kord lagu kumpulan spider

Posted by zarul on Tue, 05/27/03 - 02:14:35.
In Reply to Play Guitar

kord yang simple

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: Nak biodata tam Spider coz ada assingment

Nak biodata tam Spider coz ada assingment.
Tlg send cepat skit coz death line dah dekat.

Re: Nak biodata&gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : : :saya nak biodata spider dgn gambar.....
: : : : lebih-lebih lagi gambar abang Tam, .......

Re: Nak biodata&gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : : : :saya nak biodata spider dgn gambar.....
: : : : : lebih-lebih lagi gambar abang Tam, .......

Re: Nak biodata&gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : : : : :saya nak biodata spider dgn gambar.....
: : : : : : lebih-lebih lagi gambar Tam, .......

Re: Nak biodata&gambar kumpulan SPIDER!!!!

assalammnualaikum saya salah seorang peminat kumpulan spider.saya harap dapat
gambar n biodata kumpulan spider.saya harap spider jangan mengaku kalah n teruskan perjuangan anda.

Re: Nak biodata&gambar kumpulan SPIDER!!!!

: assalammnualaikum saya salah seorang peminat kumpulan spider.saya harap dapat
: gambar n biodata kumpulan spider.saya harap spider jangan mengaku kalah n teruskan perjuangan anda.

Re: Nak biodata&gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : assalammnualaikum saya salah seorang peminat kumpulan spider.saya harap dapat
: : gambar n biodata kumpulan spider.saya harap spider jangan mengaku kalah n teruskan perjuangan anda.hasilkan lagu2 yg lbih top dr yg lain

Re: Nak biodata&gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : assalammnualaikum, apa khabar abang-abang spider..saya peminat setia lagu n kumpulan spider..minat giler-giler.. oleh itu jika tak keberatan saya inginkan biodata n gambar kumpulan spider sebagai kenangan...
: : saya doakan semoga kumpulan spider berkekalan sebagai sebuah kumpulan yang mantap dan tabah hadapi segala dugaan dunia..

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

tolong e-mail kan saya gambar terbaru kumpulan spider
thanxxxxxxxxxxx

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: tolong e-mail kan saya gambar terbaru kumpulan spider
: thanxxxxxxxxxxx

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : tolong e-mail kan saya gambar terbaru kumpulan spider dan biodata kumpulan spider
: : thanxxxxxxxxxxx

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: tolong e-mail kan saya gambar terbaru kumpulan spider
: thanxxxxxxxxxxx

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : tolong e-mail kan saya gambar terbaru kumpulan spider
: : thanxxxxxxxxxxx

sape2 nk pix spider@tam mail me 1st okies...

nk jadi geng spider pon ley!amcm nk join
xxxxxxxxxx...KIPAS-SUSAH-MATI is an unofficial fan's of SPIDErrrrr.SEBARKAN

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!especially gambar Tam

: : : tolong e-mail kan saya gambar terbaru kumpulan spider
: : : thanxxxxxxxxxxx

Re: Nak gambar dan email kumpulan SPIDER!!!!

: tolong e-mail kan saya gambar terbaru kumpulan spider
: nak email spider

Re: Nak gambar dan email kumpulan SPIDER!!!!

: : tolong e-mail kan saya email lumpulan spider

Re: Nak gambar dan email kumpulan SPIDER!!!!

: : : tolong e-mail kan saya gamdar dan email kumpulan spider

Re: Nak gambar dan email kumpulan SPIDER!!!!

: : : : tolong e-mail kan saya gambar dan email kumpulan spider

Re: Nak gambar dan email kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : tolong e-mail kan saya gambar dan email kumpulan spider

nak email kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : : tolong e-mail kan saya gambar dan email kumpulan spider

aki minat giler kat die ni.nak2 Si TAM tu......kalau dapt email die ok gak..minat giler beb

: : : : : : : tolong e-mail kan saya gambar dan email kumpulan spider

Re: Nak gambar dan email kumpulan SPIDER!!!!

: : tolong e-mail kan saya gambar terbaru kumpulan spider
: : dan nak email spider
: : saya peminat gila kumpulan spider
tolong e mail kat saya secepat mungkin

dari yatie_cute

Re: nak email dan gambar spider

sy ieja nak alamat emaildan gambar spider,bkn untuk saya tp untuk mber saya sebab dia minat sgt kat spider lebih2 lagi Tam tau.Memandangkan dia minat sangat saya sebagai kawan mewakili dia utk cari email spider.sekian terima kasih.

