nak kod gitar lagu kristal

Posted by boy on Thu, 03/06/03 - 08:00:52.
In Reply to Play Guitar

brader sayer nak kod gitar lagu "dilaila" dan lagu "resam pak belalang" secepat mungkin ok

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: nak LIRIK LAGU YUSRI

:
: AS'KUM... BOLEH TAK AKU NAK MINTA LIRIK LAGU sampai DARI YUSRI KRU... PLEASE LAH AKU PUN TAK TAHU NAKCARI KAT NER LAGI... PLEASE... TOLONG HANTAR SECEPAT MUNGKIN YER... TERIMA KASIH...

mene kod gitar

: : brader sayer nak kod gitar lagu "dilaila" dan lagu "resam pak belalang" secepat mungkin ok.ala sikit je

nak semue kod lagu yg korang ader kat aku. .

: brader sayer nak kod gitar lagu "dilaila" dan lagu "resam pak belalang" secepat mungkin ok
lagu xpdc ngan lagu amuk & semua lagu rock ok

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

: brader sayer nak kod gitar lagu "dilaila" lagu "resam pak belalang" dan lagu rock melayu secepat mungkin ok

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

: : brader sayer nak kod gitar lagu "tiada lagi aku" dari kumpulan Rusty Blade secepat mungkin, nk ayat girl ni brader...huhuhu

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

brader ,kalau blh nk cepat

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

: brader ,kalau blh nk cepat

Re: nak kod gitar lagu sms by kristal

kalau leh bg cpat skit..
hehe..

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

brader ,kalau blh nk cepat

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

: : brader saya nak kod lagu mabuk oleh spider

Re: nak kod gitar lagu P . RAMLEE

: SAYA NAK KOD GITAR LAGU DALAM FILEM IBU MERTUAKU

Re: nak kod gitar lagu P . RAMLEE

: : SAYA NAK KOD GITAR LAGU DALAM FILEM IBU MERTUAKU iaitu getaran jiwa berserta lirik sekali.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

nak lirik lagu stereomonoku dari OAG

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

: : brader sayer nak kod gitar lagu "terhenti lamunan" lagu2 awie ah....

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

: : : brader sayer nak kod gitar lagu "terhenti lamunan" lagu2 awie n penantian juga dari awie...

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

: : : brader sayer nak kod gitar lagu "terhenti lamunan" lagu2 awie dan juga amy search...

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

: : : brader sayer nak kod gitar lagu "layang-layang terputus talinya" lagu2 awie ah....lagu tue alleycats tapi awie nyanyi yang terbaru...ok..tq

:)

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

: : : brader sayer nak kod gitar lagu "terhenti lamunan" lagu2 awie ah....

Re: nak kod gitar lagu rock melayu

: : : : Good evening my friend....i hope u still alive there...can u give into my mail all of the metallica clip video or metallica life in concert....

Re: nak kod gitar lagu melayu

: : nak lagu semua la senang

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : brader sayer nak kod gitar lagu "kejora" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : brader sayer nak kod gitar lagu "andaiku miliki semalam drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: brader tolong ehh..??

: : : brader sayer nak kod gitar lagu "nur nilam sari" drpd kumpulan search ngan awie. cpt skit k..

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

syok nya memang power gila mehu hangus

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}{tiada lagi}

: syok nya memang power gila mehu hangus

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : brader sayer nak kod gitar lagu "balada muzik jalanan" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : brader sayer nak kod gitar lagu "laila namamu teratas" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : : brader sayer nak kod gitar lagu "laila namamu teratas" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : : : brader sayer nak kod gitar lagu "laila namamu teratas" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : : : : brader sayer nak kod gitar lagu "laila namamu teratas" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : : : : : brader sayer nak kod gitar lagu "di pintu sepi" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : brader sayer nak kod gitar dan lirik lagu "isabella" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : brader sayer nak kod gitar lagu "isabella" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : brader sayer nak kod gitar lagu "balada muzik jalanan" drpd kumpulan search dan sedang ingin bercinta dari dewa kalau boleh cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : brader sayer nak kod gitar lagu "seroja" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : brader sayer nak kod gitar lagu "balada muzik jalanan" drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

brader sy mau kod lagu fantasia bulan madu skarang....

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : : brader sayer nak kod gitar lagu "balada muzik jalanan" drpd kumpulan spring. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : : brader gua nak kod lagu semua sekali drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu rock melayu{search}

: : : : : : brader gua nak kod gitar lagu semua sekali drpd kumpulan search. cpt skit k.

Re: nak kod gitar lagu Dajal dari BPR dan Opera Hidup Dari Wings

: : brader sayer nak kod gitar lagu "dilaila" lagu "resam pak belalang" dan lagu rock melayu secepat mungkin ok

Re: nak kod gitar lagu Dajal dari BPR dan Opera Hidup Dari Wings

: : bro aku nak kord gitar Dajal Bpr...plz

Opera Hidup dgn bujang senang dari wings

hidup rock...........

Re: nak kod gitar lagu SUARA KITA dari WINGS dan cinta BIAR PUTIH TULANG dari DINAMIK

: : : brader sayer nak kod gitar lagu "suara kita" lagu "biar putih tulang" dan lagu rock melayu secepat mungkin ok

Re: nak kod gitar lagu SUARA KITA dari WINGS dan cinta BIAR PUTIH TULANG dari DINAMIK

: : : brader sayer nak kod gitar lagu "suara kita" lagu "biar putih tulang" dan lagu rock melayu secepat mungkin ok

Re: nak kod gitar lagu Dajal dari BPR dan Opera Hidup Dari Wings

: : : brader sayer nak kod gitar lagu "dilaila" lagu "resam pak belalang" dan lagu rock melayu secepat mungkin ok

Re: nak kod gitar lagu Dajal dari BPR dan Opera Hidup Dari Wings

: : : : brader sayer nak kod gitar lagu "dilaila" lagu "resam pak belalang" dan lagu rock melayu secepat mungkin ok

Re: nak kod gitar lagu Dajal dari BPR dan Opera Hidup Dari Wings

complete kord lagu dajal and opera hidup. reply secepat mungkin ok

Re: nak kod gitar lagu Dajal dari BPR dan Opera Hidup Dari Wings

: complete kord lagu dajal and opera hidup. reply secepat mungkin ok..ajim

Re: nak kod gitar lagu Dajal dari BPR dan Opera Hidup Dari Wings

: complete kord lagu dajal and opera hidup. reply secepat mungkin ok..ajim

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2016 , All Rights Reserved.