to all black metal members...wajib baca ni...

Advertisement
Posted by antu itam on Sat, 07/21/01 - 03:25:57.

hail to all black metal members.....
korang semua jangan patah semangat walaupun black metal akan diharamkan di negara ini..
jika kita semua di landasan yang betul tak usah takut....sama-sama kita buktikan yang bukan semua budak black metal yang fanafik..
hanya segelintir sahaja yang fanatik hingga sanggup pijak AI-QURAN,puji syaitan dan macam-macam lagi..
kita semua hanya dengar dan layan muzik cukup...kita semua just ambil tahu keadaan scene black metal dan perkara
yang seangkatan dengannya....sudahlah.....kita masih di landasan yang betul...jangan takut wahai rakan seperjuangan
sekalian...black metal o.k apa..band-band black metal kita bukan semua setan..contoh mistik...air mata sesalan bukan puja syitan pun..
langsiur...lirik berdasarkan dongeng lama..kerajaan hanya ikut media massa..media massa buat liputan black metal salah..
mereka kata black metal salah..vcd lucah kat malaysia lagi bahaya..kegiatan buat vcd tu lagi banayk merosakkan budak melayu..
lagu-lagu cam siti nurhaliza,lain-lain sekutu ngannya mana ada orang barat nak dengar..ada tape xpdc jual kat u.s..
silpa besra kalau ada..tengok scene underground..band barat tabik dan hormat kat beberapa band kita seperti senseless.
rator...brian death dan macam-macam lagi..walaupun kebanyakkan band kita yang power tapi dah tak de...lita patut
thank tu diaorang sebab membuka mata mat metal barat yang kita ada band yang powre gak...tapi orang tak paham semua
tu...gua bukan nak kata kerajaan bangang....memang salah bukan black metal yang fanatik tu..yang diorang bangang
ikut band barat tu sapa suruh,...mereka bukan islam....mereka kristian...bila mereka tolak agama mereka...mereka akan puja syitan
sebab anggap syaitan ni ada kuasa dan macam tuhan...mereka tak tahu kewujudan allah..gua memang benci kat mat metal yang fanatik..
kerana lu orang..yang tak bersalah kena..kita islam..islam is the way of life..kita kena tahu kita agama apa..apa pegangan hidup kita..
bila kita kata kristian salah....ak boleh...sebab ada budak islam puja iblis....ingat allah yang berkuasa segalanya...bukan setan..
mana-mana yang dah fanatik tu..cuba-cuba lah insaf...pintu taubat senantisa terbuka...to mayt metal yang masih bersih..sama-sama kita
buktikan yang bukan semua black metal kat malaysia ni macam tu..o.k....lepas ni ada yang nak terima pendapat gua ke..nak kutuk gua..
gua tak kisah..gua terima je...reply lah sepuas-puasnya.....o.k..gua cau..pikir bebaik kata-kata gua..

HAIL..TO ALL MEMBERS BLACK METAL
BERSAMA SAMA KITA HIDUPKAN SCENE MATAL KITA....

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: to all black metal members...wajib baca ni...

