Arzakem's Guitar Webpage

Advertisement

The Arzakem's Guitar Webpage listing has been removed from the Guitar Database

Try searching :
The comment area has been left below for ongoing discussion of Arzakem's Guitar Webpage

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: mcm mana nak dapatkan tiket konsert radja june ini

: : : sape-sape yang tahu cara nak daptkan tiket konsert radja june ini i mean sumbernya plaa inform me.urgent, i really like that grour mean i fall in love with their songs
thanks

Re: radja band

: minta Biodata Radja Band....semua tentangnya...berdirinya ..personel....perjalanan karier...dan semua tenta RADJA BAND

Re: radja band

: : minta Biodata Radja Band....semua tentangnya...berdirinya ..personel....perjalanan karier...dan semua tenta RADJA BAND

Re: radja band

: : : minta Biodata Radja Band....semua tentangnya...berdirinya ..personel....perjalanan karier...dan semua tentang RADJA BAND

Re: radja band

: minta Biodata Radja Band....semua tentangnya...berdirinya ..personel....perjalanan karier...dan semua tenta RADJA BAND

Re: radja band

: : minta lirik dan kord lagu Radja Band

Re: radja band

: minta Biodata Radja Band....semua tentangnya...berdirinya ..personel....perjalanan karier...dan semua tentag RADJA BAND

Re: radja band

saya benci radja sbb xdtg kajang...benci benci benci...........................

Re: radja band

Minta GuitarTAB Tulus donkzz! PLeaseee :)

Re: nak lirik lagu DIVA ( aku dia dan kamu) lagu baru

Aku Dia Dan Kamu - DVa

betapa bodohnya diri ku
mau ku jua kan diri mu
namun bila hati bicara
aku sayang pada mu

kau takkan pernah tinggalkannya
di hati mu cuma dia
tetap cinta kau inginkan ku
kini apa daya ku

putuskan dia oh kasih
agar ku tak tersaingi
sungguh ku benci diri mu
yang tak bisa memilih

namun harus ku akui
sukar untuk dapatkan mu
akhirnya aku undur diri
demi dia dan kamu

cord

Minta semua cord buat gitar dnkz.. Lgu peterpan sama lagu seila on 7... Tolong y... Makasi...

Re: cord

: Minta semua cord buat gitar dnkz.. Lgu peterpan sama lagu seila on 7... Tolong y... Makasi...

lagu-mungkin nanti
cord-A C# D A
verse-E D
co-A C# D E

Lagu-mimpi yang sempurna
cord-Em C G D
lagu-semua tetntang kita
cord-C G Am Em F C Am G

try test tengok k....kalo x ngam sori yeee

re:kirimi aku cord lagu pupus by dewa

plezz.. send me cord guitar for lagu kumpulan dewa entitled PUPUS..
i thank u so much..

Re: re:kirim aku cord lagu pupus by dewa/jujur by radja/aku bukan untukmu by rossa

: plezz.. send me cord guitar for lagu kumpulan dewa entitled PUPUS jujur frm radja and aku bukan untukmu frm rossa..
: i thank u so much..

Re: re:kirimi aku cord lagu pupus by dewa

coba liat www.brizk.sutardi.com

Re: re : tolong kirimin lirik dan cord lagu peterpan Yang Baru

: : : : : tlong... i really2 need it plz.....

Re: re : tolong kirimin lirik dan cord lagu peterpan Yang Baru

please tolong ya kirimin kord gitarnya peterpan yang "menghapus jejakmu" dan "dibalik awan"
trims

chord lagu jamal abdillah - seroja atau exist - untukmu ibu

tlg kirimkan kord lagu jamal - seroja, exist - untukmu ibu

Re: chord lagu -lagu untukmu-meet uncle hussein

: tlg kirimkan kord lagu , lagu untukmu-meet uncle hussein

Re:lagu untukmu - meet uncle hussain

: tlg kirimkan kord lagu meet uncle hussain - lagu untukmu

Re: chord lagu jamal abdillah - seroja atau exist - untukmu ibu

: tlg kirimkan kord lagu jamal - seroja, exist - untukmu ibu

Re: chord lagu jamal abdillah - seroja, gadis melayu & exist - untukmu ibu

: : tlg kirimkan kord lagu jamal - seroja,gadis melayu exist - untukmu ibu

Re: chord lagu jamal abdillah - seroja atau exist - untukmu ibu

: tlg kirimkan kord lagu jamal - seroja, exist - untukmu ibu

Re: chord lagu jamal abdillah - seroja atau exist - untukmu ibu

: : tlg kirimkan kord lagu jamal - seroja, exist - untukmu ibu

lagu baru

kirimkan lagu newboyz marah bukan sifatku

lagu kemesraan

Kirimi aku kord lagu kemesraan - Iwan Fals

lagu kerispatih (cuma manusia)

Hi...
Gue minta tolong nich di cari'in lirik n kord nya lagu cuma manusia -nya Kerispatih
Thank's bgt...