Re: nak email dan gambar spider

boleh tak saye dapatkan email tam spider

Re: nak email dan gambar spider

: : : : saya nak gambar kumpulan spider yang terbaru.....
: lebih-lebih lagi gambar abang Tam, WAJIB punya .......

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : saya nak gambar kumpulan spider yang terbaru.....
: lebih-lebih lagi gambar abang Tam, WAJIB punya .......

saya nak baju kumpulan spider

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : saya nak <font style="color:black;background-color:ffff66">gambar</font> <font style="color:black;background-color:A0ffff">kumpulan</font> <font style="color:black;background-color:99ff99">spider</font> yang terbaru.....
: : lebih-lebih lagi <font style="color:black;background-color:ffff66">gambar</font> abang Tam, WAJIB punya .......

: saya nak baju <font style="color:black;background-color:A0ffff">kumpulan</font> <font style="color:black;background-color:99ff99">spider</font>

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

assalamualaikum,
saya peminat spider.saya harap dapat 1 keping gambar kumpulan spider.semoga kumpulan spider terus berjaya.

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: assalamualaikum,
: saya peminat spider.saya harap dapat seberapa banyak keping gambar kumpulan spider.semoga kumpulan spider terus berjaya.

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : saya nak gambar kumpulan spider yang terbaru.....
: lebih-lebih lagi gambar abang Tam, WAJIB punya .......

SAYA NAK BAJU KUMPULAN SPIDER

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : saya nak gambar kumpulan spider yang terbaru.....
: lebih-lebih lagi gambar abang Tam, WAJIB punya .......

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : saya nak gambar kumpulan spider yang terbaru.....
: : lebih-lebih lagi gambar abang Tam, WAJIB punya .......

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : : saya nak gambar kumpulan spider yang terbaru.....
: : : lebih-lebih lagi gambar abang Tam, WAJIB punya .......

Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : : : saya nak gambar kumpulan spider yang terbaru.....
: : : : lebih-lebih lagi gambar abang Tam, WAJIB punya .......

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

saya nak gambar yang TERHANGAT DI PASARAN OK!!!kalau tak boleh anta kt email anta lah kt umah no 10 blok 46 jalan sinaran 1 taman sinaran kempas 81200 johor bharu kay
LUV YAO SPIDER U AR MY IDOLA

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : : : : saya nak gambar kumpulan spider yang terbaru.....
: : : : : lebih-lebih lagi gambar abang Tam, WAJIB punya .......

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

bleh send kat saye gambar terbaru kumpulan SPIDER......

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: bleh send kat saye gambar terbaru kumpulan SPIDER....
: saya nak gambar tam spider leh tak?

apa website address dorang hah?

www.razid.cjb.net

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : saya nak gambar kumpulan spider yang terbaru.....
: lebih-lebih lagi gambar abang Tam, WAJIB punya .......

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

: : : : : saya nak gambar kumpulan spider yang terbaru.....
: : lebih-lebih lagi gambar abang Tam, WAJIB punya .......

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

hai as'kum
apa khabar .lagu rock la sikit

Re: Nak gambar kumpulan SPIDER!!!!

As'kum,
: : : : : : Saya nak gambar kumpulan spider yang
terbaru.....
: : : lebih-lebih lagi gambar Tam ......K, TQ.

Re: lirik lagu spider - Relaku Pujuk

: Tolong bagi cepat sikit yer....

Re: lirik lagu spider - Relaku Pujuk

: : Tolong bagi cepat sikit yer....

Re: lirik lagu spider - Relaku Pujuk

buatlah selalu amal soleh :) HARI KIAMAT HAMPIR TIBA!!Dan GOOD LUCK

Re: lirik lagu spider - Relaku Pujuk

: : Pliz..nak segera...:P

Re: lirik lagu spider - Relaku Pujuk

: : Tolong bagi cepat sikit yer....

Re: lirik lagu spider - Relaku Pujuk

: : : Tolong bagi cepat sikit yer....

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2016 , All Rights Reserved.