Play Guitar

Advertisement
The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: nak tablature lagu sobat&bayangkanlah PADI & semua tak sama

: nak sangat tab tu...

kod gitar

Aku Nak Kod Gitar OAG AkustatiK

Re: kod gitar

: Aku Nak Kod Gitar suma lagu OAG yang ko ader..
Thanx

Re: kod gitar hai..hai

: Aku Nak <font style="color:black;background-color:ffff66">Kod</font> <font style="color:black;background-color:A0ffff">Gitar</font> OAG AkustatiK

bass tab of cokelat-karma

bass tab of cokelat-karma

This popular thread has been given its own page : bass tab of cokelat-karma

kord bass xpdc

tlg sesape bleh bg kord bass xpdc...lagu monggol dah pulang, sakinah..apa nak dikata...dll

Re: kord bass xpdc

: tlg sesape bleh bg kord bass xpdc...lagu monggol dah pulang, sakinah..apa nak dikata...dll

Re: kord bass xpdc

: : tlg sesape bleh bg kord bass xpdc...lagu monggol dah pulang, sakinah..apa nak dikata...dll

Re: kord bass xpdc

: : : siapa nak kord gitar xpdc contact aku.kechik89@yahoo.com

Re: kord bass xpdc

: : : siapa nak kord gitar xpdc contact aku.kechik89@yahoo.com

Re: kord bass xpdc

: : : siapa nak kord gitar xpdc contact aku.kechik89@yahoo.com

Re: kord bass xpdc MONGOL DAH PULANG

mongol dah pulang : G,C,D

Re: kord bass xpdc

: tlg sesape bleh bg kord bass xpdc...lagu monggol dah pulang, sakinah..apa nak dikata...dll

Re: kord bass irama 60-an

: : tlg sesape bleh bg kord bass irama 60-an...

Re: kord bass xpdc

aku tau bass tab sakinah ngan apa nak dikata.....kalau nak cari aku...MSN Messenger-zulfahmi2002@hotmail.com......atau cari kat YM-fahmislumber

mintak chord lagu masih flop poppy

sape2 boleh tolong send lagu masih flop poppy tak?

Re: mintak chord lagu masih flop poppy

: sape2 boleh tolong send lagu or chord lagu masih flop poppy tak? kalau sape2 ade tolong hantarkan kat email aku ni!!! thanksss

nak kord gitar lagu dekat padamu..yusri

saper2 ader kord dekat padamu..yusri,sila bagi kat aku

Re: nak kord gitar lagu dekat padamu..yusri

: saper2 ader kord dekat padamu..yusri,sila bagi kat aku

Re: nak kord gitar lagu dekat padamu..yusri

hi yusri. my teacher ask me to look for the chord but i cant find it. so ,hope u'll give it to me.plsss. thank u.

Ringtone Yusri http://ringtone.mobileku.com/agent/sitinurhaliza

: saper2 ader kord dekat padamu..yusri,sila bagi kat aku

tabs 'rest of my life' and 'masih' from flop poppy

tolong ahh carikkan tabs ni utk aku dan sesungguhnya Allah akan membalas perbuatan baik sesama insan dan sesungguhnya keredhaan itu adalah pada org yg bertaqwa...hahahahahhahahahahha

Re: tabs 'rest of my life' and 'keliru' from flop poppy

: tolong ahh carikkan tabs ni utk aku ...fuulll tabs..dan sesungguhnya Allah akan membalas perbuatan baik sesama insan dan sesungguhnya keredhaan itu adalah pada org yg bertaqwa...hahahahahhahahahahha

buleh send kord lagu kau matahari kumpulan spider

buleh send kord lagu kau matahari kumpulan spider

bule tulong aku tak....?

: buleh send kord lagu kau matahari kumpulan spider

aku nak lagu rela ku pujuk...
aku nak buboh kat myspace argh....

kord lagu kau matahari

sape ada kord lagu kau matahari kumpulan spider?!!!

aku nak a c a b

fmfg

aku nak a c a b

send to me plsss

alu nak lirik lagu acab

: send to me plsss

Re: aku nak a c a b

tak tahu

nak kod gitar lagu ayu dari v.e

nak kod gitar lagu ayu dari v.e

This popular thread has been given its own page : nak kod gitar lagu ayu dari v.e

-= LINK KE SAKINAH - XPDC =-

akum...sesapa ndak kord sakinah xpdc bleh pegi kat:

http://www.geocities.com/sertengah/SAKINAH.htm

monggol dah pulang - belum lagi...

p/s:kord yg senang aje-korang adjust la bagi sdap lagi.......OK

cord gitar

minta cord gitarnya iwan fals (semua)

Re: cord gitar

: minta cord gitarnya iwan fals (semua)

saya mahu cord &lagu

Re: cord gitar

: minta cord gitarnya Utopia dan Jikustik (semua)

Re: cord gitar

: minta cord gitarnya lagu pop terbaru (semua)

Re: cord gitar

minta CORD nya ANGGUN ya....!!!! nanti boleh kenalan sama aku deh up close personal deh pokoknya....!!!

Re: cord gitar

minta cord lagu slank dari awl sampai akhir

Re: cord gitar

: minta cord gitarnya iwan fals( berandal malam dibangku terminal dan azan subuh masih ditelinga )

Re: cord gitar

:ajarin dong, cara belajar musik classik gitar

nak tab gitar nothing else matter

aku tau lagu nie susah bg le

liquid tensions

Err korang ade tabs liquid tensions and dream theater tak??

Re: Aku nak tab band progessive rock/metal/jazz je

: Err korang ade tabs liquid tensions and dream theater tak??

hallo

i like liquid tenssion,full skill...extraordinary.....I want to your band live in indonesian,give me lesson jhon pettruci...!!...sure i am glad....
good luck liquid tenssion
thanx..see you

nak bass tab lagu karma

plz......

Re: nak bass tab lagu xpdc monggol dah pulang

: plz......apa nak di kata,c.i.n.t.a,semgt yg hilang..semuanye bass

Re: guitar tab lagu xpdc

: : plz......apa nak di kata,,semgt yg hilang..talam dua muka...

Re: guitar tab lagu xpdc

: : : plz......apa nak di kata,,semgt yg hilang..talam dua muka...nafisa...

boleh send kod gitar akustatik(oag)

boleh tolong sendkan kod gitar akustatik(oag)kat saya x dan kod gitar nirvana about agirl

Re: boleh send kod gitar akustatik(oag)

: boleh tolong sendkan kod gitar akustatik(oag)kat saya x dan kod dekat padamu (yusri)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.