tanya dimana letaknya kod-kod gitar

Posted by max_18 on Wed, 12/18/02 - 01:23:49.
In Reply to Play Guitar

boleh tak beritahu dimana letaknya kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan.........kalau tak boleh send email pakai lukisan( maksud saye jawapan itu tadilah) takpe pakai je ayat..tapi biarlah saye paham maksud tu....ok .bye



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

kod lagu melayu

: boleh tak beritahu dimana letaknya kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan.........kalau tak boleh send email pakai lukisan( maksud saye jawapan itu tadilah) takpe pakai je ayat..tapi biarlah saye paham maksud tu....ok .bye

Re: tanya dimana letaknya kod-kod gitar

: boleh tak beritahu dimana letaknya kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan.........kalau tak boleh send email pakai lukisan( maksud saye jawapan itu tadilah) takpe pakai je ayat..tapi biarlah saye paham maksud tu....ok .bye

Re: tanya dimana letaknya kod-kod gitar

: : boleh tak beritahu dimana letaknya kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan.........kalau tak boleh send email pakai lukisan( maksud saye jawapan itu tadilah) takpe pakai je ayat..tapi biarlah saye paham maksud tu....ok .bye

Re: tanya dimana letaknya kod-kod gitar

: : : boleh tak beritahu dimana letaknya kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan.........kalau tak boleh send email pakai lukisan( maksud saye jawapan itu tadilah) takpe pakai je ayat..tapi biarlah saye paham maksud tu....ok .bye

Re: tanya dimana letaknya kod-kod gitar

mula-mula belajar kod gitar kapuk ialah di bahagian A mainer dulu.

Re: tanya dimana letaknya kod-kod gitar

: boleh tak beritahu dimana letaknya kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan.........kalau tak boleh send email pakai lukisan( maksud saye jawapan itu tadilah) takpe pakai je ayat..tapi biarlah saye paham maksud tu....ok .bye

Re: ape website kod gitar lagu² melayu

boleh tak beritahu dimana letaknya website kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan

aku nak kod lagu2 melayu

: boleh tak beritahu dimana letaknya website kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan

aku susah nak cr kod2 gitar lagu melayu

kod lagu2 melayu

assalamualaikom..

disini ingin saya bagaimana nak cari kod2 lagu2 melayu kita utk saya sematkan kat dlm blog saya..pls helped me..

thanks s'pore gal..

Re: aku nak kod lagu2 melayu

: : boleh tak beritahu dimana letaknya website kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan

: aku susah nak cr kod2 gitar lagu melayu

:apa jer lagu melayu inggris bagi jer klu leh lah

Re: aku nak kod lagu2 melayu contohnya kumpulan may

: : : boleh tak beritahu dimana letaknya website kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan

: : aku susah nak cr kod2 gitar lagu melayu

: :apa jer lagu melayu inggris bagi jer klu leh lah

Re: ape website kod gitar lagu² melayu

: boleh tak beritahu dimana letaknya website kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan

Re: ape website kod gitar lagu² melayu

: : boleh tak beritahu dimana letaknya website kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan

Re: ape website kod gitar lagu² melayu

: : : boleh tak beritahu dimana letaknya website kod-kod gitar (gitar kapuk je).bolehkan

Re: kod gitar lagu² melayu

: : : : boleh tak beritahu dimana letaknya website kod-kod gitar(akustik).bolehkan???????????

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.