Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: Nak Kord Gitar Kristal : Delaila

: tolong kami ... bantu kami .... bagi kami kord lagu cepat skit ...

Re: Nak Kord Gitar Kristal : ku membisu

: : tolong kami ... bantu kami .... bagi kami kord lagu cepat skit ...

Re: Nak Kord Gitar Kristal & lirik kata Delaila

send cpt skit..

Re: Nak Kord Gitar Kristal & lirik kata Delaila

: send cpt skit..

Re: Nak Kord Gitar Kristal & lirik kata layar dan sambar

: : send cpt skit..kalo leh nak no contact kristal..mcm adress ke..email ke..no fon ke..or laman web diorang ke..aku minat glerz kat kristal ni!!

Re: Nak Kord Gitar Exist : Percayakan Siti

: tolong kami ... bantu kami .... bagi kami kord lagu cepat skit ...

Re: Nak Kord Gitar Exist : Percayakan Siti

: : tolong kami ... bantu kami .... bagi kami kord lagu cepat skit ...

Re: Nak Kord Gitar Exist : Dirantai Digelangi Rindu

: : : tolong kami ... bantu kami .... bagi kami kord lagu cepat skit ...

Re: Nak Kord Gitar Exist : Masih Terserlah Ayumu

: : : tolong kami ... bantu kami .... bagi kami kord lagu cepat skit ...

ringtone slank

Wahai para slankers bantu gw dunk nyari ringtone slank piss for all

nak tab lagu ayu...

cepat leh tak esok aku ade persembahan

Re: nak tab lagu ayu...

: cepat leh tak esok aku ade persembahan

Re: nak tab lagu ayu...

best laa lagu ni

Re: nak tab lagu ayu...

best laa lagu ni

nk lagu dreams

woi..aku nk lagu dreams dr band ape ntah.aku jumpe kt dlm kopi sechewen vol 3

assalamualaikum semua.....

WOI..AKU NAK TAU KORD LAGU DREAMS..LAGU TU AKU JUMPA KT DLM KOPI SECHWEN 3.

RE:tau plak

waaslm........ko nak kord lagu dream,ko tanye aku,aku tahu plak...coz pegang gitar pun xslaluu lg nak tahu....

nak tab.......

aloha..sseapa yg baik hati dan power thn melampau main gitar send ler aku tab lagu OAG name of the game,knocked silly dan tab resam pak belalang..........THNKS!

oag bass tab plss...

helo.. kpd bassist2 yg bleh main lagu name of the game - oag tolong laa send kat email aku.. plss.

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

[The body of this post has been lost]

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

saya ingin mengetahui perkembangan terbaru kumpulan kristal.
saya juga nak minta biodata acap.Good luck 4 you all.

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : saya nak berlajar dengan kepulam awk krisrtal dan jadi kepulam awk sya minak sagat denga

n kepulam awk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KALAU BOLEH BELAJAR DENGAN KEPULAM OK SIKIT BYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

a\\saya nak kord lagu dendang remajadan kenanganku

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..x ada lirik ke?

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : aku nak tau lirik lagu baru kristal (keindahan pantai)..

nak lirik lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : aku nak tau lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak semua lirik lagu dari album ke2.

;;minta semua lirik lagu dari album ke2 kristal,sebab gua minat giler kat lagu kristal ini......

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-suatu kenangan)

: : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (suatu kenanga).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..
camner kalau kump. kristal potong rambut cam dulu...encem giler

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..
: camner kalau kump. kristal potong rambut cam dulu...encem giler

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..
: : camner kalau kump. kristal potong rambut cam dulu...encem giler

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

nak kord gitar keindahan pantai

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..
: camner kalau kump. kristal potong rambut cam dulu...encem giler

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

aku nak lirik lagu kump kristal....memburu rindu

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..
: : camner kalau kump. kristal potong rambut cam dulu...encem giler

Re: nak kord lagu kumpulan kristal (album baru-keindahan pantai)

: : : : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal (keindahan pantai).. cam best jer..
: : : camner kalau kump. kristal potong rambut cam dulu...encem giler

mana kord lagu dengan tab gitar lagu2 kristal?takkan taknak bagi kiteorang main lagu korang kot?aku minat giler dengan lagu2 kristal start aku tengok cerita GETARAN dulu nie...

sayer: nak kord lagu kristal yang baru iaitu nurani ngan zunika.

sayer ni peminat no 1 kristal.dan sayer ni kagum ah tengok kumpulan kristal sekarang.aku minat kat gitarist dia iaitu rody,dari segi rody ni aku minat dia punya rambut lawa la.aku dah besar nanti aku nak tiru cam dia.okelah thanks.

Re: sayer: nak kord lagu kristal yang baru iaitu nurani ngan zunika.

: sayer ni peminat no 1 kristal.dan sayer ni kagum ah tengok kumpulan kristal sekarang.aku minat kat gitarist dia iaitu rody,dari segi rody ni aku minat dia punya rambut lawa la.aku dah besar nanti aku nak tiru cam dia.okelah thanks.

HAI..........KRISTAL

SAYA LINDA DARI TERENGGANU, SYA NI MINAT GILE KAT KRISTAL TERUTAMA RAZLAN.KLAU BOLEH SAYA NAK BERKENALAN DGN LAN BOLEH TAK????KLU SUDI LAN BOLEH HUBUNGI LINDA KEY. LINDA TGU LAN TEL. NI NOMBOR LINDA 013-9787317. LINDA HARAP KRISTAL AKAN TERUS KE HADAPAN KEY BYE.. SALAM SAYANG LINDA KAT KRISTAL..I LOVE U KRISTAL

Re: nak kord lagu kumpulan kristal = Suatu Kenangan

: : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

nak lirik lagu suatu kenangan

: : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

Re: nak lirik lagu suatu kenangan

: : : : : : aku nak tau kord gitar ngan lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

Re: nak lirik lagu suatu kenangan

: : : : : : : aku nak tau lirik lagu baru kristal Suatu kenangan - cam best jer..

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2020 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.