mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

Posted by izol on Fri, 12/24/04 - 11:51:21.
In Reply to Play Guitar

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: mahu lirik dan kord gitar lagu melayu.

: : : : : : : : : :
: : : : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik amuk),

mahu lirik dan kod gitar lagu melayu & English

: : : : : : :
: : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. may search ,wings, leftended , spider dan lagu-lagu yang rock dan kalau boleh saya nak mintak lagu nirvana & metallica. sekian, terima kasih

di bayang awan-awie

tolonglah carikan saya kord dan lirik di bayang awan

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu & English

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. green day,paramore dan lagu-lagu yang rock dan kalau boleh saya nak mintak lagu nirvana & metallica. sekian, terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu & English

: : : : : : : :
: : : : : : : saya mahu lirik dan kod lagu english dan melayu...contonhnya lenka dan elyana

kod gitar awie di bayang awn

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik awie di bayang awan

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu English

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. may search ,wings, leftended , spider dan lagu-lagu yang rock dan kalau boleh saya nak mintak lagu nirvana & metallica. sekian, terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu berduet

ajai & nurul, restu SITI NURDIANA, DUA INSAN eZAD EXIST& eva .sekian, terima kasih

mahu lirik dan kod gitar lagu melayu & English

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti lenka(trouble with a friend , spider dan lagu-lagu yang rock dan kalau boleh saya nak mintak lagu nirvana & metallica. sekian, terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu & English

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. may search ,wings, leftended , spider dan lagu-lagu yang rock sekian, terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu & English

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. may search ,wings, leftended , spider dan lagu-lagu yang rock dan kalau boleh saya nak mintak lagu nirvana & metallica. sekian, terima kasih

saya nak semua lagu dalam dunia ni tq

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu & English

saya nak lagu eglish seperti lagu jason mraz,simple plan,my chemical romence,

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu & English

saya nak lirik dan kod lagu inggeris

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu & English

: saya nak lirik dan kod LAGU KITA daripada AIZAT.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : :
: : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. ukays tajuk lagu sesak ....disana menanti disini menunggu dan semua lagu ukay tq

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu disana menanti disini menunggu

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. ukays tajuk lagu sesak ....disana menanti disini menunggu dan semua lagu ukay tq

kod lagu ukays-kerana pepatah lukaku berdarah

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik kumpulan ukays
kerana pepatah lukaku berdarah

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

ak nk kod gitar lgu ukays...kekasihku di menara gading

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

cinta antara kita

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. ukays tajuk lagu sesak ....disana menanti disini menunggu dan semua lagu ukay tq

kod gitar lagu ukays - sesak

nak kod gitar lagu ukays - sesak

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : :
: : : : : : :saya nak cord gitar lagu dan lirik seperti kump. may search ,wings, leftended , spider dan lagu-lagu yang rock dan kalau boleh saya nak mintak lagu nirvana,cromok.sekian, terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

saya nk lagu2 dari hujan,meetunclehussain,judika,gigi,dewa

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : :
: : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. serch juga nak lirik dan kod lagu untuk lagu aku cinta padamu(Datuk Siti Nurhaliza)

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : :
: : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump.saleem juwita dan dengan satu lagu ni aku tak tahu tajuk dan penyanyi, lirik ketika aku di dalam keadaan koma sesuatu yang berlaku tanpa mahuku mungkin sangka dirimu aku tiada lagi kerna itulah kau mungkiri janji. sekian, terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump.search-andaiku miliki semalam. sekian, terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : :
: : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. may search ,wings, leftended , spider dan lagu-lagu yang rock dan kalau boleh saya nak mintak lagu nirvana & metallica. sekian, terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : : :
: : : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. may search ,wings, leftended , spider,saleem, dan lagu-lagu yang rock dan kalau boleh saya nak mintak lagu nirvana & metallica. sekian, terima kasih

Nak kod gitar lagu madu dan racun

: : : : : : :
: : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. may search ,wings, leftended , spider , khalifah dan lagu-lagu yang rock dan kalau boleh saya nak mintak lagu nirvana & metallica. sekian, terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : :
: : : : : : :saya nak cord lagu dan lirik seperti kump. may search ,wings, leftended , spider dan lagu-lagu yang rock dan kalau boleh saya nak mintak lagu nirvana, ellyana & metallica. sekian, terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B,S.O.A.D & band underground malaysia
hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: saya nak chod guitar dan lirik lagu dari aril menatap mata mu,akik bengang,A.C.A.B,S.O.A.D & band underground malaysia
: hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : saya nak chod guitar dan lirik lagu melayu 80 n 90an dan lagu2 cromok
: : hantar kan ke email saya
pian_89@rocketmail.com

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B & band underground malaysia
: hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B,S.O.A.D & band underground malaysia
: hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B,S.O.A.D & band underground malaysia
: : hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B,S.O.A.D & band underground malaysia
: : : hantar kan ke email saya. makasih!!!!!

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B,couple,hijau,komplot,S.O.A.D & band underground malaysia
: : : : hantar kan ke email saya. makasih!!!!!

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

mahu lirik dan kod gitar lagu kumpulan SLAM dan man bai

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B,S.O.A.D & band underground malaysia
: hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B,S.O.A.D & band underground malaysia
: : hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

saya nak kord guitar zaman 70 n 80 an....tajuk lagu tak mungkin....saye rase senag kan kod dia...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: saya nak kord guitar zaman 70 n 80 an....tajuk lagu tak mungkin....saye rase senag kan kod dia...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : saya nak kod lagu relaku pujuk

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

nak lagu duta, cite dunia baru tu.. yang berduet ngan pompuan..

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,butterfingers,one buck short & band underground malaysia
: : : hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : saya nak lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B,S.O.A.D & band underground malaysia
: : hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band foo fighter,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B,S.O.A.D & band underground malaysia
: hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band bittersweet,meet uncle husain,hujan,the times,A.C.A.B,S.O.A.D & band underground malaysia
: hantar kan ke email saya

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : saya nak chod guitar dan lirik lagu dari band Sweet Charity: Penunggu,Ribut,
: : hantar kan ke email saya

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2016 , All Rights Reserved.