mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

Posted by izol on Fri, 12/24/04 - 11:51:21.
In Reply to Play Guitar

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu inggeris

ak nk kod gitar lgu yuna n yg len2

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu inggeris

ak nk kod gitar lgu yuna n yg len2

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu inggeris dan melayu

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik lagu bourvilard dan yg best2.tolong la ye....

Re: mahu lirik lagu kasihku

tolonglah,nak lirik lagu kasihku dari kumpulan kristal

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

:
: aku nak cord lagu dan lirik kristal lagu sms,janji,aku semut merah.....

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik kristal lagu sms,janji,aku semut merah.....

aku nk kord lagu kau dan aku-akim&mila

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

: .

nak mntak lgu nurani...ok

Re: ite nk lirik lgu janji - kristal..

: :
: : ite nk lirik lgu 2 stu jer... c0z ite suke sgt lgu 2... uhu... tlg r? plzz..

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

nurani

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik kristal lagu anologi,janji,aku semut merah.....

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik kristal lagu sms,janji,aku semut merah.....

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

aku nk kod lgu sms,kasihku,memburu impian,aku semut merah dan madu dan racun

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

aku nak lagu dendang remaja,pujaan hati,memburu impian

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik kristal lagu sms,janji,aku semut merah,memburu impian,basikal tua.....

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

kasi gua kod lagu sms

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu kristal

: kasi gua kod lagu aku semut merah

lirik lagu memburu impian

Ku jejak jalan yang berliku
Membara jiwaku memburu impian

Ku renang lautan gelora
Biarpun tersadai di hujung dunia

Akan ku rempuhi segala rintangan
Biarpun rebah ku bangun sendiri

Akan ku genggam biarpun hitam
Menjadi milikku

Ku mula dengan langkah ini
Menuju sinaran yang abadi ...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

aku nak kot lagu lagu yang best dan yang panas punga tau

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: aku nak kot lagu lagu yang best dan yang panas punga tau

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : aku nak kot lagu lagu yang best dan yang panas punga tau

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : aku nak kot lagu lagu yang best dan yang panas punga tau

aku mau cari kkod gitar exist tolong penting bngt ni aku
dari indonesia

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

303677
jom main buah jom!!!!
TENET TENET TET...
TENET TENET TET...
TENET TENET TET...
TENET TENET TET...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

aku nak lagu pujaan pop yeh yeh dengan kod gitar sekali..tolong la beb..band gua suke lagu lame...

as,kum

hello ...sye nk kod lagu dara pujaan boleh....dok cari x jmpa2.....haha

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: aku nak lagu pujaan pop yeh yeh dengan kod gitar sekali..tolong la beb..band gua suke lagu lame...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : aku nak lagu rock lama dengan kod gitar sekali..tolong la beb..band gua suke lagu lame...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

:
: aku nak cord lagu dan lirik seperti xpdc,spider,exist,a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....english song pun ok gak....

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

:
: aku nak cord lagu dan lirik lagu hillary duff - someone's watching over me..boleh tak?

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

aku nak mintak cord lagu ada apa dgn mu,peterpan,

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu terbaru 2006

:
: aku nak cord lagu dan lirik lagu baru...
unfaithfull dari rihana..dealova....semua lagu dewa dan lagu soundtrack heart

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu terbaru 2006

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik lagu baru...
: unfaithfull dari rihana..dealova....semua lagu dewa dan lagu soundtrack heart

Re: bls yaa kl email q dah samp

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik lagu baru...
: : unfaithfull dari rihana..dealova....semua lagu dewa dan lagu soundtrack heart

Re: mahu lirik lagu Rihana

:lirik lagu Rihana

Re: mahu lirik lagu Rihana

: :lirik lagu Rihana

Re: mahu lirik lagu Rihana

: : :lirik lagu Rihana

Re: mahu lirik lagu Rihana unfaytel

: : : :lirik lagu Rihana
maav ya klo tulisan nya salah

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu terbaru 2006

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik lagu baru...
: unfaithfull dari rihana..dealova....semua lagu dewa dan lagu soundtrack heart

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu terbaru 2007

: : :
: : : Semua lagu baru 2007.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu terbaru 2006

: : :
: : : Semua lagu baru 2007.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu terbaru

:
: aku nak cord lagu dan lirik lagu pretty ugly.Tajuk lagu DIARY LELAKI. Pastu LAgu dr kumpulan A.C.A.B & Butterfingger yg lagu dr album yang lama.Thank You SoMuch.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu terbaru

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik lagu pretty ugly.Tajuk lagu DIARY LELAKI. Pastu LAgu dr kumpulan A.C.A.B & Butterfingger yg lagu dr album yang lama.Thank You SoMuch.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu terbaru

: : : bg la cord lagu2 melayu yang latest punya.indi n indon pon bole gak
: : : aku nak cord lagu dan lirik lagu pretty ugly.Tajuk lagu DIARY LELAKI. Pastu LAgu dr kumpulan A.C.A.B & Butterfingger yg lagu dr album yang lama.Thank You SoMuch.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

mahu lirik n kod gitar lg redline-kumpulan shizuka

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

mahu lirik n kod gitar lg redline-kumpulan shizuka

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: mahu lirik n kod gitar lg meniti titian usang,kumpulan search..

Re: mahu lirik lagu dan kord gitar rindu bayangan

:
: aku nak cord lagu dan lirik lagu rindu bayangan nanyian jayjay . tolong la ye....

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

:
: aku nak cord lagu dan lirik seperti xpdc,spider,exist,a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik seperti xpdc,spider,exist,a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

lagu dan kod peter pan..

kod lagu kisah kau & aku-khafi

: :
aku nk kod lagu kisah kau & aku-khafi

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2016 , All Rights Reserved.