Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

tolong send kod lagu black magic woman santana

tolong yer..

Re: nak kod gitar cromok dan temple of the king(rainbow)

: saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy x?...

Re: nak kod gitar cromok dan temple of the king(rainbow)

: : saper2 yg sudi m'hntr kod lagu tersebut kat sy x?...

Re: nak kod gitar cromok dan temple of the king(rainbow)

Re: nak kod gitar cromok dan temple of the king(rainbow)

Re: nak kod gitar cromok dan temple of the king(rainbow)

minta kod gitar lagu cromok - "Another You"

Re: nak kod gitar cromok dan temple of the king(rainbow)

c am f g

Re: nak kod gitar cromok dan temple of the king(rainbow)

nak kod gitar lagu temple of the king(rainbow)

Nak Tau Kod Gitar Lagu Sheila On 7..

Sangat berharap anda dapat bekerjasama.

Re: Nak Tau Kod Gitar Lagu Sheila On 7..

: Sangat berharap anda dapat bekerjasama.

Re: Nak Tau Kod Gitar Lagu Sheila On 7..

: : saya minta cord lagu hey Sephia

Re: Nak Tau Kod Gitar Lagu Sheila On 7..

: Sangat berharap anda dapat bekerjasama.

Re: Nak Tau Kod Gitar Lagu Sheila On 7..

: : : please dong..

allopzz

asal klu msuk lman web nuritabs lpas tkan enter dia tulis cmni:You are using an Invalid IP to access this site!

Re: allopzz

aku sebenonye secara jujur xtau nak guna web ni cemane.. LOST!! please ar ajo aku.. aku nak tau kod gitar la oi... tapi yang aku dapat cume mail2 / note dari korang. kepada pembuat lamanweb ni.. wat la website ni best skit supaye org yang xtau macam aku ni leh same2 join web ni...hahahahah

minta tolong kod gitar bass lagu2 tipe-x

tolong donk kod gitar bass lagu2nya tipe-x

Re: minta tolong tab gitar bass lagu melayu

: minta tolong tab gitar bass lagu pawana
: search
: minta tolong tab gitar bas lgau she's gone
: steel heart

Re: minta tolong kod gitar bass lagu2 tipe-x

7: tolong donk kod gitar bass lagu2nya tipe-x

Re: minta tolong kod gitar bass lagu2 tipe-x

7: tolong donk kod gitar bass lagu2nya tipe-x

ko nak minta basic basis kol aku..

ko nak minta basic basis kol aku..

Re: minta tolong kod gitar bass lagu2 tipe-x

: tolong donk kod gitar bass lagu2nya tipe-x

Re: minta tolong kod gitar bass lagu2 tipe-x

: : tolong donk kod gitar lagu2nya tipe-x

kod tipe x

minta kod-nya tipe x yang sakit hati donk!!!!!!!!!

Re: kod tipe x

: minta kod-nya tipe x yang sakit hati donk!!!!!!!!!
sakit hati

Re: kod tipe x pleas]

: minta kod-nya tipe x yang Pacar yng baik
donk!!!!!!!!!

sama lagu yg laen Pastinya Tipe-X oke heee

Re: kod tipe x pleas]

: :minta lagu yg rock abies dong
:
: juga lagunya superman isdead

Re: kod tipe x

: minta kod-nya tipe x yang Pacar yng baik
donk!!!!!!!!!

sama lagu yg laen Pastinya Tipe-X oke heee

wei nk od gitar lagu janjiku

ada...x....

aku nak kod gitar lagu 3 malam tanpa bintang-fiq

: ada...x....

Re: aku nak kod gitar lagu 3 malam tanpa bintang-fiq

: : ada...x....
: aku nk cepat..??

Re: aku nak kod gitar lagu 3 malam tanpa bintang-fiq

: : : ada...x....
: : aku nk cepat..??

Re: aku nak kod gitar lagu 3 malam tanpa bintang-fiq

: : : : ada...x....
: : : aku nk cepat..??

aku ade kort die a,g,d,e pandai2 la ko pusing kort 2.

Re: aku nak kod gitar lagu 3 malam tanpa bintang-fiq

: : ada...x....

ada

Re: aku nak kod gitar lagu 3 malam tanpa bintang-fiq

: : ada...x....

Re: aku nak kod gitar lagu 3 malam tanpa bintang-fiq

: : : ada...x....
aku nk kod gitar 3 malam tanpa bintang

nak lirik

Nak lirik lagu Saling terpesona!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: kord B-five

Minta kord lagu B-five nikmatilah hidup ini sama lagu captain jack sempurna yang cepat ya soalnya gua butuh baget.

Re: kord B-five

: Minta kord lagu B-five nikmatilah hidup ini sama lagu captain jack pengkhianat yang cepat ya soalnya gua butuh baget.

Re: kord B-five

: Minta kord lagu B-five Akhiri semua

Re: nak lirik

sy nk lirik lagu peterpan..bintang d surga

nak lirik lagu genarasiku

minat gler lagu tue

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

APA KHABAR

nak kod Wings - Ranggi Metropolis

tolong la nak kod lagu ni..sape yang dapat membantu silala...

nak mintak lagu mp3 kump lestari mahligai mu dari air mata ku

10q

Re: nak mintak lagu mp3 kump lestari mahligai mu dari air mata ku

: nak mintak download lagu ni kat pendrive
: 10q

Re: nak mintak lagu mp3 kump lestari mahligai mu dari air mata ku

:
: tq

Re: Nak mintak mp3 lagu hilang dari jinbara dgn tab guitar jugak

bukan aku tak cinta dari iklim

aku nak mintak kod gitar bukan aku tak cinta iklim

Re: nak mintak lagu mp3 kump lestari mahligai mu dari air mata ku

:
: 10q

Re: nak mintak lagu mp3 kump lestari mahligai mu dari air mata ku

saya minta lagu lagu peterpan

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2019 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.