nak tau kord gitar lagu melayu

Posted by man on Sun, 05/18/03 - 03:13:26.
In Reply to Play Guitar

aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: nak tau lirik lagu melayu n lagu nasyid terbaru

: lagu biar lah rahsia nyayian siti nurhaliza

: lagu AKU TANPA CINTAMU nyanyian Mirwana

Re: nak tau lirik lagu melayu terbaru

lagu biarlah rahsia nyanyian siti nurhaliza dan lagu dealova nyanyian once.

Re: nak tau kord gitar lagu melayu babe dan lirik

: aku nak tau kat ner lirik lagu terbaru lepak..ko kasi arr aku URL dia..ok chow dan maner lirik babe balas kat email nanti

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: bagi aku lirik dan kod lagu WING dan SEARCH..

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : bagi aku lirik dan kod lagu JAMAL ABDILLAH

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : bagi aku lirik dan kod lagu KRU,lefthanded,search,wings,black dog bone dan lagu-lagu Indonesia terhangat pada tahun 1980-2003

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : bagi aku lirik dan kod lagu M.NASIR/MAWI,SPIDER,60AN,DAN LAGU YANG RANCAK

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

slam...semua skali terutama lagu malam dan semalam

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

slam...semua skali terutama lagu malam dan semalam

Re: nak tau kord gitar & lirik hilang dari garasi

: : : : bagi aku lirik dan kod lagu hilang dari garasi ASAP k

Re: nak tau kord gitar & lirik hilang dari garasi

: : : : : bagi aku lirik dan kod lagu hilang dari garasi ASAP k

Re: nak tau kord gitar & lirik hilang dari garasi

: : : : : : bagi aku lirik dan kod lagu hilang dari garasi ASAP k

nak kod lagu bat country

: : : : : : : bagi aku kod lagu bat country dari avenged sevenfold......
this group band so gud...

nak kod lagu bat country

: : : : : : : bagi aku kod lagu hilang dari avenged sevenfold......

Re: nak tau kord gitar & lirik hilang dari garasi

: : : : : bagi aku lirik dan kod lagu hilang dari garasi from Aaron

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : :bagi aku kod dan lirik lagu ratu,radja

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : :bagi aku kod dan lirik lagu ratu,radja,peter pan,rossa,wings,search,unggu,dewa

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : bagi aku lirik dan kod lagu KRU,lefthanded,search,wings,black dog bone dan lagu-lagu Indonesia terhangat pada tahun 1980-2006

nak dengar lagu

: : : bagi aku lirik dan kod lagu KRU,lefthanded,search,wings,black dog bone dan lagu-lagu Indonesia terhangat pada tahun 1980-2003

Re: nak dengar lagu

: : : :aku nk dengar lagu yg best...

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : bagi aku lirik dan kod lagu May,lefthanded,search,wings,black dog bone dan lagu-lagu kumpulan Rock terhangat di Malaysia pada tahun 1980-2003

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

semua kod lagu lagu kumpulan rock no1 malaysia SEARCH

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : bagi saya lirik dan kod lagu May,lefthanded,search,xpdc,wings,black dog bone dan lagu-lagu kumpulan Rock terhangat di Malaysia pada tahun 1980-2003

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : : bagi saya lirik dan kod lagu May,lefthanded,search,xpdc,wings,black dog bone dan lagu-lagu kumpulan Rock terhangat di Malaysia pada tahun 1980-2003

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : : : bagi saya lirik dan kod lagu May,lefthanded,search,xpdc,wings,black dog bone dan lagu-lagu kumpulan Rock terhangat di Malaysia pada tahun 1980-2003 nak sekarang!!!!

