nak tau kord gitar lagu melayu

Posted by man on Sun, 05/18/03 - 03:13:26.
In Reply to Play Guitar

aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : aku nak tau lirik lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord lagu man kidal

: : nak tau kord lagu man kidal & lirik

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang. may - wira cyborg skali ngn solo, seruan - lefthended skali ngn solo, iron maiden - hallowed by thy name skali solo, debunga wangi - lefthended skali ngn solo.

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang TERUTAMA LEFTHANDED..KALO BOLEH KOD GORENG SKALI YA...

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang TERUTAMA LEFTHANDED..KALO BOLEH KOD GORENG SKALI YA...

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang TERUTAMA DESIRE..KALO BOLEH KOD GORENG SKALI YA...

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

bacalah

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

: bacalah

kamikaze
axl's
kristal

Re: gua nk tau semau kord gitar lagu axl's..

: : : : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

: : bacalah

: kamikaze
: axl's
: kristal

Re: gua nk tau semau kord gitar lagu kamikaze..

: : : : : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

: : : bacalah

: : kamikaze
: : axl's
: : kristal

Re: gua nk tau semau kord gitar lagu axl's..

: : : : : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

: : : bacalah

: : kamikaze
: : axl's
: : kristal

GUA NK LAGU MELAYU YG BEST2

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang
buduh bah lakas tah aku minta kord gitar paluiiiiiiii!!!!

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang lagu apa2

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : aku nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dari dulu hingga skarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

aku nak guitar tab semua lagu cromok

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: aku nak guitar tab semua lagu cromok
boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
terima kasih

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : aku nak guitar tab semua lagu cromok
: boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: terima kasih

nak koad lagu rock70an

Re: nk lagu semua dlm album hukuman karma wings

: : aku nak guitar tab semua lagu wings album hukuman karma
: terima kasih

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : aku nak guitar tab semua lagu cromok
: boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: terima kasih aku nk cari lagu love hunter tajuk ambutlah kasih

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : aku nak guitar tab semua lagu cromok
: : boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: : terima kasih aku nk cari lagu love hunter tajuk ambutlah kasih

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak

nk kord lagu dan lirik
"memori mardiana-helter skelter" sme "suratan perpisahan-sofea"

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak

nk cord lagu "memori mardiana-helter skelter" sme "suratan perpisahan-sofea"

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

nk cord lagu "memori mardiana-helter skelter" sme "suratan perpisahan-sofea"

rock melayu 90-an

: : aku nak guitar tab semua lagu rock melayu 90-an
: terima kasih

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

asalamualaikum...aku nk kord n tab lagu 60an dlu2....lgu bbir mesra jiwa prah..lgu kisah dan teladan..kalo bley sume lar..lgi lagu rock BPR nk tab lagu jer..

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: asalamualaikum...aku nk kord n tab lagu 60an dlu2....lgu bbir mesra jiwa prah..lgu kisah dan teladan..kalo bley sume lar..lgi lagu rock BPR nk tab lagu jer..

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : asalamualaikum...aku nk kord n tab lagu 60an dlu2....lagu kisah dan tauladan

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : aku nak guitar tab semua lagu cromok
: boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: terima kasih

nk dapatkn kord atau tabs sweet charity

saya nk kord atau tabs lagu musibah dari kumpulan sweet charity...kalau boleh dapat kan..terima kasih

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : aku nak guitar tab semua lagu cromok
: : boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: : terima kasih

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : aku nak guitar tab semua lagu cromok
: : : boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: : : terima kasih

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : : : aku nak guitar tab semua lagu rock
: : : : boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: : : : mana² yg anda tau.
: : : : terima kasih

Re: aku nk chord lgu Gun's n roses

: : aku nak guitar tab semua lagu cromok
: boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: terima kasih

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : aku nak guitar tab semua lagu cromok
: boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: terima kasih

tolong bg kat aku kord lagu dalam filem my heart..
boleh takk.

Re: nak tahu kord gitar lagu-lagu rock kapak dulu-dulu terutama love hunters

boleh tolong kirim tak?

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : : aku nak guitar tab semua lagu cromok
: : boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: : terima kasih

: tolong bg kat aku kord lagu dalam filem my heart..
: boleh takk.

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

aku nak tengok gambar rock dulu dulu
& lagu lagu rock

Re: nak tau kord gitar lagu melayu rock kapak dulu & sekarang

: : aku nak guitar tab semua lagu cromok
: boleh tolong bagi kord lagu rock dulu-dulu.....
: terima kasih

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2016 , All Rights Reserved.