KOD LAGU NIRVANA

Posted by BUDAK SEMPOI on Fri, 12/13/02 - 12:08:29.
In Reply to Play Guitar

AKU KEMPUNAN KOD LAGU NIRVANA



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: KOD LAGU NIRVANA

: AKU KEMPUNAN KOD LAGU NIRVANA

aku nak kod dan lirik lagu nirvana

Re: KOD LAGU NIRVANA

: AKU KEMPUNAN KOD LAGU NIRVANA

aku nak kod dan lirik lagu nirvana

Re: lagu sufi

: AKU KEMPUNAN KOD sufi

Re: lagu sufi

Tolonglah bagi lagu sufi dah lame mencari...

Re: nak lirik lagu generasiku(OAG)

NAKLA LIRIK GENERASIKU(OAG)

Re: nak lirik lagu generasiku(OAG)

:
: NAKLA LIRIK GENERASIKU(OAG)NAK LAGU DAN GAMBAR RADHI OAG OKEY.

Re: KOD LAGU NIRVANA

: AKU nak mintak semua lirik lagu nirvana

Re: aku nak sumerlirik lagu oag

: asal korang ni tak bagipun.aku dah lama mintak,

Re: KOD LAGU sufi

kod lagu sufi dari kumpulan damasutra

Re: KOD LAGU sufi

: kod lagu sufi dari kumpulan damasutra

Re: KOD LAGU sufi

: : kod lagu sufi dan asyik dari kumpulan damasutra

kod lagu oag yang best2

: aku nak kod gitar lagu 60'tV ke ape ape sje lah yg best

Re: KOD LAGU NIRVANA

: I LAP U COBEN

Re: NIRVANA LOVE SONG'S, SUCK MY DICK

: : : I LAP U COBEN

Re: NIRVANA LOVE SONG'S, SUCK MY DICK

: : : : I LAP U COBEN

Re: NIRVANA LOVE SONG'S, SUCK MY DICK

i love you song so much

Re: NIRVANA LOVE SONG'S

: : I LAP U COBEN

Re: KOD LAGU NIRVANA

: AKU KEMPUNAN KOD LAGU OAG

NAK LIRIK LAGU VENUSIA

TOLONG R SEND KAT KU LIRIK LGU NIE

oag

aku nak kod lagu oag : slumber

Re: KOD LAGU NIRVANA

aku nak kod lagu oag : slumber

Re: KOD LAGU NIRVANA

: AKU DAH JUMPA KOD LAGU nirvana NgaN LAGU oag yg. korang gila2 kan!!!yahooo.....

kod gitar kumpulan nirvana dengan lirik lagu kumpulan nirvana..

: :tolong cepat skit..

Re: kod gitar kumpulan nirvana dengan lirik lagu kumpulan nirvana..

: : :tolong cepat skit..

bg smua kod gitar nirvana

Re: kod gitar kumpulan nirvana dengan lirik lagu kumpulan nirvana..

: : :tolong cepat skit..kalau boleh esok.......8.00 pagi

Re: lagu oag

: aku nak dengar lagu oag & gambar radhi ok.

Re: lagu oag

: : aku nak dengar lagu oag & gambar radhi ok.

nak lagu hey!hey!

: : : aku nak dengar lagu oag & gambar radhi ok.

gambar radhi

: : : aku nak dengar lagu oag & gambar radhi ok.

Re: gambar radhi

: : : : aku nak dengar lagu oag & gambar radhi ok.

tapi lagu dia jaik muka dak sia
radhi kedak ska cinta **** u!

Orang @sli Gunung....OhYeah!

radhiofm dah ada siaran radionye...

Re: lagu oag

: : : aku nak dengar lagu oag & gambar radhi ok.

new album.!!

ok aku nak tanya mana album baru korang ha...?
boleh tak sertakan lirik baru senang nak hafal korang punya lagu ..
okey bye..kau slumber giler..maju o@g

genarasiku

akuh sukew lah lagu genarasi ku...

Re: lagu oag

: : : aku nak dengar lagu oag & gambar radhi ok.

Re: lagu oag

: : : : aku nak dengar lagu oag & gambar radhi ok.

Re: lagu oag

camner nak dapat lagu oag

Re: lagu oag

minat gila ngan oag

Re: lagu oag

: minat gila ngan oag,FREE DAY CINTA PADA KAMU SEMUA..............OAG

Re: haiiiiiii

hai abg radhi yang cute...bile nk kuar album baru...say you'll stay forever
you were so wonderful
forever for whatever

i look closer is stare with desire
your eyes glimpse are searching for me
you were so beautiful you're so wonderful
delightful colourful when you smile
your smile makes me cry
my heart whispers i dont know why
why you stay here in my room..

[ chorus ]
say you'll stay forever
you were so wonderful forever for whatever
say you'll stay together with me baby..
forever for whatever with me baby
it's you...ooohh....

my heart whispers why you stay here
in my ro0m..
lagu ni cam perasaan saya skang....

nak mintak semua lirik lagu oag

memang minat sangat ngan oag ni kalu bole album baru nanti buat la banyak ckit lagu inggeris.

Re: nak mintak semua lirik lagu oag

: memang minat sangat ngan oag ni kalu bole album baru nanti buat la banyak ckit lagu inggeris. lagi satu minat ssgt kt lagu permaisuri

nak lirik per_mai_suri by o@g of course!

lgu nih mmg besh!!per..mai...SYUri umahku.. per2...mai2..SYUri...ragaku...per2..mai...SYUri... syurgakuuu...hik3...

Re: kord lagu battlegrounds

: aku nak kord lagu battlegrounds yg best

aku nak lirik lagu VENUSIA

: dah berkurun aku nak lirik lagu ni

Re: nak mintak kod lagu Nirvana

: AKU KEMPUNAN KOD LAGU NIRVANA

Re: nak mintak kod lagu Nirvana

: AKU KEMPUNAN KOD LAGU NIRVANA

Re: nak mintak kod lagu Nirvana

: AKU KEMPUNAN KOD LAGU NIRVANA

Re: KOD LAGU NIRVANA

aku nak kod lagu nirvana

Re: KOD LAGU NIRVANA

: aku nak kod lagu nirvana

3hh jewhfe ewirhfwei wihrwh
gwdgwqjg 44 4654 464 46
5565 55 56 55+ 5

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.