Re: SEDARLAH MAT METAL BLACK HAPRAK YANG BODOH & GILA BABI NAK

Advertisement
Posted by Syed Orgamastron on Sun, 03/27/05 - 08:52:25.

Mael Real XPDC UUM,

Aku nak bagitau ko jgn ko salahkan dan ko hina orang Melayu yang tak berdosa. Ape selama ni kalo diorang nak jadi metal tu ape salahnye. Tapi selama nie lu tak tau Mat mat Metal yang dianggap sebagai sampah oleh orang macam lu pun selalu jugak tolong orang dan melibatkan dalam aktiviti komuniti. Lu ingat mat metal ni haprak, kebanyakannya ade digree "Bachelor", "Master" dan Phd bukan cam lu stupid like buffalo. Lu cume nilai orang dari segi luaran saje.
Lagi satu lu sebenarnya bukan paham maksud metal, lu ni mat jiwang sebenarnya. Lu takat nak pakai nama Mael Real XPDC x payah la buat malu jer. Mael Real X tu memang metal heart. Lu jgn ingat semua mesej yang disampaikan dalam lagu metal semua puja syaitan. Ade kebanyakannya bertemakan anti perang, penyakit, spirit rising, masyarakat dan epik purba bukan cam lagu skrg banyak unsur2 cinta.
Aku nak bagitau lu kalo lu nak tau ape tu metal lu cari Album Metallica "Master Of Puppets", Megadeth "Peace Sells", Death "Spiritual Healing".Lu akan tau ape mesej yang nak disampaikan.
Islam x ajar umatnya maki hamun orang, hina orang, mencarut, kutuk orang & lain2 perkara yang di benci oleh Allah SWT.
Jangan ingat mat metal tu x sembahyang, lu pun ape kurangnye. Sedarlah dirimu wahai Mael Real XPDC UUM.
Sepatutnya lu yang kene bertaubat pasal lu menghina bangsa sendiri & keturunan lu sendiri.Kalu lu benci sangat mat metal x payahla sampai nak kutuk bangsa sendiri. Lu baik buat hal lu sendiri.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

sakit ker korang sume ni??

aku ingatkan bebudak U sumenye bebudi bahasa ,tapi haram...
yg kutuk mael tu pesal???sakit ker???

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.