Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: cord lagu cromok

: sayer nak la

Re: cord lagu cromok

: : sayer nak la
kord lagu cromok

Re: cord lagu cromok

: : : sayer nak la
: lagu cromok forever in time

Re: cord lagu cromok

saya nak lagu cromok 'i dont belong here'

Re: cord lagu cromok

: saya nak lagu cromok 'i dont belong here'

Re: cord lagu cromok

: : saya nak lagu cromok 'i dont belong here'

Re: cord lagu cromok

: : : saya nak lagu cromok 'i dont belong here'

: : : saya nak lagu cromok 'anather you'

Re: cord lagu cromok

: : saya nak lagu cromok 'i dont belong here'

semua lagu cromok

Re: cord lagu cromok

: sayer nak la

Re: cord lagu cromok

: : sayer nak lagu cromok the other

Re: cord lagu cromok

: : sayer nak lagu cromok the other

Re: cord lagu cromok

: : sayer nak la cord lagu cromok yg best.cayalah cromok. u'are the best....

Re: cord lagu cromok

: : sayer nak la

Re: cord lagu iwan falsh

: : : Tau cord lagunya iwan falsh yang judul lagunya "Buku Ini Aku Pinjam", "Pengobrolan Dosa", "Kereta Tiba Pukul Berapa", "Galang Rambu anarki", "Ujung Aspal Pondok Gede", "Bung Hatta", tolong di beri tau ya

Re: cord lagu iwan falsh

: : : : Tolong beri tau cord lagunya Iwan fals " ancur "

Re: cord lagu iwan falsh

: : : : : Tolong beri tau cord lagunya Iwan fals " ancur "

Re: cord lagu iwan falsh

nak tau kord lagu A.C.A.B

Re: cord lagu iwan falsh

: : : : Tau cord lagunya iwan falsh yang judul lagunya "Buku Ini Aku Pinjam", "Pengobrolan Dosa", "Kereta Tiba Pukul Berapa", "Galang Rambu anarki", "Ujung Aspal Pondok Gede", "Bung Hatta", tolong di beri tau ya

ujung aspal pondok gede

: : : : : Tau cord lagunya iwan falsh yang judul lagunya "Buku Ini Aku Pinjam", "Pengobrolan Dosa", "Kereta Tiba Pukul Berapa", "Galang Rambu anarki", "Ujung Aspal Pondok Gede", "Bung Hatta", tolong di beri tau ya

Re: cord lagu Blink 182

: : : : Tau cord lagunya Blink 182 yang judul lagunya "Dammit","All the Small Things", "Corousel","Dumpweed","what's My age again"

Re: cord lagu Blink 182

: : : : Tau cord lagunya Blink 182 yang judul lagunya "Dammit","All the Small Things", "Corousel","Dumpweed","what's My age again"

Re: cord lagu Blink 182

: : : : : Tau cord lagunya Blink 182 yang judul lagunya "I Miss U","roller coster"

Re: cord lagu cromok

: : : sayer nak la

Re: cord lagu cromok

: : : : sayer nak la

Re: cord lagu cromok

aku nak kod lagu kromok. i dont belong there.aku nak kod ni.klu ada send kat aklu nyer email

Re: cord lagu cromok

: : : sayer nak laGU CROMOK

Re: cord lagu cromok

: : : : sayer nak laGU CROMOK

another you

Re: cord lagu cromok

: : : : : sayer nak laGU CROMOK

: another you

Re: cord lagu cromok

: : : : : : sayer nak laGU CROMOK

: : i dont belong here

Re: cord lagu cromok

: : : : : : sayer nak laGU CROMOK

: : another you

Re: cord lagu cromok

: : : : : : : sayer nak laGU CROMOK

: : : another you

Re: cord lagu cromok

Naper laman web cromok x ble dbuka

Re: cord lagu cromok

: sayer nak la

kod cromok

Re: cord lagu cromok

: : sayer nak la

: kod cromok

Re: cord lagu cromok

: : : sayer nak la

: : kod cromok

not lagu cromok
lagu another you

lagu cromok??

CArik SEndiri LER...

Re: lagu cromok??

: eehh...mana dapat lagu2 cromok aaarr?nko org kalau ada bg tau aku....

Re: lagu cromok??

butolah

cord lagu cromok

sayer nak la

saya hendak mengajar...

boleh tak mengajar saya kod lagu seberapa pantas , sephia dan by the way - (rhcp). oh ye.. kalau saya nak lagi saya pilih lagi saya yang dikehendaki. dan ajar saya sekali cara kod gitar saya hendakmembelajarinya

assalamualaikum

leh x bg sy kod lagu 'DAN'so7 & misteri mimpi syakilla'wings.

aku nak lagu buat aku tersenyum

weh korang semua tolong ah aku nak lirik lagu buat aku tersenyum sape2 yang tau tu jgn ah kedekut weh....tolong eh...ok bubye....

Aku nak gambar DUTA

: Allops korang sumua...sesaper yang belurih gambar DUTA atu..barakan kadi aku ahh..

Re: aku nak lagu buat aku tersenyum

: weh korang semua tolong ah aku nak lirik lagu buat aku tersenyum sape2 yang tau tu jgn ah kedekut weh....tolong eh...ok bubye....

best

lagu ni aku rasa best bila tengah layan

Re: aku nak lagu buat aku tersenyum

:Kontek gua kalau nak

gagap kod

......nak cari kod lagu butterfinger...
kalau nak cari measti kene ayat manis....
ABRA KADABRA SIMSALA PONITA KAIRIL
(ADI_Q)

tanya dimana letaknya kod-kod gitar

tanya dimana letaknya kod-kod gitar

This popular thread has been given its own page : tanya dimana letaknya kod-kod gitar

KOD LAGU NIRVANA

KOD LAGU NIRVANA

This popular thread has been given its own page : KOD LAGU NIRVANA

kod/lagu

nak minta kod lagu def-gap-c(arigato)
xpdc(teman),(semangat yang hilang),(hentian ini)
wings(terharu),(sakit bantal empuk),(biru mata hitamku)
awie&ziana zain(halaman asmara)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.