Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: Kord gitar Fantasia Bulan madu Emy search

:
: Plzz kirimkan aku kord gitar lagunya Amy search Fantsia Bulan madu

bagi aku kord lagu fantasia bulan mdu

Re: Kord gitar Fantasia Bulan madu Emy search

: : : : : tlng bg aku kod lagu rock dulu2
: : : : : Plzz kirimkan aku kord gitar lagunya Amy search Fantsia Bulan madu
: tlng ar bro

Re: Kord gitar Fantasia Bulan madu Emy search

: : : : tlng bg aku kod lagu rock dulu2
: : : : Plzz kirimkan aku kord gitar lagunya Amy search Fantsia Bulan madu
tlng ar bro

Re: Kord gitar Fantasia Bulan madu Emy search

: : : tlng bg aku kod lagu rock dulu2
: : : Plzz kirimkan aku kord gitar lagunya Amy search Fantsia Bulan madu

Re: Kord gitar Fantasia Bulan madu Emy search

: : tlng bg aku kod lagu rock dulu2
: : Plzz kirimkan aku kord gitar lagunya Amy search Fantsia Bulan madu

kord lagu melayu

kord lagu melayu

This popular thread has been given its own page : kord lagu melayu

Re: kunci gitar st 12(puspa)

: : : : : : : : : : ehm... aku mnta kunci gitarnya donk lagu yg aku sbtin di atas td..plizzz krimin ke email aku ya plizzzzzzzzz

aditya.benny@gmail.com

azri_cemong94@yahoo.com

: : : : : : : : : : : ehm... aku mnta kunci gitarnya donk lagu yg aku sbtin di atas td..plizzz krimin ke email aku ya plizzzzzzzzz

:
: aditya.benny@gmail.com

Kirimin kord

sama kayak yg d atas.. Kirimin kord lagu ten2five - my world is full with you..

Re: album baru peterpan

: keren

Re: minta lirik lagu dan cord gitar alone at last muak yg mainstream of love dunk

lgu2 yg baru'na dh pd kluar&dh bs ddownload g???
thanks

Re: minta lirik lagu dan cord gitar alone at last muak yg mainstream of love dunk

tolong donk q minta tab nya alone at las yg sekali untuk bernyawa<< thank's before

Re: minta lirik lagu dan cord gitar

 minta lirik lagu dan cord gitar

This popular thread has been given its own page : Re: minta lirik lagu dan cord gitar

PARA PENGGILA MUSIK,KHUSUSNYA GITAR.....GUE MINTA KUNCINYA LAGU THE RAIN yg aku tak seindah itu

: : : GUE MINTA KUNCINYA LAGU THE RAIN, yang aku tak seindah itu n jemput aku dngan senyumu.......Thx

Re: minta lirik lagu dan cord gitar

: : tplong minta lirik lagu dan chord guitarnya Simple plan-perfect, ikhsan idol-Bunga,my chemical romance-helena

permintaan lagu

hartarkan saya satu album dari kumpulan gigi dari album yang mempunyai lagunya 'AKHIRNYA'

Re: minta lirik lagu dan cord gitar alone at last ,amarah senyum dan air mata,jejak terhina

: : : : sebelumnya gw ucapin thnx
: : : : Bravo ALONE AT LAST......

Re: minta lirik lagu dan cord gitar alone at last ,amarah senyum dan air mata,jejak terhina

g'luck for u gan

Re: minta lirik lagu dan cord gitar alone at last ,amarah senyum dan air mata,jejak terhina

: g'luck for u gan

Re: minta lirik lagu dan cord gitar alone at last ,amarah senyum dan air mata,jejak terhina

: : g'luck for u gan

mantap

Re: minta lirik lagu dan cord gitar alone at last ,amarah senyum dan air mata,jejak terhina

: : : : : sebelumnya gw ucapin thnx
: : : : : Bravo ALONE AT LAST......

Re: minta lirik lagu dan cord gitar alone at last ,amarah senyum dan air mata,jejak terhina

: : : : : : sebelumnya gw ucapin thnx
: : : : : : Bravo ALONE AT LAST......

makasih

Re: minta lirik lagu dan cord gitar alone at last ,amarah senyum dan air mata,jejak terhina

: : : : : : sebelumnya gw ucapin thnx
: : : : : : Bravo ALONE AT LAST......

Re: minta lirik lagu dan cord gitar alone at last ,amarah senyum dan air mata,jejak terhina

: : : : : : : sebelumnya gw ucapin thnx
: : : : : : : Bravo ALONE AT LAST......

ALONE AT LAST is THE BEST...

Rhey: minta chord lagu slank yg lama

 minta chord lagu slank yg lama

This popular thread has been given its own page : Rhey: minta chord lagu slank yg lama

Re: tolong senaraikan jenis-jenis gitar

: : bagi tengok jenis-jenis gitar

asdjasdas;
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Re: tolong sebutkan jenis gitar bagus n spesifikasi nya

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

nama-nama guitar

guitar is my soul

sebutkan nama-nama guitar

sebutkan nama-nama guitar

Re: tolong senaraikan jenis-jenis gitar

: : : bagi tengok jenis-jenis gitar

:
: asdjasdas;
: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Re: tolong senaraikan jenis-jenis gitar

kenapa gitar perlu dibuat.

chat

how are you

minta lirik lagunya greenday american idiot sama kuncinya

minta lirik lagunya greenday american idiot sama kuncinya

This popular thread has been given its own page : minta lirik lagunya greenday american idiot sama kuncinya

kod gitar lagu dewa 19 - cintaku tertinggal di malaysia dan aspa

kod gitar lagu dewa 19 - cintaku tertinggal di malaysia dan aspa

This popular thread has been given its own page : kod gitar lagu dewa 19 - cintaku tertinggal di malaysia dan aspa

Re: lirik lagu memburu impian

: : : : : : : please submit the lyric of song memburu impian by kristal.. thank you

Lirik Lagu Didi Kempot

Lirik Lagu Didi Kempot

This popular thread has been given its own page : Lirik Lagu Didi Kempot

Re: minta chord dan tab album perterpan terbaru dan album terbar

 minta chord dan tab album perterpan terbaru dan album terbar

This popular thread has been given its own page : Re: minta chord dan tab album perterpan terbaru dan album terbar

nak kod gitar cromok dan temple of the king(rainbow)

saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy x?...

Re: nak kod gitar cromok dan temple of the king(rainbow)

: saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy x?...

kalu leh byk la

Re: nak kod gitar temple of the king(rainbow)

: sy bdk br belajar, klu sudi tlg htrkan..hehe

nak kod gitar cromok(another you)

: saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy x?...

Re: nak kod gitar cromok(another you) n mana kod len

: : saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy x?...
ape2 kod SOAD ke MCR ke...

Re: nak kod gitar cromok(another you)

: : saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy x?...

Re: nak kod gitar cromok(another you)

: : : saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy x?...

Re: nak kod gitar cromok(another you)

: : ku nak kod lagu ler tolong le..pleassssss x?...

Re: nak kod gitar cromok(another you)

: : : aku nak kod lagu ler tolong le..pleassssss x?...
ak da lme cari,x jmpe2

Re: nak kod gitar cromok(another you)

: : : : saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy x?...

Re: nak kod gitar semua lgu cromok

: : : : : saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy x?...

Re: nak kod gitar cromok (another you)

: : saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy k tq

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.