: hail to all black metal members.....
: korang semua jangan patah semangat walaupun black metal akan diharamkan di negara ini..
: jika kita semua di landasan yang betul tak usah takut....sama-sama kita buktikan yang bukan semua budak black metal yang fanafik..
: hanya segelintir sahaja yang fanatik hingga sanggup pijak AI-QURAN,puji syaitan dan macam-macam lagi..
: kita semua hanya dengar dan layan muzik cukup...kita semua just ambil tahu keadaan scene black metal dan perkara
: yang seangkatan dengannya....sudahlah.....kita masih di landasan yang betul...jangan takut wahai rakan seperjuangan
: sekalian...black metal o.k apa..band-band black metal kita bukan semua setan..contoh mistik...air mata sesalan bukan puja syitan pun..
: langsiur...lirik berdasarkan dongeng lama..kerajaan hanya ikut media massa..media massa buat liputan black metal salah..
: mereka kata black metal salah..vcd lucah kat malaysia lagi bahaya..kegiatan buat vcd tu lagi banayk merosakkan budak melayu..
: lagu-lagu cam siti nurhaliza,lain-lain sekutu ngannya mana ada orang barat nak dengar..ada tape xpdc jual kat u.s..
: silpa besra kalau ada..tengok scene underground..band barat tabik dan hormat kat beberapa band kita seperti senseless.
: rator...brian death dan macam-macam lagi..walaupun kebanyakkan band kita yang power tapi dah tak de...lita patut
: thank tu diaorang sebab membuka mata mat metal barat yang kita ada band yang powre gak...tapi orang tak paham semua
: tu...gua bukan nak kata kerajaan bangang....memang salah bukan black metal yang fanatik tu..yang diorang bangang
: ikut band barat tu sapa suruh,...mereka bukan islam....mereka kristian...bila mereka tolak agama mereka...mereka akan puja syitan
: sebab anggap syaitan ni ada kuasa dan macam tuhan...mereka tak tahu kewujudan allah..gua memang benci kat mat metal yang fanatik..
: kerana lu orang..yang tak bersalah kena..kita islam..islam is the way of life..kita kena tahu kita agama apa..apa pegangan hidup kita..
: bila kita kata kristian salah....ak boleh...sebab ada budak islam puja iblis....ingat allah yang berkuasa segalanya...bukan setan..
: mana-mana yang dah fanatik tu..cuba-cuba lah insaf...pintu taubat senantisa terbuka...to mayt metal yang masih bersih..sama-sama kita
: buktikan yang bukan semua black metal kat malaysia ni macam tu..o.k....lepas ni ada yang nak terima pendapat gua ke..nak kutuk gua..
: gua tak kisah..gua terima je...reply lah sepuas-puasnya.....o.k..gua cau..pikir bebaik kata-kata gua..

: HAIL..TO ALL MEMBERS BLACK METAL
: BERSAMA SAMA KITA HIDUPKAN SCENE MATAL KITA....

:

Re: to all black metal members...wajib baca ni...

: : hail to all black metal members.....
: : korang semua jangan patah semangat walaupun black metal akan diharamkan di negara ini..
: : jika kita semua di landasan yang betul tak usah takut....sama-sama kita buktikan yang bukan semua budak black metal yang fanafik..
: : hanya segelintir sahaja yang fanatik hingga sanggup pijak AI-QURAN,puji syaitan dan macam-macam lagi..
: : kita semua hanya dengar dan layan muzik cukup...kita semua just ambil tahu keadaan scene black metal dan perkara
: : yang seangkatan dengannya....sudahlah.....kita masih di landasan yang betul...jangan takut wahai rakan seperjuangan
: : sekalian...black metal o.k apa..band-band black metal kita bukan semua setan..contoh mistik...air mata sesalan bukan puja syitan pun..
: : langsiur...lirik berdasarkan dongeng lama..kerajaan hanya ikut media massa..media massa buat liputan black metal salah..
: : mereka kata black metal salah..vcd lucah kat malaysia lagi bahaya..kegiatan buat vcd tu lagi banayk merosakkan budak melayu..
: : lagu-lagu cam siti nurhaliza,lain-lain sekutu ngannya mana ada orang barat nak dengar..ada tape xpdc jual kat u.s..
: : silpa besra kalau ada..tengok scene underground..band barat tabik dan hormat kat beberapa band kita seperti senseless.
: : rator...brian death dan macam-macam lagi..walaupun kebanyakkan band kita yang power tapi dah tak de...lita patut
: : thank tu diaorang sebab membuka mata mat metal barat yang kita ada band yang powre gak...tapi orang tak paham semua
: : tu...gua bukan nak kata kerajaan bangang....memang salah bukan black metal yang fanatik tu..yang diorang bangang
: : ikut band barat tu sapa suruh,...mereka bukan islam....mereka kristian...bila mereka tolak agama mereka...mereka akan puja syitan
: : sebab anggap syaitan ni ada kuasa dan macam tuhan...mereka tak tahu kewujudan allah..gua memang benci kat mat metal yang fanatik..
: : kerana lu orang..yang tak bersalah kena..kita islam..islam is the way of life..kita kena tahu kita agama apa..apa pegangan hidup kita..
: : bila kita kata kristian salah....ak boleh...sebab ada budak islam puja iblis....ingat allah yang berkuasa segalanya...bukan setan..
: : mana-mana yang dah fanatik tu..cuba-cuba lah insaf...pintu taubat senantisa terbuka...to mayt metal yang masih bersih..sama-sama kita
: : buktikan yang bukan semua black metal kat malaysia ni macam tu..o.k....lepas ni ada yang nak terima pendapat gua ke..nak kutuk gua..
: : gua tak kisah..gua terima je...reply lah sepuas-puasnya.....o.k..gua cau..pikir bebaik kata-kata gua..

