nak tau kord gitar lagu melayu

Posted by man on Sun, 05/18/03 - 03:13:26.
In Reply to Play Guitar

aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: NAK KORD GITAR KUMPULAN KRISTAL

: : : GUA NAK KORD LAGU TERBARU KUMPULAN KRISTAL,ZUNITA JE K.....!!!!

Re: NAK KORD GITAR KUMPULAN KRISTAL

: : : : GUA NAK KORD LAGU TERBARU KUMPULAN KRISTAL,NURANI JE K.....!!!!

Re: NAK KORD GITAR KUMPULAN KRISTAL

: : GUA NAK KORD LAGU kumpulan kristal iaitu lat ta li lat

Re: NAK KORD GITAR KUMPULAN KRISTAL

: : GUA NAK KORD LAGU TERBARU KUMPULAN KRISTAL, SUATU KENANGAN DAN KEINDAHAN PANTAI KALAU BOLEH SECEPAT MUNGKIN

Re: NAK KORD GITAR KUMPULAN KRISTAL

: : : GUA NAK KORD LAGU KUMPULAN KRISTAL,resam pak belalang

dejavu,layar dan sambar

Re: NAK KORD GITAR KUMPULAN KRISTAL

: : : : GUA NAK KORD LAGU KUMPULAN KRISTAL,resam pak belalang

: dejavu,layar dan sambar

Re: NAK KORD GITAR KUMPULAN KRISTAL

blh mintak kod lagu kristal tjk suatu kenangan, memburu impian

Re: nak kord lagu kumpulan kristal

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak kord lagu kumpulan kristal

//////////////////

Re: nak kord lagu kumpulan kristal

: //////////////////

antor kord guitar kat aku (kRistA|) yg ORi

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak kord lagu kumpulan kristal

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak kord lagu kumpulan kristal

a'kum?saya nak kod lagu kristal leh tak yang lama dan yang baru...kalau boleh lagu baru "keindahan pantai" skali kalau ade...thanks....bye...

dengarlagu

dengar lagu kristal

Re: nak kord lagu kumpulan kristal

: : : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak kord lagu kumpulan kristal

: : : : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak kord lagu kumpulan kristal

aku nak kor lagu kristal

domnload lagu kumpulan kristal

:aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: :aku nak tahu no acap lorh..

nak no pon acap kumpulan kristal

: :aku nak tahu sgt ape no acap kumpulan kristal.......

Re: nak no pon acap kumpulan kristal

: : :aku nak tahu sgt ape no acap kumpulan kristal.......

acap ni

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal
AKU NAK DOWNLOAD LAGU SUATU KENANGAN MACAM MANALA AGAKNYA KAN.

Re: lagu terbaru kumpulan kristal

: :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

lagu2 terbaru kump kristal..
:)

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: : :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

cm ner nak dapatkan lagu terbaru kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

saya nak lagu yang terbaru skarang nie

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: :aku nak tahu kat mane bleh download lagu memburu ridu nyanyian kump. kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 nurani

hiiiiiii.....

saya nak minta gambar kumpulan kristal..
plzzzzzzzzzz........
saya minat giler ngan kumpulan korang...

bile nk wat konsert kat ipoh???????

: :bile kristal nak wat konsert kat ipoh???? cpt2 le ambik drummer baru gantikn joe. aku minat giler kat kristal... terutama kat rodi. aku harap leh jumpe ngan rodi nnti...

Re: domnload lagu kumpulan kristal album terbaru

: :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: myspace kristal dan perlu pertolongan fans kristal

(myspace.com/kristalantivirus)kepada sesiapa fans kristal yg meminati kumpulan kristal...jom join myspace kristal..disana bleh tgk pic baru kumpulan kristal..n bleh ngar lagu dari album pertama sampai album keempat (analogi) yang popular ngan lagu zunika,retorik cinta,dan nurani..kepada sesiapa yg punyai gambar setiap ahli kristal ...boleh hantar ker alamat email saya...adeq_kristal86@yahoo.com

hai................

hai..............minat giler dgan kristal tp tulah ingt kan nak join tiap kali show kristal tp sibuk.............tp kadang-kala macam ne nk tau bla show kristal......leh bagi tau x?

Re: nak gambar terbaru kristal

maner nak dapat gambar terbaru kristal

Re: Website Kristal

apsal Web site kristal kat myspace dah tak der hah? gi mana web site tu?

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: : :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal-nurani

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: : :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: : : :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

hai suma...SAYA PUN NAK TAU JGA...KAT MANA SAYA BOLEH DOWNLOAD LAGU NURANI ......SAYA MINAT GILA LA LAGU 2

nak gambar

aku nak tengok gambar diorang maner? x kan x der kot?

Re: nak gambar dan biodata

cam maner aku nak dapat gambar dengan biodata diorang ni....
aku memang minat sangat....

Re: nak gambar dan biodata

: cam maner aku nak dapat gambar dengan biodata diorang ni....
: aku memang minat sangat kat dorg ni.......

nak gambar kumpulan kristal

: cam maner aku nak dapat gambar dengan b
iodata diorang ni....
: aku memang minat sangat....

Re: nak gambar kumpulan kristal

how are you. saya peminat kumpulan kristal.

boleh kenalan dengan kumpulan korang

:
: : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: iodata diorang ni....
: : aku memang minat sangat....

nak ym kristal

kita nak ym bleh x???

: boleh kenalan dengan kumpulan korang

:
: :
: : : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: : iodata diorang ni....
: : : aku memang minat sangat....

nak yhoo messages kristal

saye peminat dan pemenat kristal
saye nak yahoo messages leh x?.......e-mil ke

:
: :
: : : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: : iodata diorang ni....
: : : aku memang minat sangat....

nak ym lan

boleh saye nak ym lan thu kan ym 2 ape kan? TOLONG LA BALAS PLSSSSSSSSSSS PEMINAT SEJATI HEHEHE.....

:
: :
: : : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: : iodata diorang ni....
: : : aku memang minat sangat....

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2016 , All Rights Reserved.