Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

Advertisement
Posted by ZeeruL on Sun, 06/19/05 - 07:13:28.

:
: aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,Siti Nurhaliza a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

 mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

This popular thread has been given its own page : Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

artis-shaden
lagu-pacarku

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: artis-shaden
: lagu-pacarku
hattan memburu rindu

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: artis:bumiputra rockers
:artis:putra

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu harum subur di hati

: : artis:bumiputra rockers
: :artis:putra

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : :
: : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. may putra spider a rahman hassan jefrey din & rock-rock punye

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : :
: : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. radja jee.. rock punye

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : :
: : : : : aku nak cord lagu dan lirik romance - ku ingin kamu

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu seperti kumpulan wings,kumpulan may,kumpulan search,kumpulan saiful dan kumpulan rock 60`an

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu seperti kumpulan wings,kumpulan may,kumpulan search,kumpulan saiful dan kumpulan rock 60`an

leh tolong cari lirik dan kod gitar lagu melayu 60an

: : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu 60`an..cinta sabun mandi, joget sipinang muda, kenanganku, mas mona, anak sikong,oh..mama,kenangan mengusik jiwa,abg beca,

Re: leh tolong cari lirik dan kod gitar lagu melayu 60an

: : : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu 60`an..cinta sabun mandi, joget sipinang muda, kenanganku, mas mona, anak sikong,oh..mama,kenangan mengusik jiwa,abg beca,

Re: leh tolong cari lirik dan kod gitar lagu melayu 60an

: : : : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu 60`an..kenanganku

Re: leh tolong cari lirik dan kod gitar lagu melayu 60an

: : : : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu 60`an..cinta sabun mandi, joget sipinang muda, kenanganku, mas mona, anak sikong,oh..mama,kenangan mengusik jiwa,abg beca,

Re: leh tolong cari lirik dan kod gitar lagu melayu 60an

: : : : : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu 60`an..tergamak,

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

:saya mahu lirik lagu penawar rindu dan kod lagu sekali.saya tidak ingat siapa yang nyanyikan lagu ini,bagi aje lah apa-apa tajuk lagu nya penawar rindu.ini lagu lama .Please as soon as possible.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu seperti kumpulan wings,kumpulan may,kumpulan search,kumpulan saiful dan kumpulan rock 60`an

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

nak lirik lagu kumpulan sting...tak tau lah per tajuk nyer..tapi di antara liriknya lebih kurang camni r..."entah mengapa..ku rasa tak menentu, semenjak aku mengenali dirimu....syang ku...terbayang2, wajahmu di mataku...

hope leh dapat..
t.q

tajuk lagu tu..dalam diam ku mencintaimu

nak ke lirik

Re: tajuk lagu tu..dalam diam ku mencintaimu

: nak ke l
irik

:saya nak lirik lagu

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu seperti kumpulan wings,kumpulan may,kumpulan search,kumpulan lefthanded, dan kumpulan rock 60`an

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu

saya nak kod lagu kenangan terindah dari kumpulan samsons

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu seperti kumpulan wings,kumpulan may,kumpulan search,kumpulan lefthanded, dan kumpulan rock 60`an

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu seperti kumpulan wings,kumpulan may,kumpulan search,kumpulan lefthanded, dan kumpulan rock 60`an

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu seperti kumpulan wings,kumpulan may,kumpulan search,kumpulan lefthanded, dan kumpulan rock 60`an

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : aku nak lirik dan kod gitar lagu melay kumpulan search

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu 80an

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : : aku nak lirik dan chord lagu pasrah-erra fazira

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : : : aku nak lirik dan kod gitar lagu gemuruh by wings feat. search....bleh??klau ada lagu rock dulu ka.. bleh juga...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu seperti kumpulan wings,kumpulan may,kumpulan search,kumpulan lefthanded, dan kumpulan rock 60`an

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : aku nak lirik dan kod gitar lagu melayu seperti kumpulan wings,kumpulan may,kumpulan search,kumpulan lefthanded seruan, dan kumpulan rock 60`an

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : :
: : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. may jee.. rock punye

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : :
: : : : : aku nak cord lagu dan lirik rock baik punye?

aku nk kod gitar kian-mawi..blh x?

: : : : :
: : : : : tolon r...aku de competition nih

hang mai mana????

aku pekida babi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,Siti Nurhaliza a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

aku nak mcord lagu2 rock lamer2... Klu ko org ader 2... foward2 la kat aku..

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : :
tolong bagi kod dan lirik lagu kump baji,dah lame aku tunggu, tak sampai2 pun,,,,plsssssssssss

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.