nak tau kord gitar lagu melayu

Posted by man on Sun, 05/18/03 - 07:13:26.
In Reply to Play Guitar

aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

nak tahu semua cord dan tabs lagu daripada boboy

nak thu sangat sangat cord dan tabs lagu drpd boboy janji seorang kekasih dan lain-lain lagi

kod gitar lagu demi masa-boboy

Demi masa-boboy
Am
Berbisiklah hatiku mengenangmu
Dm G C
Saat percintaan kita berlalu
Dm G
Sepi mencengkam dalam hati
C F
Menambah luka
Dm G
Seandai ada aku keriangan

Am
Hasrat menyentuh suria hidupku
Dm G C
Namun tersungkur menjadi debu
Dm
Tidak pernah terduga
Am
Perubahan cinta kita
E Am
Diakhir hayat berpisah jua

Chorus:
C E Am
Demi masa aku cuba menghalang semua itu
F G C
Hanya kerana kasih dan sayang
Dm G C F
Biar percintaan ini terus bersatu
Dm E
Berikan aku waktu membuktikan
Am
Oh kekasih...
G
Aduhai kekasih...
C F Dm
Tiada aku jemu menantikan keputusan
E Am
Seandainya masih rindu hulurkanlah ku seloka
Dm E
Puas ku tersiksa bagaikan terasa
Am
Tidak bermakna lagi

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: sy nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu demi masa boboy

tolong la gtau ea...
aq mnat lgu tu...

Re: nak tau kord gitar hani penyanyi hattan

saye nk kord lagu hani penyanyi hattan

Re: nak tau semua kord gitar apit

: aku nak tau semua kord gitar lagu2 apit

Re: nak tau kord lagu cinta antara kita duta ft baizura kahar

boleh bagi tak

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

salam ...
nk kod gitar lagu damasutra tajuk asyik,seribu bayangan,dan sesat dalam rindu

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

nk tau kod ori alif-akan tiba

Re: nak tau kord gitar

kord lagu she's gone kum steelheart
kum cromok i don't belong here

KOD GITAR BILA APRIL

nak chord guitar lagu bila april.fazley nyanyi.sape tau sent kat aku k.

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: aku nak tau kord gitar lagu slow rock melayu yang terkenal dari zaman 60an hingga sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

boleh tak saya nak kord guitat lagu permaisuri from data.. please someone..

Re: nak tau kord gitar lagu ENGLISH

: aku nak tau kord gitar lagu ENGLISH

nak tau kord gitar lagu melayu

: : aku nak tau kord gitar lagu def gab c(ampunkan aku)

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: aku nak tau kord gitar lagu spider..(bila nk saksi)

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: aku nak tau kord gitar lagu cinta untuk nabila nyanyian kumpulan melissa

Re: nak tau kord gitar lagu rozana

: aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu rozana

nak bljar sangat

Re: nak tau kord gitar lagu gembira hari ini farah af2

nak tau kord gitar lagu gembira hari ini farah af2

Re: nak tau kord gitar lagu2 search

: aku nak tau kord gitar lagu2 search

Re: nak tau kord gitar lagu2 search

: : aku nak tau kord gitar lagu2 search

Re: nak tau kord gitar lagu2 search

: : : aku nak tau kord gitar lagu2 search terutama lagu nyata dan maya

Re: nak tau kord gitar lagu2 search

: : aku nak tau kord gitar lagu2 amy search

Cinta metrialistik & kerja gila

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : Kalau boleh saya nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : Kalau boleh saya nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

stupid!!

Re: nk tau kord lagu lagenda cinta - lefthanded

mntak tolong klu ader kord dn tabs lgu lagenda cinta- lefthanded pllzzz...

Re: nk tau kord lagu lagenda cinta - lefthanded

: mntak tolong klu ader kord dn tabs lgu lagenda cinta- lefthanded pllzzz...

Re: nk tau kord lagu lagenda cinta - lefthanded

: : mntak tolong klu ader kord dn tabs lgu lagenda cinta- lefthanded pllzzz...semua.....

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: aku nak tau kord gitar lagu titian hasrat kumpulan samudera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu titian hasrat-kumpulan samudera

: : aku nak tau kord gitar lagu titian hasrat kumpulan samudera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu titian hasrat-kumpulan samudera

: : : aku nak tau kord gitar lagu titian hasrat dan salam sejahtera kumpulan samudera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu titian hasrat-kumpulan samudera

: : : aku nak tau kord gitar lagu titian hasrat kumpulan samudera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu titian hasrat-kumpulan samudera

: : : : aku nak tau kord gitar lagu terminal cinta-samusera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu titian hasrat-kumpulan samudera

: : : : : aku nak tau kord gitar lagu terminal cinta-samusera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu titian hasrat-kumpulan samudera

: : : : : : aku nak tau kord gitar lagu titian hasrat
-samusera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu titian hasrat-kumpulan samudera

: : : : : : aku nak tau kord gitar lagu terminal cinta-samusera tlng lah bg tau

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

ADAM KU BERTANYA

: : : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu 60an

: aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu 60an

maseng2 bodo . tao mnta . bg laa babi !

nak awek

aku nak cari awek cun

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: aku nak tau kord gitar lagu muse

Re: nak tau kord gitar kumpulan search ngan spider

tolong ek

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu 90an and kistal(nurani)

Re: nak tau kord gitar lagu Rusty Blade

: aku nak tau kord gitar lagu Rusty Blade yang terkenal dari zaman 80an

segala macam rock

aku nak kord lagu2 rock. melayu la. slow rock, hard rock, rock blues...segala macam rock la

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2020 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.