Re: Minta kunci gitar & lagunya OST. GIE

 Minta kunci gitar & lagunya OST. GIE

This popular thread has been given its own page : Re: Minta kunci gitar & lagunya OST. GIE

Re: Minta kunci gitar & lagunya OST. GIE

 Minta kunci gitar & lagunya OST. GIE

This popular thread has been given its own page : Re: Minta kunci gitar & lagunya OST. GIE

mintak tolong sangat2

tolong bagi saye kord gitar lagu khafi (fantasi cinta)........
sayer harap boleh la yer..........
trimas.......

Bass tab guitar ada band "masih sahabat kekeasih ku"

: : : : tlong... i really2 need it plz.....

Re: cord + liric saptu malam dari minoru

: : : : : tlong... i really2 need it plz.....

aku nak lirik dinodi cinta tragika

i need the dinodi cinta tragika lyriks

Re: aku nak lirik dinodi cinta tragika

: i need the dinodi cinta tragika lyriks

Re: aku nak lirik dinodi cinta tragika

: : i need the dinodi cinta tragika lyriks now

Re: aku nak lirik dinodi cinta tragika

: : i need the dinodi cinta tragika lyriks
and kau pergi jua

Re: aku nak lirik dinodi cinta tragika

: : : i need the dinodi cinta tragika lyriks
: and kau pergi jua

Re: aku nak lirik dinodi cinta tragika

Wajahmu... seindah serinya pelangi yang indah
Seharum mawar putih segar berkembang
Wajahmu mengapa sering terbayang di mataku
Sehingga terbawa di dalam mimpiku

Sayangku
Tahukah kau di dalam hatiku ini
Tersimpan perasaan cinta yang suci
Kau bunga ingin kusunting mu menjadi milikku
Lantas kuabadikan dalam jiwaku

Sayangnya... harapan yang selama ini kubawa
Hancur berkecai musnah jua akhirnya
Semuanya bagaikan sebuah mimpi
Oh... Kau pergi jua
Setelah cintaku kini membara
Belum sempat kucurahkah kasihku
Kau pergi tak kembali

Ingin kusunting mu menjadi milikku
Lantas kuabadikan dalam jiwaku

Saya MintaTolong

Bagi kawan-kawan yang punya lagu-lagu band indonesia (Radja,Padi,Dsb)pokoknya band jaman sekarang berformat Midi saya minta tolong dikirimin dong!.sekian.TEEEERIMAAAA KASIHIHIHIH BUUUUUUUANYAK Ya.

NAK SEMUA LIRIK NI

SWAGDAHJFKJK

Re: NAK SEMUA LIRIK NI

bagus

aku nak cari solo tab lagu shine on by dewa!!

aku nak cari solo tab lagu shine on by dewa!!

Help me to find KAFI tablatures and Chord

I like to share your collections of songs and any tablatures. Please help me to find KAFI tabs/Guitar Chord.

mohon bantuannya

saya sangat suka sama L'Arc~en~Ciel,tolong kirimkan saya lyrik beserta chord guitar dr seluruh lagu di album awake ya,terima kasih sebelumnya

Aku nk cord lagu dewa ngan padi lor...

oit bg arr kt aku cord lgu dewa ngan padi...plzzz..aku nk sesangat...

Aku minta drum tab lagu dewa donk

oit bg arr kt aku minta drum tab lagu pangeran cinta dari dewa please......

Re: Aku minta gitar tab lagu dewa donk

: oit bg arr kt aku minta guitar tab lagu pangeran cinta dari dewa please......

Aku minta gitar tab dewa yang album republik cinta donk...

aku minta tab gitar dewa album republik cinta donk...thanks

aku nak lirik dan kod lagu

: oit bg arr kt aku cord lgu padi menanti sebuah jawapan. mawi seroja dan dewa pupus.

Re: aku nak lirik dan kod lagu

: : oit bg arr kt aku cord lgu padi menanti sebuah jawapan. mawi seroja dan dewa pupus.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.