aku cord guitar lagu acab (skinhead)

Posted by hisham on Sat, 05/17/03 - 03:09:07.
In Reply to Play Guitar

gagi leeeeee...ok
hantar kat e-mail aku
all right



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: aku nak cord guitar lagu acab (skinhead 4 life)

bagi la aku nak men gtar ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Re: aku nak cord guitar lagu acab (skinhead 4 life)

: bagi la aku nak men gtar ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Re: aku nak cord guitar lagu acab (skinhead 4 life)

: : bagi la aku nak men gtar ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

aq pngen tw kunci_a apa bg..??

Re: aku cord guitar lagu acab (bagun)

:pleze... aku nk cgt kod lagu ne
:tolong eh... :(

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: gagi leeeeee...ok
: hantar kat e-mail aku
: all right

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: : gagi leeeeee...ok
: : hantar kat e-mail aku
: : all right

Re: aku cord guitar lagu acab (bersama semula)

: : : gagi leeeeee...ok
: : : hantar kat e-mail aku
: : : all right

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: haha
: hantar kat e-mail aku
: all right

kalu korang betul2 dak skinheads,sape pengasas skinheads

kalo korang betul2 skinheads korang bagi tau aku sapa pengasas skinheads malaysia.jangan bangga sangat setakat korang dipanggil skinheads.skang aku tengk dak dak skinheads takde spirit langsung.

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

oi!!!!!!!!!!!! skinhead babai

nak kod gitar acab

bagi aku kod gitar acab......semua. For all the youth keep your faith until the end

Re: nak kod gitar acab

: bagi aku kod gitar acab . terima kasih

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: gagi leeeeee...ok
: hantar kat e-mail aku
: all right

Re: aku cord guitar lagu bersama semula acab (skinhead)

: : gagi leeeeee...ok
: : hantar kat e-mail aku
: : all right

Re: aku cord guitar lagu bersama semula acab (skinhead)

: : : bagi leeeeee...ok
: : : hantar kat friendster aku ok byez...
: : : all right

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

wei mat....
>>minta kod guitar lagu acab skinhead....
>>e-mel gua....johan_kb@yahoo.com
>>gua tunggu ni...

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: wei mat....
: >>minta kod guitar lagu acab skinhead....
: >>e-mel gua....johan_kb@yahoo.com
: >>gua tunggu ni...
: >>cepat ckit...

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: wei mat....
: >>minta kod guitar lagu acab skinhead....
: >>e-mel gua....johan_kb@yahoo.com
: >>gua tunggu ni...

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: : wei mat....
: : >>minta kod guitar lagu acab skinhead....
: : >>e-mel gua....johan_kb@yahoo.com
: : >>gua tunggu ni...

gua mau tau psl kod gitar

: : : wei mat....
: : : >>minta kod guitar lagu acab skinhead....
: : : >>e-mel gua....johan_kb@yahoo.com
: : : >>gua tunggu ni...

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: wei mat....
: >>minta kod guitar lagu acab skinhead....
: >>e-mel gua....johan_kb@yahoo.com
: >>gua tunggu ni...

...gua bagi batang

siape ade lirik lagu- abadikan salam- tukar ngan aku

tuka ngan ako boodooo

Re: siape ade lirik lagu- abadikan salam- tukar ngan aku

:Sega-saga

Re: nak mintak lirik kat kau - abadikan salam :-p

aku nak minta je boodoo

mintak kord ngan lirik bersama semula acab

: aku nak minta je boodoo

Re: mintak kord ngan lirik bersama semula acab

: : aku nak minta je boodoo

Re: mintak kord ngan lirik bersama semula acab

: : : aku nak minta je boodoo

Re: mintak kord ngan lirik bersama semula acab

: : : : aku nak tau lirik bodooooo

Re: mintak kord ngan lirik bersama semula acab

sedap dowh lagu tu!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: mintak kord ngan lirik bersama semula acab

: bro, let go lirik n kord bersama semula 1...

Re: mintak lirik bersama semula acab

nak lirik lagu bersama semula tu....

Re: mintak lirik bersama semula acab

: nak lirik lagu bersama semula tu....plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Re: mintak lirik bersama semula acab

: : nak lirik lagu bersama semula tu....plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Re: mintak kord ngan lirik bersama semula acab

: sedap dowh lagu tu!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: mintak kord ngan lirik bersama semula acab

: : aku nak belajar lagu tue!!!!!!!!!!!!!!!!

ada tak lirik bersama semula dr acab?pleaseee....

allooo there?im nana nak mintak lirik bersama semula?ada tak?

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

: tuka ngan ako boodooo

oi BOB mahu pecah kah errrrrrrrr!!!!! ko kasi tau kalau ko mahu pecah!!!!!!!!!!!!!

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

Fuck You All

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

: tuka ngan ako boodooo

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

mapus la

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

: : tuka ngan ako boodooo

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

: : : tuka ngan ako boodooo

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

sigasaga2...
ko pa kbar?...

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

wwww.skinheads.net

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

: : tuka ngan ako boodooo

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

: : : tuka ngan ako boodooo

kau besok turun
oi! siga_saga oi!oi!oi1oi!
**** nazi skinhead no derck"

Re: hi salam perkenalan dari ku!siapa tahu laman web( skinhead)tetapi bukan skintro

: : : : tuka ngan ako boodooo

: kau besok turun
: oi! siga_saga oi!oi!oi1oi!
: **** nazi skinhead no derck"

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

 aku cord guitar lagu acab (skinhead)

This popular thread has been given its own page : Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2020 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.