Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

Advertisement
Posted by bob on Wed, 06/04/03 - 18:06:39.

: gagi leeeeee...ok
: hantar kat e-mail aku
: all right,aku nak lagu yang popular

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

lagu ko best la
tapi korang lepak mane
gigs bile

: : gagi leeeeee...ok

: : hantar kat e-mail aku
: : all right,aku nak lagu yang popular

Superiorpromos.com : Promotional Products, Promotional items, Mugs, and Pens

Superiorpromos.com is the ultimate supplier of promotional products and promotional items both on and off the web. Our great prices and low minimum order quantities make shopping for custom imprinted mugs, tote bags, custom magnets, and other great promotional materials a breeze.
Visit our site today for a revolutionary online shopping experience.
http://superiorpromos.com/

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: : gagi leeeeee...ok
: : hantar kat e-mail aku
: : all right,aku nak lagu yang popular

Superiorpromos.com : Promotional Products, Promotional items, Mugs, and Pens

Superiorpromos.com is the ultimate supplier of promotional products and promotional items both on and off the web. Our great prices and low minimum order quantities make shopping for custom imprinted mugs, tote bags, custom magnets, and other great promotional materials a breeze.
Visit our site today for a revolutionary online shopping experience.
http://superiorpromos.com/

aku cord guitar lagu acab (skinhead)

aku nak lagu...
-street of up town
-we coming back
-skin head for life

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: aku nak lagu...
: -setelah
: -bermimpi disiang hari
: -now and again
: -bertemu

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: aku nak lagu...
: -street of up town
: -we coming back
: -bunga di padang pasir

SKIN HEAD KETINGGALAN ZAMAN@KUNO

GUA NAK CAKAP CKIT LUORG NI TAK DE DUIT KE PAKAI SELUAR BURUK.BAJU KALER PUN DA PUDAR GILER.APE PUNYE STAIL GUA PUN TAK TAHU.

Re: SKIN HEAD KETINGGALAN ZAMAN@KUNO

lu yang bodo . lu takk tau apew2 pown psl skinhead . **** u damn much .

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: aku nak lagu...
: -street of up town
: -we coming back
: -skin head for life

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: : aku nak lagu...
: : -sprit the joys of estroin oi
: : -bagun
: : -skin head for life

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: : aku nak lagu...
: : -street of up town
: : -we coming back
: : -skin head for life

Re: aku nak cord guitar lagu acab (skinhead 4 life)

: : : aku nak lagu...
: : : -street of up town
: : : -we coming back
: : : -skin head for life

Re: aku cord guitar lagu acab (skinhead)

: : gagi leeeeee...ok
: : hantar kat e-mail aku
: : all right,aku nak lagu yang popular

Re:pepek mak kau busuk dan banyak bulu

: : : gagi leeeeee...ok
: : : hantar kat e-mail aku
: : : all right,aku nak lagu yang popular

Re:pepek mak kau busuk dan banyak bulu

aku nak roman mak ko pepek busuk................................

Re:pepek mak kau busuk dan banyak bulu

: aku nak roman mak ko pepek busuk................................

Re:pepek mak kau busuk dan banyak bulu

: : aku nak roman mak ko pepek busuk................................

Xbest ar dok.dh 2a.hahahaha

Re:pepek mak kau busuk dan banyak bulu

: : aku nak roman mak ko pepek busuk
blh x???

Re:pepek mak kau busuk dan banyak bulu

: : aku nak roman mak ko pepek busuk................................
pe???

saper ader kord lagu we are a.c.a.b (skinhead) ??

sesaper ader kord lagu we are a.c.a.b (skinhead)
bak ler & lagu2 skin4life k.

Re: saper ader kord lagu we are a.c.a.b (skinhead) ??

: sesaper ader kord lagu we are a.c.a.b (skinhead)
: bak ler & lagu2 skin4life k.
: tolonglah, kasi saye.saye baru belajar

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.