: : HAIL..TO ALL MEMBERS BLACK METAL
: : BERSAMA SAMA KITA HIDUPKAN SCENE MATAL KITA....

: : jangan bagi org pijak kepala kiter,kiter cumer perjuangkan music bukan ajaran sesat sampai pijak al-quran kami xpernah tapi xder org respect kiter lansung aperkerjadah nyer warta klu tuduh kiter giler pijak al-quran aku pangkah deme yg pijak al-quran tu peace beb jgn mudah p[ercayer ckp org

Re: aloya....

: all black metal members.....aku stuju....long life gang!!!!!!

Re: to all black metal members...wajib baca ni...

: hail to all black metal members.....
: korang semua jangan patah semangat walaupun black metal akan diharamkan di negara ini..
: jika kita semua di landasan yang betul tak usah takut....sama-sama kita buktikan yang bukan semua budak black metal yang fanafik..
: hanya segelintir sahaja yang fanatik hingga sanggup pijak AI-QURAN,puji syaitan dan macam-macam lagi..
: kita semua hanya dengar dan layan muzik cukup...kita semua just ambil tahu keadaan scene black metal dan perkara
: yang seangkatan dengannya....sudahlah.....kita masih di landasan yang betul...jangan takut wahai rakan seperjuangan
: sekalian...black metal o.k apa..band-band black metal kita bukan semua setan..contoh mistik...air mata sesalan bukan puja syitan pun..
: langsiur...lirik berdasarkan dongeng lama..kerajaan hanya ikut media massa..media massa buat liputan black metal salah..
: mereka kata black metal salah..vcd lucah kat malaysia lagi bahaya..kegiatan buat vcd tu lagi banayk merosakkan budak melayu..
: lagu-lagu cam siti nurhaliza,lain-lain sekutu ngannya mana ada orang barat nak dengar..ada tape xpdc jual kat u.s..
: silpa besra kalau ada..tengok scene underground..band barat tabik dan hormat kat beberapa band kita seperti senseless.
: rator...brian death dan macam-macam lagi..walaupun kebanyakkan band kita yang power tapi dah tak de...lita patut
: thank tu diaorang sebab membuka mata mat metal barat yang kita ada band yang powre gak...tapi orang tak paham semua
: tu...gua bukan nak kata kerajaan bangang....memang salah bukan black metal yang fanatik tu..yang diorang bangang
: ikut band barat tu sapa suruh,...mereka bukan islam....mereka kristian...bila mereka tolak agama mereka...mereka akan puja syitan
: sebab anggap syaitan ni ada kuasa dan macam tuhan...mereka tak tahu kewujudan allah..gua memang benci kat mat metal yang fanatik..
: kerana lu orang..yang tak bersalah kena..kita islam..islam is the way of life..kita kena tahu kita agama apa..apa pegangan hidup kita..
: bila kita kata kristian salah....ak boleh...sebab ada budak islam puja iblis....ingat allah yang berkuasa segalanya...bukan setan..
: mana-mana yang dah fanatik tu..cuba-cuba lah insaf...pintu taubat senantisa terbuka...to mayt metal yang masih bersih..sama-sama kita
: buktikan yang bukan semua black metal kat malaysia ni macam tu..o.k....lepas ni ada yang nak terima pendapat gua ke..nak kutuk gua..
: gua tak kisah..gua terima je...reply lah sepuas-puasnya.....o.k..gua cau..pikir bebaik kata-kata gua..

