Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.



Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Hai di sana?

Berikan tab Aku Mahu Pulang(Amuk)!!

minta cord lagu "i will survive"

plz..... gw minta sapa aja yang punya cord gitar lagu i will survive and kalo ada tolong kirimin aja ke candy.girl@eudoramail.com

Re: minta cord lagu "i will survive"

: plz..... gw minta sapa aja yang punya cord gitar lagu i will survive and kalo ada tolong kirimin aja ke Saya ok...!
plszzzzzz.....!!!! :)

minta chord lagu

saya nak minta kod lagu perpisahan terasing persembahan KRU sebab lagu ni cari2 tak jumpa kod pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang sket..tolong yer

Re: minta chord lagu

: aku mau minta chord lagunya J-Rock's dong, please

Re: minta chord lagu

saya nak minta chord lagu Mungkin Nanti dan Bertakhta Di Hati.

Re: minta chord lagu

saya minta chord lagu rio febrian

Re: minta chord lagu

kunci gitar kenangan terindah dari samson

Re: minta chord lagu

: saya nak minta kod lagu i miss you dendangan BLINK 182 dan fortune faded dendangan RED HOT CHILI PAPERSsebab lagu ni cari2 tak jumpa kod pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang sket..tolong yer

Re: minta chord lagu dashboard convensional

aku minta chord&lyricsnya dashboard convensional dong semuanya

Re: minta chord lagu dashboard convensional

: aku minta chord&lyricsnya dashboard convensional dong semuanya
yang paling gressss
thx...

Re: minta chord lagu dashboard convensional

: aku minta chord&lyricsnya dashboard convensional dong yang vindicated

Re: minta chord lagu dashboard convensional

: saya nak minta kod <font style="COLOR:black;BACKGROUND-COLOR:A0ffff">lagu</font> perpisahan terasing persembahan KRU sebab <font style="COLOR:black;BACKGROUND-COLOR:A0ffff">lagu</font> ni cari2 tak jumpa kod pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang sket..tolong yer

Re: minta chord lagu

saya minta chord lagunya Slank

Re: minta chord lagu

saya minta chord lagunya Ten 2 Five

Re: minta chord lagu blink 182

: saya nak minta kod lagu perpisahan terasing persembahan KRU sebab lagu ni cari2 tak jumpa kod pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang sket..tolong yer

Re: minta chord lagu juga dong

: Ikutan minta kunci guitarnya dong untuk lagu sakura,
by Fariz RM,Please.
thx

chord lagu hoobastank

: saya nak minta kod lagu perpisahan terasing persembahan KRU sebab lagu ni cari2 tak jumpa kod pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang sket..tolong yer

Re: minta chord lagu maafkan - rio febrian

: saya nak minta kod lagu perpisahan terasing persembahan KRU sebab lagu ni cari2 tak jumpa kod pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang sket..tolong yer

Re: minta chord lagu maafkan - rio febrian

MINTA KORD LAGU MAAFKAN RIO FEBRIAN DONJ

minta chord lagu maafkan - rio febrian

: MINTA KORD LAGU MAAFKAN RIO FEBRIAN DONK

Re: minta chord lagu

: saya nak minta kod lagu Muse;time is running out dan hysteria

minta chord lagu

minta Chord lagu Right Here Waiting dari Richard Marx

minta chord lagu

minta Chord lagu Right Here Waiting dari Richard Marx

Re: minta chord lagu

: minta Chord lagu Right Here Waiting dari Richard Marx

Re: minta chord lagu PIANIKA

: : minta Chord lagu Right Here Waiting dari Richard Marx

Re: minta chord lagu

saya nak minta lagu sakura - fariz RM tolong ya

Re: minta chord lagu

: saya nak minta lagu sakura - fariz RM tolong ya

Tolong beri aku kord dan melody lagu-lagu iwan fals

Tolong kirimin ya

toloooooooooong in aku dong sobat

Mungkin ada yang tahu sepenggal lirik lagu ini, TERUSKANLAH KAU BERNYANYI DAN JANGAN LAGU MU TERHENTI. Mungkin diantara pembaca ada tahu tolong kirimin aku lirik nya. Makasih

Re: minta chord lagu

: saya nak minta lagu imagine - elton john tolong ya

Re: minta chord lagu

: : saya nak minta lagu imagine - elton john tolong ya
:: aku minta kunci lagu linkin park yang baru

Re: minta chord lagu

saya nak minta chord lagu may - kacamata. kalau boleh tolong lerr.

Re: minta chord lagu

: saya nak minta chord lagu may - gadis bertudung putih. kalau boleh tolong lerr.

Re: minta chord lagu

: saya nak minta chord lagu-lagu krisdayanti. seebab lagu ni cari2 tak jumpa chord pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang
tolong kami ya............

minta chord lagu

 minta chord lagu

This popular thread has been given its own page : minta chord lagu

Re: minta chord lagu

: saya nak minta kod lagu perpisahan terasing persembahan KRU sebab lagu ni cari2 tak jumpa kod pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang sket..tolong yer

Re: minta chord lagu teman tapi mesra

: : saya nak minta kod lagu ratu(teman tapi mesra)tlg yerrrrrr

Re: minta chord lagu

assss
mintaf maaf jika surat ini datang ganggu
saye sebenarnyanak nak minta tolong...
dapatkan chord nsayid brothes...
"TEMAN YANG SEJATI"
harap dapat bantu...
senang sikit...
saye ni baru balajar

Re: minta chord lagu

: : saya nak minta kod lagu "MY PENRAI" KUMPULAN MAY sebab lagu ni cari2 tak jumpa kod pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang sket..tolong yer

Re: minta chord lagu

: : : saya nak minta kod lagu "Gadis Bertudung putih" KUMPULAN MAY sebab lagu ni cari2 tak jumpa kod pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang sket..tolong yer

Re: minta chord lagu

: : saya nak minta kod lagu "MY PENRAI" KRU sebab lagu ni cari2 tak jumpa kod pun..susah nak main lak tu...jadi kalau anda boleh beri kod panduan nak main senang sket..tolong yer

Chordnya Ada band - Masih ( Kekasihku sahabatku )

Minta chordnya ada band dong yang judulnya MASIH ( KEKASIHKU SAHABATKU) Thanx Before....

Re: Chordnya Ada band - Masih ( Kekasihku sahabatku ) & manja

: Minta chordnya ada band dong yang judulnya MASIH ( KEKASIHKU SAHABATKU)& manja Thanx Before....

Re: Chordnya Ada band - Masih ( Kekasihku sahabatku )

: Minta chordnya ADA band dong yang judulnya MASIH ( KEKASIHKU SAHABATKU) THX Before....

Re: Chordnya Ada band - MANJA

: Minta chordnya ada band dong yang judulnya MANJA
Thanx Before....

re-chordnya manja

: Minta chordnya ada band dong yang judulnya manja

Re: re-chordnya manja

: : Minta chordnya ada band dong yang judulnya manja

Re: re-chordnya manja

: : : Minta chordnya ada band dong yang judulnya manja

chordnya manja-ada band

: : : : Minta chordnya ada band dong yang judulnya manja

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2020 , All Rights Reserved.

Affiliate Notice: As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.