kod gitar

Posted by KODOK on Mon, 05/26/03 - 01:21:54.
In Reply to Play Guitar

nak kod gitar semua lagu nirvana



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: kod gitar

: nak kod lagu terbaru

Re: nak belajar cara main gitar..

weh...leh ajar aku cara main gitar yang lebih pro ka?
sa tau yang asas jer..kalo leh...emel la kat aku erk?

Re: nak belajar cara main gitar..

: weh...leh ajar aku cara main gitar yang lebih pro ka?
: sa tau yang asas jer..kalo leh...emel la kat aku erk?

Re: nak belajar cara main gitar..

tolong kasi kord-kordnye dan gambar rajah nye sekali
kalu bole kasi sekali lagu-lagu yang best , bolelah aku main
antakan ke e-mail aku

Re: kod gitar

: nak kod gitar semua lagu melayu

Re: kod gitar

: nak kod gitar redline95

Re: kod gitar

: nak kod gitar semua lagu radja

Re: kod gitar

: nak kod gitar lagu tiada lagi aku,rusty blade

Re: kod gitar

: : nak kod gitar lagu tiada lagi aku,rusty blade

Re: kod gitar

: : : nak kod gitar lagu kenangan cinta,rusty blade

Re: kod gitar

: nak kod gitar semua lagu wing and lagu best melayu

Re: kod gitar

: nak kod gitar semua lagu dewa

Re: kod gitar

: nak kod gitar lagu melayu

kod gitar

kod gitar kumpulan oag dan avril lavigne

nak kod gitar berhenti mengharap(shelia on 7), relaku pujuk(spider)

hope so fast

Re: nak kod gitar berhenti mengharap(shelia on 7), relaku pujuk(spider)

: hope so fast

Oh reena(crounm'80) redline95(Shizuka) relaku pujuk(spider)

hantar cepat sikit aku nak blahh balik london..............jgn marah

nakot jerk

: hantar cepat sikit aku nak blahh balik london..............jgn marah

ok,aku akan hantar.....

: : hantar cepat sikit aku nak blahh balik london..............jgn marah

Re: Oh reena(crounm'80) redline95(Shizuka) relaku pujuk(spider)

: hantar cepat sikit aku nak blahh balik london..............jgn marah

Re: Oh reena(crounm'80) redline95(Shizuka) relaku pujuk(spider)

: : hantar cepat sikit aku nak blahh balik london..............jgn marah

Re: Oh reena(crounm'80) redline95(Shizuka) relaku pujuk(spider)

Em, c, D, Bb
chorus: c, D, Bb, Em

Re: Oh reena(crounm'80) redline95(Shizuka) relaku pujuk(spider)

bley anta kod lagu redline shizuka.......

Re: nak kod gitar berhenti mengharap(shelia on 7), relaku pujuk(spider)

: : hope so fast

Re: nak kod gitar berhenti mengharap(shelia on 7), relaku pujuk(spider)

: : : hope so fast

Re: nak kod gitar berhenti mengharap(shelia on 7), relaku pujuk(spider)

: : : : hope so fast

Re: nak kod gitar berhenti mengharap(shelia on 7), relaku pujuk(spider)

buto,

Re: nak kod gitar berhenti mengharap(shelia on 7), relaku pujuk(spider)

: hope so fast

Re: nak kod gitar semau untuk mu (anuar zain), relaku pujuk(spider)

: : hope so fast

Re: kod gitar

: nak kod gitar semua lagu flop poppy

Re: kod gitar

nak belajar/cara tekan kod gitar

Re: kod gitar

: nak kod gitar semua lagu nirvana

gmn sih main dram yg bnar

: : nak kod gitar semua lagu nirvana

Re: cara main drum

gimana teknik menginjak pedal yang benar?????

Re: gimana teknik minginjak pedal yang baik

beri tau w y?????

Re:ajarin cara bermain dram donk!!!~

: : nak kod gitar semua lagu nirvana

Re: cara maen dram yg benar

: : nak kod gitar semua lagu nirvana

Re: kod gitar

: : nak kod gitar semua metallica and scorpion

Re: kod gitar

: : nak kod gitar semua lagu greenday

Re: kod gitar

: : nak kod gitar semua lagu teratai, kamelia, pelangi petang, usang.

Re: kod gitar

laman web mane nak cari kod lagu ha?

Re: kod gitar

: : nak kod gitar semua lagu nirvana

kod gitar

saya nak kod gitar semua lagu gunung kinabalu - kimin mudin

Re: kod gitar

: : nak kod gitar semua lagu oag

Re: kod gitar

nk lagu heart

Re: cara bermain gitar

: : sek kom...kpd sesiapa yg proo main gitar....saya minat sangat ngan gitar tapi tak reti nak main la...dan tak dak sepa pon yg sudi nak ajar saya main gitar...belajar melalui buku pon tak berapa nak paham...so tolonglah ajar saya bermain gitar kepada yg sudi...nak masuk class music..tapi bayarannya mahai sesangat la...so kpd siapa yg sudi nak ajar saya bermain gitar...emillah kpd saya
( sharifah_idzmar@yahoo.com.sg )...pertolongan anda amatlah dihargai.

Re: cara bermain gitar

: : : sek kom...kpd sesiapa yg proo main gitar....saya minat sangat ngan gitar tapi tak reti nak main la...dan tak dak sepa pon yg sudi nak ajar saya main gitar...belajar melalui buku pon tak berapa nak paham...so tolonglah ajar saya bermain gitar kepada yg sudi...nak masuk class music..tapi bayarannya mahai sesangat la...so kpd siapa yg sudi nak ajar saya bermain gitar...emillah kpd saya
azlee_91@yahoo.com

mekaseh......

Re: cara bermain gitar

: : : sek kom...kpd sesiapa yg proo main gitar....saya minat sangat ngan gitar tapi tak reti nak main la...dan tak da sapa pon yg sudi nak ajar saya main gitar...belajar melalui buku pon tak berapa nak paham...so tolonglah ajar saya bermain gitar kepada yg sudi...nak masuk class music..tapi bayarannya mahai sesangat la...so kpd siapa yg sudi nak ajar saya bermain gitar...emillah kpd saya
: ( apiz_05@yahoo.com.sg )...pertolongan anda amatlah dihargai.

Re: cara bermain gitar

helo , semua saya aqilah .sape2 yg pro main gitar ajar lah saya ye. sbb saya ni bdk lagi . thn ni nak upsr but berminat sangat kat gitar . my mom x suka saya main gitar so tlg ah eh.

Re: cara bermain gitar

bagaimana cara bermain gitar

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2020 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.