nak tau kord gitar lagu melayu

Posted by man on Sun, 05/18/03 - 03:13:26.
In Reply to Play Guitar

aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

nu:nak sembang dengan kristal

: how are you. saya peminat kumpulan kristal.

: boleh kenalan dengan kumpulan korang

:
: :
: : : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: : iodata diorang ni....
: : : aku memang minat sangat....

Re: nak gambar kumpulan kristal

how are you. saya peminat kumpulan kristal.

:
: : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: iodata diorang ni....
: : aku memang minat sangat....

Re: nak gambar kumpulan kristal

MACAM MANA SAYA NAK LIHAT GAMBAR KUMPULAN KRISTAL

:
: : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: iodata diorang ni....
: : aku memang minat sangat....

Re: nak gambar kumpulan kristal

bagilah gambar terbaru kumpulan kristsl....

:
: : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: iodata diorang ni....
: : aku memang minat sangat....

Re: nak gambar kumpulan kristal

nak gambar kumpulan kristal yang terbaru

:
: : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: iodata diorang ni....
: : aku memang minat sangat....

Re: nak gambar kumpulan kristal

: nak gambar kumpulan kristal yang terbaru

:
: :
: : : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: : iodata diorang ni....
: : : aku memang minat sangat....
aku nak gambar kumpulan kristal terbaru 2008 leh bgi tak ?

Re: nak gambar kumpulan kristal

gambar kumpulan kristal

:
: : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: iodata diorang ni....
: : aku memang minat sangat....

Re: nak gambar kumpulan kristal

: gambar kumpulan kristal

:
: :
: : : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: : iodata diorang ni....
: : : aku memang minat sangat....

Re: nak gambar kumpulan kristal

: :

gambar kumpulan kristal

:
: :
: : :
: : : : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: : : iodata diorang ni....
: : : : aku memang minat sangat....

nak ym lan kristal n kwn2 ye sekali

nak ym korang leh.

: :
: : :
: : : :
: : : : : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: : : : iodata diorang ni....
: : : : : aku memang minat sangat....

Re: nak ym lan kristal n kwn2 ye sekali

: nak ym korang leh.

:
: : :
: : : :
: : : : :
: : : : : : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: : : : : iodata diorang ni....
: : : : : : aku memang minat sangat....

Re: nak ym lan kristal n kwn2 ye sekali

: haiiiiiiiii............ko org pa khbr?slmt ari raya k........mie dr sabah

lan hensem heheheh

ni ym saye(emma_winne)jgn lupe ym tua.....

lan hensem heheheh

ni ym saye(emma_winne)jgn lupe ym tua.....

nak ym gan lan

nak jmpe la n kwn2.saye nak ym lan leh....

: :
: : :
: : : :
: : : : : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: : : : iodata diorang ni....
: : : : : aku memang minat sangat....

Re: nak gambar kumpulan kristal

kristal is the best

:
: : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: iodata diorang ni....
: : aku memang minat sangat....

Re: nak gambar kumpulan kristal

kristal is the best

:
: : cam maner aku nak dapat gambar dengan b
: iodata diorang ni....
: : aku memang minat sangat....

nak gambar kumpulan kristal

: cam maner aku nak dapat gambar dengan biodata diorang ni....
: aku memang minat sangat....

Re: Nak gambar terbaru kristal yang cute2 tu

:cam ner saya nak dapatkan gambar2 terbaru kristal?

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

aku nak download lagu kumpulan kristal 60an

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: : :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: : : :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: : : : :aku nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal

Re: domnload lagu kumpulan kristal

: : : : : :download lagu2 kristal camne yek
i minat giler kat kristal

download lagu kumpulan kristal

: : : :saya nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal bleh?

Re: download lagu kumpulan kristal

: : : : :saya nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal bleh?

Re: download lagu kumpulan kristal

: : : : : :saya nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal bleh?

Re: download lagu kumpulan kristal

: : : : : : :saya nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal bleh?

Re: download lagu kumpulan kristal

: : : : : : : :saya nak tahu kat mane bleh download lagu2 kumpulan kristal bleh?

Re: download lagu kumpulan kristal

boleh x berikan saya lagu baru kumpulan kristal yang bertajuk SMS

Re: download lagu kumpulan kristal

: boleh x berikan saya lagu baru kumpulan kristal yang bertajuk SMS

assalammualaikom.............

owg nie mnat giler kat lan........

Re: download lagu kumpulan kristal

: : boleh x berikan saya lagu baru kumpulan kristal yang bertajuk puteri cinta hati

Re: download lagu kumpulan kristal

: : boleh x berikan saya lagu-lagu kumpulan kristal.

keji

lagu kristal x sedap hangat?.........

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 90.2004 &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : i nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 90.2004 &sekarang
terima kasih..........

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: takkan ada cinta yang lain

takkan ada cinta yang lain lagu dari titi tj

Re: takkan ada cinta yang lain

: : : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an,80an &sekarang

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

: : : aku nak tau kord gitar lagu melayu yang terkenal dari zaman 60an hingga 2003

Re: nak tau kord gitar lagu melayu

aku nak tau kat ner lirik lagu terbaru lepak..ko kasi arr aku URL dia..ok chow

Re:nak tahu lirik lagu kenapa nyanyian lah ve

: aku nak tau kat ner lirik lagu terbaru lepak..ko kasi arr aku URL dia..ok chow

Re: nak tau lirik lagu melayu terbaru

:nak tau kat ner lirik lagu terbaru lepak..kasi arr URL dia..ok chow

Re: nak tau lirik lagu kumpulan sofaz

: :nak tau kat ner lirik lagu sofaz yang bezt tersangat tu.....kasi arr URL dia..s-shah p.gitar ke-1,o-one p.drum,f-fairuz p.bass,a-aremeer vokalis,z-zimi p.gitar ke-2 n vokalis ke-2,r-rodie p.keyboard....sofazr...inilh maksud nyer....

Re: nak tau lirik lagu melayu terbaru

nk tahu lirik lagu jangan ada benci

Re: HILANG GELAP TERBITLAH TERANG

: :nak tau kat ner lirik lagu terbaru lepak..kasi arr URL dia..ok chow

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2016 , All Rights Reserved.