: HAIL..TO ALL MEMBERS BLACK METAL
: BERSAMA SAMA KITA HIDUPKAN SCENE MATAL KITA....

: thanx to rungan ini......apa yg kami harapkan hanyalah dari segi kematangan dlm muzik......pejuangan kami sekadar mengisi kehendak peminat muzik zaman sekarang....krana ini zaman kami........tak lebih bersifat hiburan semata2...kami di lahirkan islam dan amat berbangga denganya...kisah kami kisah misteri nusantara kita....itulah pejuangan pemuzik metal dmalaysia.....hanya mereka yg berfikiran sempit sering mengkelirukanya.......berani kerana benar...........hail malaymitoslistik.........

Re: to all black metal members...wajib baca ni...

: ok trlebih dahulu aku nak ucap kat korang yg perjuangkn black metalala butuh tu taubat la sblum korang mati ingat la tuhan dunia dah smakin tua jgn ingat black metal tu betul,dah tu sesat lak tu amender la korang ni perjuangkan benda yg sesat lagi syrik aku kesian tgk mak bapak korang penat lahirkan korang last2 jadi anak setan korang ingat aku ckp pintu dah kata pergi kubur dah kate mari taubat la

BETUL TU .......!!!

: hail to all black metal members.....
: korang semua jangan patah semangat walaupun black metal akan diharamkan di negara ini..
: jika kita semua di landasan yang betul tak usah takut....sama-sama kita buktikan yang bukan semua budak black metal yang fanafik..
: hanya segelintir sahaja yang fanatik hingga sanggup pijak AI-QURAN,puji syaitan dan macam-macam lagi..
: kita semua hanya dengar dan layan muzik cukup...kita semua just ambil tahu keadaan scene black metal dan perkara
: yang seangkatan dengannya....sudahlah.....kita masih di landasan yang betul...jangan takut wahai rakan seperjuangan
: sekalian...black metal o.k apa..band-band black metal kita bukan semua setan..contoh mistik...air mata sesalan bukan puja syitan pun..
: langsiur...lirik berdasarkan dongeng lama..kerajaan hanya ikut media massa..media massa buat liputan black metal salah..
: mereka kata black metal salah..vcd lucah kat malaysia lagi bahaya..kegiatan buat vcd tu lagi banayk merosakkan budak melayu..
: lagu-lagu cam siti nurhaliza,lain-lain sekutu ngannya mana ada orang barat nak dengar..ada tape xpdc jual kat u.s..
: silpa besra kalau ada..tengok scene underground..band barat tabik dan hormat kat beberapa band kita seperti senseless.
: rator...brian death dan macam-macam lagi..walaupun kebanyakkan band kita yang power tapi dah tak de...lita patut
: thank tu diaorang sebab membuka mata mat metal barat yang kita ada band yang powre gak...tapi orang tak paham semua
: tu...gua bukan nak kata kerajaan bangang....memang salah bukan black metal yang fanatik tu..yang diorang bangang
: ikut band barat tu sapa suruh,...mereka bukan islam....mereka kristian...bila mereka tolak agama mereka...mereka akan puja syitan
: sebab anggap syaitan ni ada kuasa dan macam tuhan...mereka tak tahu kewujudan allah..gua memang benci kat mat metal yang fanatik..
: kerana lu orang..yang tak bersalah kena..kita islam..islam is the way of life..kita kena tahu kita agama apa..apa pegangan hidup kita..
: bila kita kata kristian salah....ak boleh...sebab ada budak islam puja iblis....ingat allah yang berkuasa segalanya...bukan setan..
: mana-mana yang dah fanatik tu..cuba-cuba lah insaf...pintu taubat senantisa terbuka...to mayt metal yang masih bersih..sama-sama kita
: buktikan yang bukan semua black metal kat malaysia ni macam tu..o.k....lepas ni ada yang nak terima pendapat gua ke..nak kutuk gua..
: gua tak kisah..gua terima je...reply lah sepuas-puasnya.....o.k..gua cau..pikir bebaik kata-kata gua..

