Arzakem's Guitar Webpage

Arzakem's Guitar Webpage

The Tab Page

As a guitar hobbyist, writing tabs has been a pasttime. Check out my tabs from the Red Hot Chili Peppers and Sugar Ray,etc.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: minta lirik lagu dewa kosong, pupus

: : tolong dong kirim lirik lagu dan kord lagu dewa

Re: minta lirik lagu dewa kosong, pupus,mistikus cinta

: : : tolong dong kirim lirik lagu dan kord lagu dewa

Re: minta lirik lagu dewa kosong

: : tolong dong kirim lirik lagu dan kord lagu dewa

Re: minta lirik lagu dewa kosong

: : : tolong dong kirim lirik lagu dan kord lagu kosong ya.

Re: minta lirik lagu dewa mistikus cinta

: tolong dong kirim lirik lagu dan kord lagu dewa

Re: minta lirik lagu dewa mistikus cinta

: : tolong dong kirim lirik lagu dan kord lagu dewa {satu}

Re: minta lirik lagu dewa kasidah cinta

: tolong dong kirim lirik lagu dan kord lagu dewa

slm:> sy ingin mintak lirik lagu pupus dr dewa..berharap bangat

harap dpt liriknyer

Re: slm:> lagu pupus memlambangkan kisah hidup saya,plz

: harap dpt liriknyer

Re: minta lirik lagu dewa mistikus cinta

:hantar kan e-mail lirik lagu mustikus cinta.

Re: minta lirik lagu dewa mistikus cinta

tolong dong kirim lirik lagu dan kord lagu dewa pokok nya yang jelas aja ya
separuh napas, mistikus cinta, DLL ya?

minta lirik lagu dewa aku cinta kau dan dia

boleh kirim lagu kumpulan dewa aku cinta kau dan dia..aku lupa dah tajuk ya..tapi aku ingat lirik ya jak bah ok

Re: minta lirik lagu dewa aku cinta kau dan dia

: boleh kirim lagu kumpulan dewa aku cinta kau dan dia..aku lupa dah tajuk ya..tapi aku ingat lirik ya jak bah ok

Re: minta lirik lagu dewa aku cinta kau dan dia

: : boleh kirim lagu kumpulan dewa aku cinta kau dan dia..aku lupa dah tajuk ya..tapi aku ingat lirik ya jak bah ok

Re: minta lirik lagu dewa laskar cinta

: : : boleh kirim lagu kumpulan dewa laskar cinta. aku minat sgt lagu tu... plzzzz

Re: minta lirik lagu dewa mistikus cinta

: tolong dong kirim lirik lagu dan kord lagu dewa

Re: minta lirik lagu dewa mistikus cinta

: : tolong dong kirim lirik lagu dan kord lagu dewa (mistikus cinta).Terima kasih.

kord gitar lagu kubahagia.

tolong beri sekiranya sesiapa ada.

Re: kord gitar lagu kubahagia.

: tolong beri sekiranya sesiapa ada.

Re: kord gitar lagu kubahagia.

: : tolong beri sekiranya sesiapa ada.

intro ADE2X
C\OASEFGAAAFG

Re: kord gitar lagu kubahagia.

tolong kirim kord lagu ku bahagia ke e-mail saya. Thanks

Re: kord gitar lagu kubahagia.

Bwt yang tau kord lagunya Sherina (Ku Bahagia),tolong kiriman yah . . .
Thanks!

Re: kord gitar lagu cinta remaja

: tolong beri sekiranya sesiapa ada.

Re: kord gitar lagu Xpdc & Usop Joget Kenangan Manis

: tolong beri sekiranya sesiapa ada.

Re: kord gitar lagu Xpdc & Usop Joget Kenangan Manis

AKU ADA

Re: kord gitar lagu kubahagia.

: tolong beri sekiranya sesiapa ada.

mu gila punggung.

: : tolong beri sekiranya sesiapa ada.
hei bodo tak dok mu reti ghatek

-

tolong kirim tabulasi drumnya dewa yang sekarang ini

kirim aku TAB GITAR ANYTHING FOR YOU DARI MR.BIG

TOLONG KRM SEGERA TAB GITAR LG ANYTHING FOR YOU DR MR. BIG,LAGU SHE,S GONE DARI STEEL HEART, DAVE,S GONE KING DARI TOTO

Re: kirim aku TAB GITAR ANYTHING FOR YOU DARI MR.BIG

iya nih, tolong kirimin ya.... lagunya keren

kord gitar

minta kord gitar semua lagu shiela on 7

Re: kord gitar

minta kord gitar lagu ungu dan peterpan alexandria.. smuanya.
thanks

Re: kord gitar ONE

: minta kord gitar semua lagu we are coming back by acab

Re: kord gitar

: minta kord gitar semua lagu power metal

Re: kord gitar

: minta kord gitar semua lagu shiela on 7, peter pan dan lain-lain

Re: kord gitar

: minta kord gitar semua lagu peter pan

Re: kord gitar

: minta kord gitar semua lagu PETERPAN

Re: kord gitar

: : minta kord gitar another you(cromox)....

Re: kord gitar

: minta kord gitar semua lagu shiela on 7

kirim dong sekarang juga

Re: kord gitar

: minta kord gitar lagu-lagu terbaru Dewa 19

Tolong donk

Untuk yang tau kord gitar lengkap termasuk melody-nya lagu Netral yang berjudul NURANI dan LAGU PERAHU tolong dikirim donk ke e-mail gw

Re: kord gitar

: minta kord gitar semua lagu shiela on 7

Re: kord gitar

: : minta kord gitar semua bryan adam

carikan lagu sheila on seven.........

seberapa pantas.....tolong carikan

Re: carikan lagu sheila on seven.........

carikan lagu 'ITU AKU'

Re: carikan lagu sheila on seven.........

: seberapa pantas.....tolong carikan

LAGU DAN

Re: carikan lagu sheila on seven.........

Re: carikan lagu sheila on seven.........

CARIKAN LAGU SEBERAPA PANTAS

Re: carikan lagu sheila on seven.........

: seberapa pantas.....tolong carikan

: Melompat lebih tinggi.....tolong carikan

sos!!!

tolong send tab perpisahan terasing...KRU..ngan lirik lagu redline95 dr band SHIZUKA..

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.