Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: tabs cokelat-karma,

: : : can you give me cokelat:karma nye tabs...

Re: tabs cokelat-karma,

: : : : can you give me cokelat:karma nyer tabs

Re: tabs cokelat-karma, luka lama

: : : tolong berikan saya full guitar tab untuk lagu karma dan luka lama dari Cokelat!

Re: tabs cokelat-karma, luka lama

: : : : tolong berikan saya full guitar tab untuk lagu karma dan luka lama dari Cokelat!please

kord lagu

sape tahu kord dan lagu flop poppy,kau dan aku,tlg ye

Re: kord lagu

: tahu lagu judul; feel (robbin william)nggak, mau donk !

Re: kord lagu

: sape tahu kord dan lagu flop poppy,kau dan aku,tlg ye

a# f g C#m

Re: kord lagu

minta kord lagu lama & baru

guitar

aku pengen di kasih tau dong cara nyari main melodi

tahniah!!!

SO7 yang terbest!!!!!!!!!ada masa tel izzati di 07-7711046.

tahniah!!!

SO7 yang terbest!!!!!!!!!ada masa tel izzati di 07-7711046.

SCALE YG SELALU DI GUNA OLEH MALMSTEEN & BLACKMORE ..

SESIAPA YG ADA SCALE MALMSTEEN & BLACKMORE TOLONG E MAIL KAN KAT AKUU....SELAIN DARI ARPEGIOS, PENTHATONIC , DIMINSHED & HARMONIC SCALE....PLZZZZZZZ

kami adalah group back to 60's

mudah-mudahan kalau tidak ada halangan kami akan tubuhkan sebuah kumpulan bagi mempopularkan semula lagu-lagu rock&roll dan seangkatan dengannya.Nama kumpulan kami ialah"U-Turn"hahahahaha......Doakan kejayaan kami.Adios kami berambus!

Re: kami adalah group back to 60's too

Hello Gangs ..aku doakan kejayaan korang..tapi satu jee.aku nak minta ngan korang boleh tak send kat aku cord lagu 60an..sebab kita orangpun nak popular balik lagu 60an ni..boleh kan...

Re: kami adalah group back to 60's

Hello Gangs ..aku doakan kejayaan korang..tapi satu jee.aku nak minta ngan korang boleh tak send kat aku cord lagu 60an..sebab kita orangpun nak popular balik lagu 60an ni..boleh kan...

aku nak kod lagu Seberapa Pantas Shiela On 7

aku nak kod lagu Seberapa Pantas Shiela On 7

This popular thread has been given its own page : aku nak kod lagu Seberapa Pantas Shiela On 7

ajar aku main gitar dan aku nak ko a.c.a.b

tolonglah aku baru nak blajar main gitar ... aku harap kau ajar...
dan kawan aku nak ko kumpulan a.c.a.b dan kod nirvana

UNDERGROUND 4 LIFE

:UNDERGROUNG!!!!!!!!!!!!!underground gak tapi amal ibadat ingat gak woi jangan sampai jadi murtad mati nak tanam kt mana mana beb

Re: ajar kiter main gitar..!!!pleazeeeee......

kiter nak main gitar tapi x reti....best ar tengok orang main gitar....!!!!

Re: ajar aku main gitar dan aku nak ko a.c.a.b

: tolonglah aku baru nak blajar main gitar ... aku harap kau ajar...
: dan kawan aku nak ko kumpulan a.c.a.b dan kod nirvana

Re: ajar aku main gitar dan aku nak ko a.c.a.b

: : aku nak minta tolong kau ajar kod lagu ACAB (fight for your right)ok.

: : kalau leh bagi gambar kumpulan kau kat aku kok.

nak tengok gambar gitar

: : : aku nak minta tolong kau ajar kod lagu ACAB (fight for your right)ok.

: : : kalau leh bagi gambar kumpulan kau kat aku kok.

Jom kita gegarkan industri muzik

Aku asal Pontian Benut. kau dari maner...kau orang nak join aku tak....kalau kau nak join aku bleh jak...aku selalu join band Lemon-T...kau kalau nak join kau atanglah kat benut....atau kau balas email aku..O.K

Re: nak tengok gambar gitar

Aku asal Pontian Benut. kau dari maner...kau orang nak join aku tak....kalau kau nak join aku bleh jak...aku selalu join band Lemon-T...kau kalau nak join kau atanglah kat benut....atau kau balas email aku..O.K

gambar-gambar gitar

gambar-gambar gitar

This popular thread has been given its own page : gambar-gambar gitar

Re: nak tengok gambar gitar

: : : : aku nak minta tolong dikirimi gambar model-model gitar biasa bukan listrik: : : : kalau leh bagi gambar kumpulan kau kat aku kok.

