIP MATA KAU BERUBAH

tolong emailkan lirik lagu bimbang serumpun kasih terbuang

sape2 ade lirik lagu ni tlg email ila yer..tq

Re: tolong emailkan lirik lagu bimbang serumpun kasih terbuang

: sape2 ade lirik lagu ni tlg email ...yer..tq

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,Lestari,Qiara,Gaban

: : tolong beri lagu teserah padamu dekat myspace sy

Re:Nak lirik lagu kumpulan ,Lestari,

:
: nak lirik lagu andainya perpisahan terjadi

Re:Nak lirik lagu kumpulan ,Lestari,

: : kerana cinta aku turutkan
: : nak lirik lagu andainya perpisahan terjadi

Re:Nak lirik lagu kumpulan ,Lestari,

: : nk pic kumpulan lestari
: : nak lirik lagu andainya perpisahan terjadi

Re:Nak lirik lagu kumpulan ,Lestari,

: : : nak lirik lagu andainya perpisahan terjadi
: : : nak lirik lagu seandainya jodoh kita
: : : nak lirik lagu seksanya menanggong rindu
: : : nak lirik lagu airmata saksi cintaku
: : : nak lirik lagu biar pedih hati terhiris
: : : nak lirik lagu sekelip mata kau berubah
: : : nak lirik lagu terima kasih segalanya

Re:nak lirik lagu andainya perpisahan

: : : : nak lirik lagu andainya perpisahan terjadi
: : : : nak lirik lagu seandainya jodoh kita
: : : : nak lirik lagu seksanya menanggong rindu
: : : : nak lirik lagu airmata saksi cintaku
: : : : nak lirik lagu biar pedih hati terhiris
: : : : nak lirik lagu sekelip mata kau berubah
: : : : nak lirik lagu terima kasih segalanya

tolong cari lirik lagu lestari pls post kat e-mail saya.

1.Seandainya jodoh kita.
2.Ketawa dan airmata.
3.ku tetap menanti kehadiranmu.
4.tatirana
5.arus masa.
6.layar asmara
7.mahligaimu dari airmataku
8.rindu di puncak mahligai
9.biar pedih hati terhiris
10.dua jiwa satu cinta..

jangan lupe e-mail ekk^^
saiful_uncle@yahoo.com

Re:Nak lirik lagu kumpulan ,Lestari,sekelip mata kau berubah

: : : : nak lirik lagu andainya perpisahan terjadi
: : : : nak lirik lagu seandainya jodoh kita
: : : : nak lirik lagu seksanya menanggong rindu
: : : : nak lirik lagu airmata saksi cintaku
: : : : nak lirik lagu biar pedih hati terhiris
: : : : nak lirik lagu sekelip mata kau berubah
: : : : nak lirik lagu terima kasih segalanya

Re:Nak lirik lagu kumpulan ,Lestari,

: :

cari lirik lagu ku tetap menanti kehadiranmu

nak lirik lagu terima kasih segalanya

: : :

: cari lirik lagu ku tetap menanti kehadiranmu

Andainya Perpisahan Terjadi

Andainya perpisahan terjadi
Ingatlah sayang pesan ku yang terakhir
Kenanglah cinta kita
Walaupun engkau sudah ada pengantiku

Anggaplah ini semua suratan
Tiap bermula pastikan berakhir
Cinta tak pernah kekal sesama insan

Chorus:
Sepanjang percintaan kita
Ada saja halangannya
Jika dah terpaksa
Biarlah aku undur diri

Bukannya aku tak sayang
Dan bukannya benci
Tetapi kerana sikapmu itu
Dapat ku merasakan dinginnya cintamu terhadapku

Siapakah yang sedang menantimu
Sehingga ku terbiar tanpa perhatian
Andainya aku undur diri
Tentulah engkau faham sayang
Kepergianku ini demi untuk
Mencari ketenangan abadi

Repeat Chorus

Andainya perpisahan terjadi
Ingatlah sayang pesan ku yang terakhir
Kenanglah cinta kita
Walaupun engkau sudah ada pengantiku

Anggaplah ini semua suratan
Tiap bermula pastikan berakhir
Cinta tak pernah kekal sesama insan
Oh ingatlah sayangku

Sepanjang percintaan kita
Ada saja halangannya
Seandainya perpisahan ini telah ditakdirkan
Biarlah biarlah aku mengundur diri

Re: Andainya Perpisahan Terjadi

: Andainya perpisahan terjadi
: Ingatlah sayang pesan ku yang terakhir
: Kenanglah cinta kita
: Walaupun engkau sudah ada pengantiku
:
: Anggaplah ini semua suratan
: Tiap bermula pastikan berakhir
: Cinta tak pernah kekal sesama insan

: Chorus:
: Sepanjang percintaan kita
: Ada saja halangannya
: Jika dah terpaksa
: Biarlah ku undur diri

: Bukannya ku tak sayang
: Dan bukannya benci
: Tetapi kerana sikapmu itu
: Dapat ku merasakan dinginnya cintamu terhadapku

: Siapakah yang sedang menantimu
: Sehingga ku terbiar tanpa perhatian
: Andainya aku undur diri
: Tentulah engkau faham sayang
: Kepergianku ini demi untuk
: Mencari ketenangan abadi

: Repeat Chorus

: Andainya perpisahan terjadi
: Ingatlah sayang pesan ku yang terakhir
: Kenanglah cinta kita
: Walaupun engkau sudah ada pengantiku
:
: Anggaplah ini semua suratan
: Tiap bermula pastikan berakhir
: Cinta tak pernah kekal sesama insan
: Oh ingatlah sayangku

: Sepanjang percintaan kita
: Ada saja halangannya
: Seandainya perpisahan ini telah ditakdirkan
: Biarlah biarlah ku mengundur diri

Re:Nak lirik lagu kumpulan Olan,cinta bandar tasik selatan

: : Sesiapa yang ader bole tolong hantar kat email saya tak.Saya nak sangat lirik lagu tu.Saya adalah peminat setia kumpulan tu.Saya nak sangat lirik lagu tu.

lirik lagu kumpulan Olan,cinta bandar tasik selatan

Olan

Cinta Bandar Tasik Selatan

Tiada apa yang dapat kurasakan
Selain dari cintaku padamu
Tiada lafaz sendu yang terindah
Yang dapat kugambarkan padamu

Bersama janji kita padukan
Seindah rindu yang dirasakan
Iringan bayu senja yang bertiup
Membisikkan cintaku padamu

Mengapakah perpisahan
Terjadi dalam cintaku
Ketika ku memerlukan kasihmu
Bandar Tasik Selatan
Mencermin kenangan syahdu
Berderai airmata piluku

Mengapakah perpisahan
Terjadi dalam cintaku
Ketika ku memerlukan kasihmu
Bagaikan dedaun layu
Yang gugur kekeringan
Dahaga mengharapkan rindumu

Senyum tangis sendamu
Sentiasa di hatiku
Namun kini kau tiada bersama

Oh! Berikanku sinaran
Agar dapat ku tempuh
Perjalanan hidupku
Bandar Tasik Selatan
Mencermin kenangan syahdu
Berderai airmata piluku

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2016 , All Rights Reserved.