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : : : bagi saya lirik dan kod lagu May,lefthanded,search,xpdc,wings,black dog bone dan lagu-lagu kumpulan Rock terhangat di Malaysia pada tahun 1980-2003

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : : : : bagi saya lirik dan kod lagu May,lefthanded,search,xpdc,wings,black dog bone dan lagu-lagu kumpulan Rock terhangat di Malaysia pada tahun 1980-2003

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : : : : : bagi saya lirik dan kod lagu May,lefthanded,search,xpdc,wings,black dog bone dan lagu-lagu kumpulan Rock terhangat di Malaysia pada tahun 1980-2003

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : : : : : : bagi saya lirik dan kod lagu May,lefthanded,search,xpdc,wings,black dog bone dan lagu-lagu kumpulan Rock terhangat di Malaysia pada tahun 1999-2009

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : : : : : : bagi saya lirik lagu M.Nasir bersama kord gitar

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : : : bagi saya lirik dan kod lagu May,lefthanded,search,xpdc,wings,black dog bone dan lagu-lagu kumpulan Rock terhangat di Malaysia pada tahun 1980-2003

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : : : : bagi saya kord gitar lagu search *kejoraku bersatu*

Re: Nak kord gitar lagu melayu

: : : : : : bagi saya lirik dan kod lagu May,lefthanded,search,xpdc,wings,black dog bone dan lagu-lagu kumpulan Rock terhangat di Malaysia pada tahun 1980-2003

kord lagu wings - hukum karma

hukum karma best

Re: kord lagu wings - hukum karma

:KORD GITAR LAGU HUKUM KARMA

Re: kord lagu wings - hukum karma

: hukum karma kord lagu yang ramai minta tapi tak nampak bayang pun.

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : bagi aku lirik dan kod lagu SEARCH..

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : bagi aku lirik dan kod lagu bagi lagu titian hasrat samudera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : bagi aku lirik dan kod lagu bagi lagu titian hasrat samudera,hanya padamu qiara ngn cinta melankolia...

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : bagi aku lirik dan kod lagu bagi lagu salam sejahtera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : bagi aku lirik dan kod lagu bagi lagu titian hasrat samudera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu titian hasrat

: : : : bagi aku lirik dan kod lagu bagi lagu titian hasrat samudera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : : bagi aku lirik dan kod lagu bagi lagu titian hasrat samudera

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : : : bagi aku lirik dan kod lagu bagi lagu titian hasrat samudera

boleeeeeeeeeeeeeh....boleh bla

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: aku nak tau semua kod guitar lagu melayu yg ko ada

Re: nak tau kord skill minor

: : aku nak tau semua kod guitar lagu melayu yg ko ada

kord and lirik CINTA KAIN PUTIH (PUTRA)

intro;skill eminor

ku sangkakan hujanCinta Kain Putih
Artist: Putra
am dm g
Ku jalan sendiri tiada tempat
c
Untuk menanti
f dm
Tiada mu aku menyepi
em
Bayanganmu aku mencari...
am dm g
Ku sangkakan hujan
c f
Tapi taufan datang melanda
f dm
Ku mencari tanpa pegangan
em am
Dan tersungkur di ketepian
dm am
Kain putih yang kuberi padamu
em
Kini pudar warna-warnanya
dm am
Kuselimut di atas ikal rambutmu
em am
Kian jatuh terus cecah ke bahu...
dm g
Ku mencari bayangmu tiada
c am
Di langit biru di lautan api
dm am
Kau hilang dan semakin jauh
em am
Hujung dunia kita berjumpa
dm g
Bila ku lihat kau dihancur
em am
Bagaikan luruh bunga yang gugur
dm
Kusunting dirimu
g c
Kan kugenggam hatimu itu
f dm
Kan kujaga wahai bungaku
em am
Kau kan tumbuh subur mewangi
am dm
Kau mekarlah wahai mu bunga
em am
Subur menguntum ditaman hati
dm am
Kau hilang dan semakin jauh
em aminor
hujung dunia kita berjumpa

tapi taufan datang melanda

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : aku nak tau semua kod guitar lagu Wings,Radja,Ratu.Termasuk kord lagu Soldier of Fortune dan Hotel California.

Re: nak tau kord gitar lagu peterpan

: : aku nak tau semua kod guitar lagu peterpan yg ko ada

Re: nak tau kord gitar lagu melayu- kasihnya laila

: : aku nak tau semua kod guitar lagu melayu yg ko ada

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2016 , All Rights Reserved.