Re: ajar aku main gitar dan aku nak ko a.c.a.b

: tolonglah aku baru nak blajar main gitar ... aku harap kau ajar...
i nak tau mana a mana b dan mana c??

kunci gitar musik rock

kunci gitar musik rock

This popular thread has been given its own page : kunci gitar musik rock

tolong bagi kod gitar shiela on7

aku nak lirik dan kod shiela on 7

Re: tolong bagi kod gitar shiela on7

: aku nak lirik dan kod shiela on 7--Sephia
tolong bagi saya tabs dan chords

Re: tolong bagi kod gitar shiela on7

: : aku nak lirik dan kod shiela on 7--Sephia
: tolong bagi saya tabs dan chords

Re: tolong bagi kod gitar shiela on7

: : :saya nak lirik dan kod shiela on 7--Sephia
: : tolong bagi saya tabs dan chords

tolong kirim kod lagu shiela on 7 donk

saya mahu kod lagu waktu yg tepat tuk berpisah dansaat aku lanjut usia

Re: tolong kirim kod lagu shiela on 7 donk

: lagu terbaru shiela on 7 sound track drama sephia aku pulang

tolong kirim kod lagu shiela on 7 donk

saya mahu kod lagu waktu yg tepat tuk berpisah dansaat aku lanjut usia

nak....

nak belajar main gitar...

Re: nak....

: nak belajar main gitar...

kalo bisa ajarin aku baca tab main bass

tolong ajar saya pegang kod gitar dengan betul.

alop..assalamualaikum..apa khabar..saya di sini nak mintak tolong kat abg supaya ajar saya pegang kod gitar dengan betul la..sebab saya baru nak belajar main gitar.tapi saya nak sangat la nak belajar main gitar..sebab tahun depan saya nak masuk karaoke.hehe..nak main solo la. sambil nyanyi lagu.nak jadi macam kurt cobain..ok la..harap tu datang tolong ajar la..

nak kod lagu amuk dan cara-cara main leed

hantar mesej untuk saya.
terima kasih

Re: nak kod lagu amuk dan cara-cara main leed

: hantar mesej untuk saya.
: terima kasih

Re: nak kod lagu amuk dan cara-cara main leed

: : hantar mesej untuk saya. tolong hantar secepat yang mungkin. kalau boleh hartar die punye bas sekali. saje nak belajar.
: : terima kasih

Re: nak kod lagu amuk dan cara-cara main leed

: hantar mesej untuk saya.
: terima kasih

Re: nak kod lagu amuk dan cara-cara main leed

: : hantar mesej untuk saya.
: : kalau boleh dengan segera,terima kasih bebanyak.

mintak kod lagu

kirimkan kod lagu DATA (Nyanyian Rindu Buat Kekasih),CROMOK,NRVANA

Nak kod gitar untuk lagu P.Ramlee ( Bunyi Gitar)

Nak kod gitar untuk lagu P.Ramlee ( Bunyi Gitar)

This popular thread has been given its own page : Nak kod gitar untuk lagu P.Ramlee ( Bunyi Gitar)

Nak kod gitar sheila on7

Helo...saya kalau boleh nak kod lagu "Seberapa Pantas", "Buat Aku Tersenyum" dan "Pria Kesepian" dari kumpulan Sheila On7..Saya ini peminat setia..kalau boleh tolong hantarkan seberapa pantas yang mungkin...sekian terima kasih

Re: Nak kod gitar sheila on7

sheila pecundanfg

Re: Nak kod gitar sheila on7

: Helo...saya kalau boleh nak kod lagu "Seberapa Pantas", "Buat Aku Tersenyum", "Sephia" dan "Pria Kesepian" dari kumpulan Sheila On7..Saya ini peminat setia..kalau boleh tolong hantarkan seberapa pantas yang mungkin...sekian terima kasih

Re: Nak kod gitar sheila on7

: Helo...saya kalau boleh nak kod lagu "sebua kisah klasik", "Buat Aku Tersenyum" dan "untuk wanita" dari kumpulan Sheila On7..Saya ini peminat setia..kalau boleh tolong hantarkan seberapa pantas yang mungkin...sekian terima kasih

Re: Nak kod gitar sheila on7

: : Helo...saya kalau boleh nak kod lagu "sebuah kisah klasik", "Buat Aku Tersenyum" dan "untuk wanita" dari kumpulan Sheila On7..Saya ini peminat setia..kalau boleh tolong hantarkan seberapa pantas yang mungkin...sekian terima kasih

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.