: HAIL..TO ALL MEMBERS BLACK METAL
: BERSAMA SAMA KITA HIDUPKAN SCENE MATAL KITA....

:

SEMUA HANG CAKAP TU BETUI!

SAKBDSADBKASJDKYAKBSKAYSGHAH!!!
AJDJSAGGAJHSJAS!
$@#$#%%%%^

caya sama lu ah!!

Betul la cakap lu..wa sokong lu 100%la..dieorang tu sibok jer..tak tahu nak jage tepi kain sendiri,nak kacau tepi kain orang lain plak!

Re: to all black metal members...wajib baca ni...

Korang boleh dengar black metal nie. Tapi jgn la memijak Al-quran sebab kita nie org islam.Tetapi ingat, Kami tentera Allah akan memerhati tingkah laku kamu dan jika kamu melampau menghina Islam kamu akan potong kepala kamu . Kalau kamu rasa Setan tu lebih hebat dari Allah apa pasal kau makan nasi , makan darah cukup lah. Ini , kagum dengan setan tapi minum fresh orange . Melayu ni memang dah nak mampus . Dah lah kena aid , mat salleh puja setan pun ikut juga. Aku akan cari metal murtad ini sampai luabng cacing

black metal is ok............

aper yang aku tau balac metal tak ler teruk sangat...sebab tak semua black metal bengong sampai minum darah kambing..maner yang tak ok tu jangan ler diikut..cukup sekadar hanye layan muzik sampai lebam..tak terpesong akidah kite....kite oranag timur buat cara orang timur

BLACK POYO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lagu black hanya sesuai utk. orang yg susah nak tidor...lagu tah haper2....takder makner langsonnggg...
buat serak tekak jer jerit-jerit cam tarzan dalam hutan!!!!
HOuuuu....AAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!aum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fuck and suck to Pak Abu Bege...

Selamberlah jerit-jerit macam tarzan kat hutan...
Kau macam tak biase jer...
Lagu tu lu kalo susah nak tidurpun lu dengar kan...
Jadi lu patut berterima kasih kepada mereka-mereka yang menyanyi lagu-lagu tu...
PiMAMPOSLAH LU...

LU MACAM KOBOU...APA LU TAHU..
KEWEK BALIK KANDANG LAH LU....
KAWAN NGAN KURT LAGI BAIK BAH...

BLACK METAL?SEMUE MUSTI BACE NIH!!!

BLACK METAL?SEMUE MUSTI BACE NIH!!!

This popular thread has been given its own page : BLACK METAL?SEMUE MUSTI BACE NIH!!!

BLACK METAL?SEMUE MUSTI BACE NIH!!!

salam......
gua cume nak cakap pasa mende black metal yg kian hangat nih....
satau gua,mane ade geng kite kat melaysia nih minum darah kambing...minum susu kambing ade kot?

BLACK METAL?SEMUE MUSTI BACE NIH!!!

salam......
gua cume nak cakap pasa mende black metal yg kian hangat nih....
satau gua,mane ade geng kite kat melaysia nih minum darah kambing...minum susu kambing ade kot?

wa tabik sama lu

sempoi le pendapan lu tu.wa caya sama lu.memang mat metal fanatik yg salah.tobat woi.kiamat nak dekat.Yang pegi puja
setan to buat hapa.dia bukan ajak masuk syurga but hell.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.